Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lupytė, nesuaugęs gomuriukas

QUOTE(Styvuke @ 2012 05 29, 11:03)
labas rytas,

per visą nėštumą buvo daryti 4 skanai ir nieks nieko nematė, bet tik per šį pastebėjo. kažkaip keista. vakar perskaičiau visus jūsų forumus tai apsiraminau truputi smile.gif labai norėčiau pamatyti jūsų stebuklėlius.

Labas rytas,

Styvuke,sveika prisijungus 4u.gif Prisidedu prie jus palaikančiu mamyčiu. Pasistenkite nusiraminti,ir kuo mažiau apie tai galvoti,nes įtampa,nervai,kaip žinote persiduoda ir jūsų mažuliui. Labai nesiplėsdama pasakysiu iš savo patirties,kad kai aš laukiausi Gedimino mes pas genetike Vilniuje lankemes du kartus,ir ji man abu kartus patvirtino,kad viskas ok mano leliui,netgi per antra vizita pabrėžė,kad kiškio lupos nera. Aš niekada su tuo nesusidurus,galvoju...hm...kas čia ,kodel butent kiškio lupos... g.gif Ir deja...kaip gimė vaikas,buvo ne tik kiškio lupa,o visas pilnas nesuaugimas. Tada man prasidejo visokio mintys,netgi tokia,kad gal reiktu genetike paduoti į teisma ir .t.t. Bet aš paskui pagalvojau,ir gerai,kad nieko nežinojau,bučiau gal norejusi ir neštuma nutraukt,ir nervai,ir t.t. Kad ir kaip sunku auginti vaika,turinti problemu,bet aš labai juo džiaugiuosi,ir dar kad šitos bedelės,tik menkniekis palyginus kokiu problemu turi kiti vaikai,kokiom baisiom,neišgydomom ligom serga doh.gif
Todel,nusiraminkite,džiaugsites savo kudikeliu,dabar iš musu forumo sužinosite kas ir kaip,kaip maitinti,auginti tokį mažylį. O gal jūsu gydytoja ir suklydo,juk tiksliai nieko negali žinoti,kol nepamatai savo akimis....
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2012 05 29, 09:43)
Labas rytas,

Styvuke,sveika prisijungus 4u.gif Prisidedu prie jus palaikančiu mamyčiu. Pasistenkite nusiraminti,ir kuo mažiau apie tai galvoti,nes įtampa,nervai,kaip žinote persiduoda ir jūsų mažuliui.  Labai nesiplėsdama pasakysiu iš savo patirties,kad kai aš laukiausi Gedimino mes pas genetike Vilniuje lankemes du kartus,ir ji man abu kartus patvirtino,kad viskas ok mano leliui,netgi per antra vizita pabrėžė,kad kiškio lupos nera. Aš niekada su tuo nesusidurus,galvoju...hm...kas čia ,kodel butent kiškio lupos... g.gif  Ir deja...kaip gimė vaikas,buvo ne tik kiškio lupa,o visas pilnas nesuaugimas. Tada man prasidejo visokio mintys,netgi tokia,kad gal reiktu genetike paduoti į teisma ir .t.t. Bet aš paskui pagalvojau,ir gerai,kad nieko nežinojau,bučiau gal norejusi ir neštuma nutraukt,ir nervai,ir t.t. Kad ir kaip sunku auginti vaika,turinti problemu,bet aš labai juo džiaugiuosi,ir dar kad šitos bedelės,tik menkniekis palyginus kokiu problemu turi kiti vaikai,kokiom baisiom,neišgydomom ligom serga doh.gif
Todel,nusiraminkite,džiaugsites savo kudikeliu,dabar iš musu forumo sužinosite kas ir kaip,kaip maitinti,auginti tokį mažylį. O gal jūsu gydytoja ir suklydo,juk tiksliai nieko negali žinoti,kol nepamatai savo akimis....

PRITARIU thumbup.gif
manau foto nereiketu jums ziureti kol dar laukiates leliuko 4u.gif
Geriau manau ramiai be streso laukti.
Atsakyti
sunku su savim susitvarkyti. na bet nusiteikinėju viskam. tikrai gal geriau kai iš anksto psichologiškai pasiruoši, gauni palaikymą. dėkui visom už gražius žodžius.
Atsakyti
[quote=Styvuke,2012 05 29, 11:03]
sunku su savim susitvarkyti. na bet nusiteikinėju viskam. tikrai gal geriau kai iš anksto psichologiškai pasiruoši, gauni palaikymą. dėkui visom už gražius žodžius.

Laikykis 4u.gif . Įsivaizduoju kaip tau sunku. Aš su savimi vis dar nesusitvarkau sad.gif Tikėkimės kad gydytoja klysta, ir viskas tavo leliukui bus gerai smile.gif
Lauksime gerų žinių.

O dėl foto tai turėjau omenyje kai vaikučiai jau po op, kad ramiau būtų, o ne prieš.
Atsakyti
kaip atrodo prieš operacijas aš jau prisižiūrėjau... studijavau vakar visą dieną, bet va po operacijų foto ir neatradau. g.gif na bet aš nesuprantu tų daktarų, negi anksčiau nematė... o galbūt man ir nenorėjo sakyti. pamenu kaip buvo 25sav. apžiūrėjo ir sakė jog lūpytės tvarkoje. paskui dar žiūrėjo kai buvo 7mėn, nes virkštelę buvo užsimetus, tai taip pat nieko net neužsiminė. kalbėjo kad veido struktūra panaši į tėčio ir tiek. Na skirtingi daktarai , skirtinga ir nuomonė. visus kartus apžiūrėjo skirtingas daktaras. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Styvuke: 29 gegužės 2012 - 12:07
Sako netgi 3D echoskopas nevisada parodo. O čia paprastas. Tai tikrai pasistenk nusiraminti.
Atsakyti
QUOTE(versus. @ 2012 05 29, 13:21)
Sako netgi 3D echoskopas nevisada parodo. O čia paprastas. Tai tikrai pasistenk nusiraminti.

raminuosi kas man jau belieka. pagimdysiu, pamatysiu. tik , kad dabar tas laukimas dar labiau pjauna. aš jau pernešioju 5dienas :/ niekas nevyksta
Atsakyti
[quote=Styvuke,2012 05 29, 12:31]
raminuosi kas man jau belieka. pagimdysiu, pamatysiu. tik , kad dabar tas laukimas dar labiau pjauna. aš jau pernešioju 5dienas :/ niekas nevyksta

Na tai visai nedaug beliko. Toks stresas tik viska pagreitins .
Atsakyti
[quote=versus.,2012 05 29, 13:42]
[quote=Styvuke,2012 05 29, 12:31]

Na tai visai nedaug beliko. Toks stresas tik viska pagreitins .
[/quote]

na visko gali būti. neina man jums asmeninės žinutės išsiusti, rašo kad pilna pas jus dėžutė.
Atsakyti
[quote=Styvuke,2012 05 29, 12:50]
na visko gali būti. neina man jums asmeninės žinutės išsiusti, rašo kad pilna pas jus dėžutė.

Pabandysiu prasitrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Styvuke @ 2012 05 29, 12:07)
kaip atrodo prieš operacijas aš jau prisižiūrėjau... studijavau vakar visą dieną, bet va po operacijų foto ir neatradau. g.gif na bet aš nesuprantu tų daktarų, negi anksčiau nematė... o galbūt man ir nenorėjo sakyti. pamenu kaip buvo 25sav. apžiūrėjo ir sakė jog lūpytės tvarkoje. paskui dar žiūrėjo kai buvo 7mėn, nes virkštelę buvo užsimetus,  tai taip pat nieko net neužsiminė. kalbėjo kad veido struktūra panaši į tėčio ir tiek. Na skirtingi daktarai , skirtinga ir nuomonė. visus kartus apžiūrėjo skirtingas daktaras. unsure.gif

Tuo to kad butu pasake anksciau nieko nebutu pasikeite,cia gi ne mirtina liga patikek man pasake kad nosyte riesta gims,ilgai galvojau i ka cia panasus g.gif o pasirodo buvo apatinio zandikaulio nesuaugimas
Atsakyti
labas!
Buvom siandien pas Zalecka, tai paskyre jau op lapkricio 14 diena:)
Sutikom Dollilyte, susipazinom su Jokubu ir mazuoju broliuku, labai grazi seima! smile.gif daug labai vaiku buvo, 2 ar 3 naujagimiai, gal kurios mamytes ir nepazinau ax.gif greit prisipazinkit, ar dar kuri buvo lotuliukas.gif
Atsakyti