[quote=ogoo,2012 05 10, 22:04]
[quote=kristiukks,2012 05 10, 14:52]
Sveikos merginos.Buvau pirminej komijoje del invalidumo,tai jos mane praleido,ir liepe ligoninej uzsiregistruoti,o ten man pasake,kad jums niekas nepriklauso.Bandziau gincytis,tai sake pasiskambins dar i Vilniu ir tada pasakys.Gal galit kuri parasyti man i az kiek tu pinigeliu uz lengva neigaluma skiria?Ar verta del to kovoti?ir gadinti sau nervus?
O kam dar ligoninej registruotis?

Mums seimos gydytoja viska sutvarke, ejau po to atsiimti tos papkutes su visais israsais ir jau vakar pridavem svarstymui i NDNT. Bet matyt kiekvienoj poliklinikoj sava tvarka. O toms gydytojoms ne po Vilniu skambinet reikia, o duot paskaityt ligu sarasus, pg kuriuos priklauso, pirmam temos puslapyj yra nuoroda.
O del pinigeliu, galiu ir viesai parasyt-lengviausias 360 lituku kas menesi, tai manau pakovoti verta, bent as kovociau. Kam dovanoti valstybei, kuri ir taip is musu plesia?
[/quote]
pas mus pimiausia viska surase seimos gydytoja ir siunte i komisija poliklinikoje,jos pasirase ,kad praleidzia toliau ir siuncia i NDNT.O ten nuejus man is karto teske,kad nepriklauso.O kai pabandziau gincytis,pasake,kad pasiskambins dar i Vilniu ir man paskambins.Galvoju,kad jei nepaskambins kita savaite,eisiu pati ieskoti .As kaip suprantu man reikia atsispaudinti is
TLK-10-AM / ACHI / ACS elektroninis vadovas tuos ligu kodus?Ar kaip man su jais kovoti?Gal buvo taip kuriai kaip ir man?
As visiskai zalia siuo klausimu.