Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lupytė, nesuaugęs gomuriukas

QUOTE(ogoo @ 2012 06 06, 13:51)
Tai va, smalsumo vedama paskambinau seimos gyd. paklaust, ka ji apie tai mano. Tai ji labai nustebo, kad negavom. Sake apsitarsim del tolimesniu veiksmu, kai ateisim pas ja, ji galvoja, kad reikia skust, per galva nieks neduos.

Na va o jus sakote kad nero ko ieskoti teisybes ,jai jusu gydytoja nustebusi kad negavote invalidumo.
O jums genetikos centre patvirtino kad neturite PRS?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 06 birželio 2012 - 18:01
Gal pas ka buvo anestezologas Makauskas berods, toks su akinukais. Kaip ten su ta padeka, ar davete kas ? Gyd. Martusevičiūtė kiek žinau neima?
Taip nemėgstu tų kyšių, bet visvien reikės kažkam duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(versus. @ 2012 06 06, 18:09)
Gal pas ka buvo anestezologas Makauskas berods, toks su akinukais. Kaip ten su ta padeka, ar davete kas ? Gyd. Martusevičiūtė kiek žinau neima?

Va va ir mane domina sis reikaliukas g.gif
Sakau gal Martuseviciutei atsidekoti kokiu pvz parduotuves cekiu? Visgi kaip ir ne kysis grynais o padeka jau kazkokia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 06 birželio 2012 - 19:21
Na gal kas atsilieps, kas ka davė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(versus. @ 2012 06 06, 18:09)

musu buvo sis anesteziologas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .nieko nedavem,tik dideli ACIU pasakem smile.gif
Papildyta:
[quote=vilma37,2012 06 06, 20:08]
musu buvo sis anesteziologas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .nieko nedavem,tik dideli ACIU pasakem smile.gif
taip,Martuseviciute neima ax.gif uztenka ir padekoti 4u.gif
Atsakyti
Na jis man irgi labai zmogiskas pasirode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus.: 06 birželio 2012 - 20:25
QUOTE(versus. @ 2012 06 06, 20:25)
Na jis man irgi labai zmogiskas pasirode smile.gif

manau tik tokie ir turi dirbti ypac su leliukais,nes kaip jis sake,kad iki 3m jie dar Kudikiai wub.gif
Atsakyti
Versus kaip jūs ten laikotės? Fainuolė tavo mažoji, tokia linksmutė.

o pas mus ne kokios naujienos. Pasirodo manuo nuojauta pasitvirtino - neprigirdi mažiukas. Kadangi adenoidų operuoti nepatarė - palauksim rudens ir vėl žiūrės. Jei niekas nepasikeis į gerąją pusę - teks statyti vamzdukus verysad.gif
Atsakyti
[quote=jusda,2012 06 06, 20:39]
Versus kaip jūs ten laikotės? Fainuolė tavo mažoji, tokia linksmutė.

o pas mus ne kokios naujienos. Pasirodo manuo nuojauta pasitvirtino - neprigirdi mažiukas. Kadangi adenoidų operuoti nepatarė - palauksim rudens ir vėl žiūrės. Jei niekas nepasikeis į gerąją pusę - teks statyti vamzdukus verysad.gif

Na panašiai visiems taip su tom ausytėm, ir mums sakė gal reikės vamzduku. Pas ką buvote?

O manoji tai siaubia palatą. Vietų nebuvo visai, tik viena su vyru. Tai neguldė. Perkėlė į trečia aukšta. Dabar valgom, ir miegoti. Reikia kažkaip susikaupti rytdienai.
Atsakyti
Buvom pas Vaivockaitę.
Atsakyti
sveikos mamytės,

mes jau namučiuose. gimėme birželio 1d. sveikos , gražios ir labai laimingos smile.gif vis dėl to daktarai klydo. iš jų duotų 90proc. - tie likusieji buvo teisingi. Gimė mergaitė su didelėm putliom lūpytėm. 4u.gif Norėjau Jums padėkoti už palaikymą, kurio man begalo reikėjo.. rolleyes.gif Jus visos esat šaunuolės, Mamos iš didžiosios raidės! Jūsų leliai patys laimingiausi pasaulyje turėdami tokias rūpestingas, užjaučiančias Mamytes blush2.gif sekmės visoms vykdant užsibrėžtus tikslus smile.gif
Atsakyti
[quote=Styvuke,2012 06 07, 10:03]
sveikos mamytės,

mes jau namučiuose. gimėme birželio 1d. sveikos , gražios ir labai laimingos smile.gif vis dėl to daktarai klydo. iš jų duotų 90proc. - tie likusieji buvo teisingi. Gimė mergaitė su didelėm putliom lūpytėm. 4u.gif Norėjau Jums padėkoti už palaikymą, kurio man begalo reikėjo.. rolleyes.gif Jus visos esat šaunuolės, Mamos iš didžiosios raidės! Jūsų leliai patys laimingiausi pasaulyje turėdami tokias rūpestingas, užjaučiančias Mamytes blush2.gif sekmės visoms vykdant užsibrėžtus tikslus smile.gif

Sveika, Labai, labai SVEIKINU 4u.gif
Ir labai džiugu, kad jie vis delto klydo. Kiek papildomo streso suteike.
Aukite didelės ir gražios 4u.gif
Atsakyti