Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 17,

QUOTE(br@ske @ 2012 05 28, 18:08)
o gal man kas patars  g.gif vaika auginau viena ,alimentu neprisiteiseu ,soc ismoka gaudavo tik vaikas metus laiko,bet dabar jau gyvenam su vyru ar man reikia pranesti ? Tada tvarkyciaus kaip seima ,nes vyra DB stovi ,bet ar mum nelieps grazint pinigeliu ar isvis nesugalvos nutraukt ? Sakys  gyvenau viena ,o dabar su vyru g.gif (NESUSITUOKE SU VYRU,IRASYTAS TIK GIMIMO LIUDYJIME)

tai eikit tvarkytis socialines kaip seima (nors ir nesusituoke).cia tik jusu reikalas kaip jus gyvenate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 05 28, 19:51)
tai eikit tvarkytis socialines kaip seima (nors ir nesusituoke).cia tik jusu reikalas kaip jus gyvenate  4u.gif

bet juk gali sustabdyt mokejima isvis,esu girdejusi taip , gyvenau viena ,o dabar jau su vyru g.gif
Atsakyti
Iskilo toks klausimas smile.gif
Jeigu del ligos mane atleido su kompensacija is darbo, tai tuos pinigelius prie socialiniu ismoku priskaiciuos, nes ne maza suma iseina? g.gif Ar gausiu socialines ismokas toliau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prabegom123 @ 2012 05 29, 12:15)
Iskilo toks klausimas  smile.gif 
Jeigu del ligos mane atleido su kompensacija is darbo, tai tuos pinigelius prie socialiniu ismoku priskaiciuos, nes ne maza suma iseina?  g.gif Ar gausiu socialines ismokas toliau, aciu 4u.gif

Taip ieina,manau negausit,jeigu virsis pajamos.
"Kokios pajamos įskaitomos į pajamas skiriant socialinę pašalpą ir kompensacijas?
• išeitinė išmoka, išmokama nutraukiant darbo sutartį;"

Papildyta:
QUOTE(br@ske @ 2012 05 28, 19:53)
bet juk gali sustabdyt mokejima isvis,esu girdejusi taip , gyvenau viena ,o dabar jau su vyru g.gif

Nesustabdys,jus gi rodisit jo pajamas,busit kaip seima,nesvarbu,kas anksciau buvo.
Gi moterys skiriasi,isteka po kelis kartus ir visi gauna.Taip pat ir pas jus,galesit paaiskinti,kad susiejot ir viskas.
Atsakyti
girdejau,kad kompensuos kam neiseina po 525 priedeliams isigyti,o jei musu seimos pajamos maziau nei 525,o to priedelio nereik,nes ziurim kabeline,juk neisi prasyti to 100 lt
Atsakyti
QUOTE(storuliukas @ 2012 05 29, 13:39)
girdejau,kad kompensuos kam neiseina po 525 priedeliams isigyti,o jei musu seimos pajamos maziau nei 525,o to priedelio nereik,nes ziurim kabeline,juk neisi prasyti to 100 lt

Nu tai kompensuoja tik tiems kas igyjo ta predeli ir nevirsija 525 lt zmogui,o ne bet kam.
Atsakyti
matau, kad cia yra tikrai nusimananciu, tai labai noreciau, kad ir man padetumete 4u.gif Atsiprasau, kad visos temos neperskaiciau, tai gal ir pasikartosiu blush2.gif
Vyras dirba vienas, jo atlyginimas 2200 lt. As esu vaiku auginimo atostogose, nes katik dvynukams suejo 2 m., i darzeli nepapuolam, tai dirbti negaliu. Vyresniajai dukrai 10 m. Ar mums priklauso kokia nors socialine pasalpa ( kaip suprantu, kad taip, nes zmogui 525 lt. nesigauna )? Kokio dyzio ji butu? Ar jos dydi lemia, kad esu butent vaiku auginimo atostogose?
Busiu labai dekiomga, kas atsakys 4u.gif
Ir atsiprasau, kad gal visai paprastu dalyku klausiu, bet tik dabar seima papuole i tokia situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbekiu @ 2012 05 29, 21:48)
matau, kad cia yra tikrai nusimananciu, tai labai noreciau, kad ir man padetumete 4u.gif Atsiprasau, kad visos temos neperskaiciau, tai gal ir pasikartosiu blush2.gif
Vyras dirba vienas, jo atlyginimas 2200 lt. As esu vaiku auginimo atostogose, nes katik dvynukams suejo 2 m., i darzeli nepapuolam, tai dirbti negaliu. Vyresniajai dukrai 10 m. Ar mums priklauso kokia nors socialine pasalpa ( kaip suprantu, kad taip, nes zmogui 525 lt. nesigauna )? Kokio dyzio ji butu? Ar jos dydi lemia, kad esu butent vaiku auginimo atostogose?
Busiu labai dekiomga, kas atsakys 4u.gif
Ir atsiprasau, kad gal visai paprastu dalyku klausiu, bet tik dabar seima papuole i tokia situacija 4u.gif

Cia i rankas vyras tiek gauna? O vaiko pinigus po 52 lt gaunat,nes jie irgi ieina i pajamas,bet jeigu vyras 2200 lt i rankas gauna,tai jums jau nepriklauso soc.pasalpa,nes kad ja gauti reikia zmogui nevirsiti 350 lt,jusu visos pajamos turi nevirsiti 350*5=1750 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 29, 21:55)
Cia i rankas vyras tiek gauna? O vaiko pinigus po 52 lt gaunat,nes jie irgi ieina i pajamas,bet jeigu vyras 2200 lt i rankas gauna,tai jums jau nepriklauso soc.pasalpa,nes kad ja gauti reikia zmogui nevirsiti 350 lt,jusu visos pajamos turi nevirsiti 350*5=1750 lt.

dvyniams ka tik du metai suejo, tai 52 lt. dat nesitvarkem, nes as gaudavau ismokas 4u.gif
labai aciu jums uz atsakyma, kazkaip visur, kur skaiciau, radau ta 525 lt. savoka, tai ir uzsimaniau dar geriau, nei turim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbekiu @ 2012 05 29, 21:58)
dvyniams ka tik du metai suejo, tai 52 lt. dat nesitvarkem, nes as gaudavau ismokas 4u.gif
labai aciu jums uz atsakyma, kazkaip visur, kur skaiciau, radau ta 525 lt. savoka, tai ir uzsimaniau dar geriau, nei turim 4u.gif

525 lt/zmogui,tai cia kaip tik del vaiko pinigu,ziures praeitu metu pajamas.Maisto paketai irgi 525 lt,kompensacijos uz siluma,karsta,salta vandeni irgi 525 lt,o soc.pasalpa 350 lt turi nevirsiti zmogui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 29, 22:02)
525 lt/zmogui,tai cia kaip tik del vaiko pinigu,ziures praeitu metu pajamas.Maisto paketai irgi 525 lt,kompensacijos uz siluma,karsta,salta vandeni irgi 525 lt,o soc.pasalpa 350 lt turi nevirsiti zmogui  smile.gif

aciu labai, viskas aisku patapo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
noreciau paklausti,drauge turi mergaite ir gimimo liudijime kur yra tevas yrasytas bruksnys,dabar tevas grizo is uzsienio ir pripazysta dukra,noretu duoti jai savo pavarde,kur jiems reikia kreiptis?nes jie kazkaip susigalvojo kad uztenka nueiti pas notara patvirtinti kad duoda jai pavarde,ir pakeis gimimo liudijima,bet man kazkaip nesitiki kad taip lengvai viskas gali but,gal jus galit kazka patarti.
Atsakyti