Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lupytė, nesuaugęs gomuriukas

QUOTE(jusda @ 2012 05 25, 12:13)
Seilėjosi be proto  smile.gif Baigė dygt dantys - baigėsi seiliojimas.

Mes birželio 6 d. važiuosime. Gal susitiksime  smile.gif  Noriu pas logopedę ir, kad dantukus jo pažiūrėtų...

Tai taip suprantu, kad gomurio operacija itakos neturejo?
jei vaziuosim birzelio 6, tai susitiksim:) kol kas neaisku, nes vyras nezino dar kaip dirbs.
Atsakyti
Sveikos,
Man iskilo toks klausimelis rolleyes.gif Ar jus savo iniciatyva vazinejat pas kinezeterapeute?ar seimos gydytoja pasake, kad reiktu. As daktares neklausiau, bet gal ir mums rektu g.gif mano sunui uz3dienu bus 6men. bet dar vienas nesedi tik apkamsytas, siaip vartytis tai jau vartosi ant pilvo apsisuka ir pan. tik pastebejau ,kad labiau verciasi tik ant vieno sono.
Papildyta:
Kiek laiko buvo, kai jusu vaikuciams isdyko dantukai?Ir ar lengvai isdygo?mano sunus jau nuo2men kankinasi,seilejasi, buna kad temp.pakyla ir lb neramus ,bei dauk kitu panasiu pozymiu, kad dantys dygsta(ir ant dantenu jauciasi tokie kalniukai)taciau vis dar neisdygo nei dantukas,mums jau beveik6men.
Atsakyti
QUOTE(laja5 @ 2012 05 25, 11:55)
Sveikos,

Papildyta:
Kiek laiko buvo, kai jusu vaikuciams isdyko dantukai?Ir ar lengvai isdygo?mano sunus jau nuo2men kankinasi,seilejasi, buna kad temp.pakyla ir lb neramus ,bei dauk kitu panasiu pozymiu, kad dantys dygsta(ir ant dantenu jauciasi tokie kalniukai)taciau vis dar neisdygo nei dantukas,mums jau beveik6men.

mano panelyte metuku laiko turejo tik 1,5 danties (pusantro) biggrin.gif .siaip tai labai stipri mergina buvo ir yra aisku,pradejo vaikscioti 10 men mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ogoo @ 2012 05 25, 08:38)
Labas rytas!
as su tokiu klausimu, ar jusu vaikuciai labai seilejasi? Maniske labai. Aisku, dantenos dabar jai labai niezti, turbut jau greit sulauksim dantuku. Bet dar turiu toki itarima, kad ji nelabai susitvarko su tom seilem del gomuriuko. Kaip jums buvo? ir jei taip yra istikruju, tai ar po op viskas susitvarke?
Beje, si arba kita treciadieni planuojam pas Zalecka konsultuotis vaziuot. Turiu tylia vilti, gal jau op data paskirs ax.gif  Gal dar kas vaziuoja?
Skaistute, o jums berods jau arteja op laikas? ar as cia painioju kazka?

Seilejasi ir mano beproto manau, kad del dantuku, pastoviai visa slapia ir pirstus kisa i burna tai net visi raudoni doh.gif pirma operuosis kikker kiek zinau birzelio 14, o mes birzelio 28.
Papildyta:
QUOTE(ixFLY @ 2012 05 25, 10:35)
Sveikos mamytes,

Buvom vakar pas savo seimos gydytoja. Kadangi mums sestadieni jau 4 men, pradesim suneliui duoti kosites. Tik, kad norejau paklausti jusu patarimo kaip kas gaminot ir davet pirmas kosytes. Nes mums gydytoja, zinant musu problemas sake isvirti darzoves, padaryti grietines konstinencijos i is saukstelio maitinti, jokiu budu ne is buteliuko. Bet man toks budas itartinas  g.gif jo labiau, kad pas musu gydytoja su tokiom problemom aplamai nebuvo vaikuciu...
ir kiek teko skaityti, dauguma su pienuku sumaisho, kad ta kosite butu skysta... ir kas is buteliuko, kas is saukstelio... ar klystu?  4u.gif

p.s. buvom praeita treciadieni pas Zalecka, nieko naujo neisgirdom, bet jei gera atmintis lyg tais sake, kad tokius vaikucius Lietuvoje jau planuoja operuoti anksciau negu 10-12men. Bet cia, jei tesiingai atsimenu  g.gif

p.s. ir pas mus seiles bega  biggrin.gif  ir be perstojo kramtom savo pirstukus, kramtukas neprigyja, pirstukai "skaniau"  lotuliukas.gif

Mes tai su sauksteliu normaliai pradejom valgyti tik nuo 6men. o siaip virdavau klijukus is dripsniu, maisydavau su misinuku ir duodavau is buteliuko, padariau didele skyle ir trauke, arba isvirdavau darzoviene, sutrindavau ir sumaisydavau su tuo vandeniu kur vire ir vel is buteliuko, tik banana pagramdydavau ir su sauksteliu duodavau. Atejo laikas ir nuo 6men pati kuo graziausiai pradejo valgyti su sauksteliu smile.gif 

Atsakyti
vajej, tai jau visai greit! bigsmile.gif tikiuosi, kad ir mums jau paskirs data, kai vaziuosim konsultuotis:)

Lorida, kaip jums sekasi? gal jau parsivezet Rugile namo?
Atsakyti
Sveikos,
Man iskilo toks klausimelis rolleyes.gif Ar jus savo iniciatyva vazinejat pas kinezeterapeute?ar seimos gydytoja pasake, kad reiktu. As daktares neklausiau, bet gal ir mums rektu g.gif mano sunui uz3dienu bus 6men. bet dar vienas nesedi tik apkamsytas, siaip vartytis tai jau vartosi ant pilvo apsisuka ir pan. tik pastebejau ,kad labiau verciasi tik ant vieno sono.
Papildyta:

Laja5 mano mergaite irgi nesedejo ir nesiverte ant vieno sono, lankemes raidos centre, paskyre mankstas ir labai padejo. O dantukai mum isdygo 7 men. seilejosi, zyze, jau nuo kokiu 4men., bet as tepiau su Dentinox geliu, kad maziau skaudetu ir greiciau prasimustu dantukai.
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

Sveikos naujai prisijungusios, Kantrybės, Stiprybės 4u.gif

Mes tai kiek pamenu seilėjomės be perstojo iki metų kažkur. O dabar tik kai dantys dygsta. Turime jau 11 dantuku smile.gif Oi kaip mėgsta kandžiotis.

Mes su Sandrikee buvome praeitą trečiadienį Žalgirį, mačiau pora mamyčių (bet tai neklausinėsi smile.gif )
O mes operuojames birželio 6d. jei viskas gerai aišku. Gal bus daugiau norinčių tą dieną važiuoti.

Kas liečia košytes tai mes valgėme tik iš šaukštelio, tokias skystas. Skiesdavau su mišinuku. Kažkaip nespringdavo, tik pro nosyte bėgdavo. Bet po to susitvarkė. Kažkas rašė kad su grietine skiesti, bet ji kelia rugima skranduke, bent jau mums taip buvo smile.gif

Dar dėl LOR klausimėlis buvo. Man Santariškėse pati geriausia J.Byčkova (otorinolaringolė) na ir pavadinimas. Bet superinė gydytoja. Pati geriausia, labai daug turi tokių vaikučių kaip mūsų. Ji mane ir prikalbino čia prisijungti.

Papildyta:
[quote=laja5,2012 05 25, 11:55]
Sveikos,

Ir mums taip buvo, tik truputėli anksčiau. Gydytoja apžiūroje turi matyti, bet jau ir pati pastebi tai prašykis kad duotu siuntimą. Mums paskyrė ir mankšteles ir masažus. O sėdėti normaliai dar ir neturi. Čia nuo vaiko priklauso, mes pilnai atsisėdom kažkur 8 mėn.
Mums pirmi dantukai pradėjo dygti apie šeštą mėn. Bet žinau atveju kai ir metų turi tik po vieną, du dantukus. Tai nepergyvenk, išdygs smile.gif
Atsakyti
Versus gal pavyks 6 d. susitikti?
Atsakyti
Sveikos,
Papildyta:

Sveiki,
na labai nepergyvenk kad 6 men nesedi,sedeti savarankiskai turi iki 9 men,taip kad dar viskas priekyje ,o kad nesivarto tai tikrai gali pasiprasyti masaziuku kinezeterapeute atlikines tokius pratimukus per ta sona per kuri nesivarto ir pamatysi kaii greitai vartysis:)
Mes gulames birzelio 13d,o operacija 14 jai visi tyrimai bus geri. 4u.gif

O kai prisimenu koseliu valgyma pirmomis dienomis tai net bloga darosi.
Dedu saukteli pertrintos koseles grietines konsistencijos o vaikas tiesiog vemia,negali pernesti sio maisto,kiek klausinejau mmuciu tai ne pas nieka taip nebuvo,kazkaip visi vaikuciai tai nenuryja tai dar kazkas ,o cia tiesiog sukelia sau vemima,bet viski forume viena mamyte atsisauke ir sake turek kantrybes,kiekviena diena duok kosytes ir pamatysi kaip pasikeis skonio receprotiai ir viskas bus gerai ir tikrai prabego kazkiek laiko ir viskas susitvarke:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 26 gegužės 2012 - 07:08
[quote=jusda,2012 05 25, 22:10]
Versus gal pavyks 6 d. susitikti?

Tai butinai smile.gif
Kad tik viskas pagal plana vyktu.
Atsakyti
4u.gif sweiki visi, geguzes 23d adomelis pagaliau sulauke sesytes, mano mazoji Adele siuncia visiems linkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emamyte @ 2012 05 27, 12:04)
4u.gif  sweiki visi, geguzes 23d adomelis pagaliau sulauke sesytes, mano mazoji Adele siuncia visiems linkejimus  4u.gif

oi kokios geros zinios!aukite sveikos ir drutos,labai grazus vardelis wub.gif 4u.gif
Atsakyti