Sveikos mamytės
Sveikos naujai prisijungusios, Kantrybės, Stiprybės
Mes tai kiek pamenu seilėjomės be perstojo iki metų kažkur. O dabar tik kai dantys dygsta. Turime jau 11 dantuku

Oi kaip mėgsta kandžiotis.
Mes su Sandrikee buvome praeitą trečiadienį Žalgirį, mačiau pora mamyčių (bet tai neklausinėsi

)
O mes operuojames birželio 6d. jei viskas gerai aišku. Gal bus daugiau norinčių tą dieną važiuoti.
Kas liečia košytes tai mes valgėme tik iš šaukštelio, tokias skystas. Skiesdavau su mišinuku. Kažkaip nespringdavo, tik pro nosyte bėgdavo. Bet po to susitvarkė. Kažkas rašė kad su grietine skiesti, bet ji kelia rugima skranduke, bent jau mums taip buvo
Dar dėl LOR klausimėlis buvo. Man Santariškėse pati geriausia J.Byčkova (otorinolaringolė) na ir pavadinimas. Bet superinė gydytoja. Pati geriausia, labai daug turi tokių vaikučių kaip mūsų. Ji mane ir prikalbino čia prisijungti.
Papildyta:
[quote=laja5,2012 05 25, 11:55]
Sveikos,
Man iskilo toks klausimelis

Ar jus savo iniciatyva vazinejat pas kinezeterapeute?ar seimos gydytoja pasake, kad reiktu. As daktares neklausiau, bet gal ir mums rektu

mano sunui uz3dienu bus 6men. bet dar vienas nesedi tik apkamsytas, siaip vartytis tai jau vartosi ant pilvo apsisuka ir pan. tik pastebejau ,kad labiau verciasi tik ant vieno sono.
Ir mums taip buvo, tik truputėli anksčiau. Gydytoja apžiūroje turi matyti, bet jau ir pati pastebi tai prašykis kad duotu siuntimą. Mums paskyrė ir mankšteles ir masažus. O sėdėti normaliai dar ir neturi. Čia nuo vaiko priklauso, mes pilnai atsisėdom kažkur 8 mėn.
Mums pirmi dantukai pradėjo dygti apie šeštą mėn. Bet žinau atveju kai ir metų turi tik po vieną, du dantukus. Tai nepergyvenk, išdygs