QUOTE(Styvuke @ 2012 05 29, 11:03)
labas rytas,
per visą nėštumą buvo daryti 4 skanai ir nieks nieko nematė, bet tik per šį pastebėjo. kažkaip keista. vakar perskaičiau visus jūsų forumus tai apsiraminau truputi

labai norėčiau pamatyti jūsų stebuklėlius.
Labas rytas,
Styvuke,sveika prisijungus

Prisidedu prie jus palaikančiu mamyčiu. Pasistenkite nusiraminti,ir kuo mažiau apie tai galvoti,nes įtampa,nervai,kaip žinote persiduoda ir jūsų mažuliui. Labai nesiplėsdama pasakysiu iš savo patirties,kad kai aš laukiausi Gedimino mes pas genetike Vilniuje lankemes du kartus,ir ji man abu kartus patvirtino,kad viskas ok mano leliui,netgi per antra vizita pabrėžė,kad kiškio lupos nera. Aš niekada su tuo nesusidurus,galvoju...hm...kas čia ,kodel butent kiškio lupos...

Ir deja...kaip gimė vaikas,buvo ne tik kiškio lupa,o visas pilnas nesuaugimas. Tada man prasidejo visokio mintys,netgi tokia,kad gal reiktu genetike paduoti į teisma ir .t.t. Bet aš paskui pagalvojau,ir gerai,kad nieko nežinojau,bučiau gal norejusi ir neštuma nutraukt,ir nervai,ir t.t. Kad ir kaip sunku auginti vaika,turinti problemu,bet aš labai juo džiaugiuosi,ir dar kad šitos bedelės,tik menkniekis palyginus kokiu problemu turi kiti vaikai,kokiom baisiom,neišgydomom ligom serga
Todel,nusiraminkite,džiaugsites savo kudikeliu,dabar iš musu forumo sužinosite kas ir kaip,kaip maitinti,auginti tokį mažylį. O gal jūsu gydytoja ir suklydo,juk tiksliai nieko negali žinoti,kol nepamatai savo akimis....