Sveikos, norejau paklausti kaip su prisiregistravimu del konsultaciju Zalgirio klinikoje, ar registraturoje pasiskambinus pasako pas koki gydytoja ar pats turi pasakyti pas koki gydytoja reikia vaikuciui, ar prisiregistravus ilgai reikia laukti konsultacijos. Musu mazyle isleis panasiai po dvieju savaiciu, butu gerai tuo paciu nuvaziuoti i Zalgiri, nes gyvenam toli, vezioti toki maza vaikeli tokius atstumus irgi nesinori daznai. O jei neisleis, ta diena, tai ir prisiregistravima reikia tada atsaukti ar perkelti, as nelabai susugaudau ka daryti
nereikia jokių išankstinių registracijų. Žalgirio klinikoje priima konsultacijai kiekvieną trečiadienį nuo 11 val. Reik turėt gydytojos siuntimą. Poliklinikos registratūroje užves kortelę ir eisite į ligoninę 304 lyg kabinetas.
QUOTE(lorida @ 2012 05 16, 08:46)
Sveikos, norejau paklausti kaip su prisiregistravimu del konsultaciju Zalgirio klinikoje, ar registraturoje pasiskambinus pasako pas koki gydytoja ar pats turi pasakyti pas koki gydytoja reikia vaikuciui, ar prisiregistravus ilgai reikia laukti konsultacijos. Musu mazyle isleis panasiai po dvieju savaiciu, butu gerai tuo paciu nuvaziuoti i Zalgiri, nes gyvenam toli, vezioti toki maza vaikeli tokius atstumus irgi nesinori daznai. O jei neisleis, ta diena, tai ir prisiregistravima reikia tada atsaukti ar perkelti, as nelabai susugaudau ka daryti
sveika

QUOTE(Sandra_69 @ 2012 05 16, 18:36)
Sveikutes.Uzsuku pasakyti,kad dingstu savaitei ,guldo mus ryt i ligonine del svorio,maitins per zonda.
Bet gal ir gerai,ramiau bus ligoninej.

Sekmes jums

QUOTE(Sandra_69 @ 2012 05 16, 17:36)
Sveikutes.Uzsuku pasakyti,kad dingstu savaitei ,guldo mus ryt i ligonine del svorio,maitins per zonda.
Bet gal ir gerai,ramiau bus ligoninej.

Viskas bus gerai,mes gulejome apie 1,5 men ligonineje kol ismokau pati zonduotis,ir taip maitinomes su zondu iki 4 men,taip kad tikrai zondas nieko baisaus,bet jai siulys ismokti zonduoti tai tik viena galiu pasakyti isitikinkt 100 % kad sugebesi nes israsant is ligonines su zondu visa atsakomybe lieka ant tavo peciu,jei reikes pasakysiu kur nusipirkti zondu,mes isigije buvome daukartini kad skrandi pragulu nebutu,jie ten is spec kazkokios medziagos padarytos,nera brangios.
Kai grysi butinai parasyk.Sekmes jums

Papildyta:
QUOTE(lorida @ 2012 05 16, 08:46)
Jai yra dideles problemos su vaikuciu,pats doc.m.dr Zaleckas atvyksta i ligonine.Mums pirmomis gyvenimo minutemis buvo ziauriai blogai todel prasiau kad iskvietu doc.m.dr Zalecka ir mano prasymas buvo isgirstas.Todel jai manote kad reikalinga skubi pagalba galite prasyti ligonines vedejos kad jis atvyktu,bet is pokalbiu su Zalecku supratau kad lietuvoje dar nera ne vienas vaikas operuotas ka tik gimes.
Sveikos. Klausėt, kodėl vamzdukus į ausytes siūlo. Pauliui klausa nelabai gera, o klausai labiausiai adenoidai trukdo, kurių operuoti negerai.
Dabar didžiausia mūsų problema - gerklėje kabantys snargliukai, kuriuos labai sunku iš ten iškrapštyti. Gyd. Vaivockaitė sakė, kad geriausia juos iš ten išplauti, bet tokiam drastiškam veiksmui nesiryžtu. Dabar gydomės inhaliacijomis, purškiamės jūros vandenį, geriam fluditec. Gal kas nors dar tokių problemų buvo, gal ką patartumėt?
Dabar didžiausia mūsų problema - gerklėje kabantys snargliukai, kuriuos labai sunku iš ten iškrapštyti. Gyd. Vaivockaitė sakė, kad geriausia juos iš ten išplauti, bet tokiam drastiškam veiksmui nesiryžtu. Dabar gydomės inhaliacijomis, purškiamės jūros vandenį, geriam fluditec. Gal kas nors dar tokių problemų buvo, gal ką patartumėt?
Labutis 
Venišoji,o ar ne jus adenoidus operavotes? Ar aš kažka maišau? Gediminui irgi buvo klausa suprastėjus,važinejom pas klausos gydytojus į klinikas,tai mums vistiek rekomendavo operuotis,ir aš turejau rinktis,ar laikinai pablogesiančia kalba,ar patsovias slogas,ir blogejančia vaiko klausa. Visdelto pasirinkau adenoidu šalinimą ir visai nesigailiu. Taip,kalba ta momentą suprastejo,bet su dideliu darbu ja galima sutvarkyt. Bet atsistatė klausa,musu slogos beveik nekamuoja,labai lengvos ir trumpos buna. Tie vamzdukai,tai irgi turi daug minusu.

Venišoji,o ar ne jus adenoidus operavotes? Ar aš kažka maišau? Gediminui irgi buvo klausa suprastėjus,važinejom pas klausos gydytojus į klinikas,tai mums vistiek rekomendavo operuotis,ir aš turejau rinktis,ar laikinai pablogesiančia kalba,ar patsovias slogas,ir blogejančia vaiko klausa. Visdelto pasirinkau adenoidu šalinimą ir visai nesigailiu. Taip,kalba ta momentą suprastejo,bet su dideliu darbu ja galima sutvarkyt. Bet atsistatė klausa,musu slogos beveik nekamuoja,labai lengvos ir trumpos buna. Tie vamzdukai,tai irgi turi daug minusu.
QUOTE(vilmux x @ 2012 05 19, 10:21)
Labutis 

Taip, mes jau operavomės adenoidus, bet jie pas Paulių ataugo. Gyd. Vaivockaitė sakė, kad pakartotinai juos operuoti nerekomenduotų ir dėl to siūlė vamzdelius. O tai kokie jų minusai?

mamytes, kur dingot ?
pasipasakosim truputi, nes per ta pasiruosima naujam gyventojui laiko beveik nelieka
, o dar ir mano burbulis visa sav sedejo namie, mat mamai labai norejosi ledu ir mes abu jais megavomes, tai teko aptureti lengva angina
noreciau vyresniu vaikuciu mamu paklausti, ar mums jau verta susirupinti del kalbos? musu gyd ramina kad dar kiek anksti, bet esme ta kad mes su vyru tai ji puikiai suprantam, o vat kiti aplinkiniai nelabai, nors daugelis zodziu gan aiskus, dar yra ir jo paties isgalvotu. as vis pagalvoju kad tie zodeliai jam atsiranda del to, kad mes su vyru lietuviskai kalbam, o mociute lenkiskai, gal tos kalbos jam susimaiso???
dollilyte, kaip jums su kalba? kaip sekasi susitvarkyti su dviem mazyliais?
visiems linkejimai
o mum jau visai nedaug beliko

pasipasakosim truputi, nes per ta pasiruosima naujam gyventojui laiko beveik nelieka

noreciau vyresniu vaikuciu mamu paklausti, ar mums jau verta susirupinti del kalbos? musu gyd ramina kad dar kiek anksti, bet esme ta kad mes su vyru tai ji puikiai suprantam, o vat kiti aplinkiniai nelabai, nors daugelis zodziu gan aiskus, dar yra ir jo paties isgalvotu. as vis pagalvoju kad tie zodeliai jam atsiranda del to, kad mes su vyru lietuviskai kalbam, o mociute lenkiskai, gal tos kalbos jam susimaiso???
dollilyte, kaip jums su kalba? kaip sekasi susitvarkyti su dviem mazyliais?
visiems linkejimai

QUOTE(vilmux x @ 2012 05 11, 18:58)
Sveikos mielosios,
DOLILYTE sveikinu sulaukus sunelio
Aukite sveiki,gražus,laimingi 
MAMOS,JEI JUMS REIKIA TVARKYTIS POPIERIUS DEL NEĮGALUMO,TAI YRA IDEALIAUSIAS VARIANTAS NUVYKTI Į KAUNO RAIDOS KLINIKA "LOPŠELIS" ,IR JUMS NEUROLOGE SU VISA KOMANDA IŠTYRUS JUSU VAIKUTĮ,JUMS PARAŠYS AR PRIKLAUSO JUSŲ VAIKELIUI NEĮGALUMAS AR NE,IR NEREIKS VARGINTIS SU TOM KOMISIJOM. JEI PRIKLAUSO BE PROBLEMU,DRASIAI SU IŠKELTA GALVA,GALITE KREIPTIS Į NDNT,NES JIE JAU NETURES KUR DINGTI MATYDAMI IŠRAŠĄ IŠ RAIDOS KLINIKOS. JEI KURI NORITE DAUGIAU,TIKSLIAU SUŽINOT,GALITE MAN PASKAMBINTI,AŠ MIELAI VISKA PAPASAKOSIU: 864566679
DOLILYTE sveikinu sulaukus sunelio

MAMOS,JEI JUMS REIKIA TVARKYTIS POPIERIUS DEL NEĮGALUMO,TAI YRA IDEALIAUSIAS VARIANTAS NUVYKTI Į KAUNO RAIDOS KLINIKA "LOPŠELIS" ,IR JUMS NEUROLOGE SU VISA KOMANDA IŠTYRUS JUSU VAIKUTĮ,JUMS PARAŠYS AR PRIKLAUSO JUSŲ VAIKELIUI NEĮGALUMAS AR NE,IR NEREIKS VARGINTIS SU TOM KOMISIJOM. JEI PRIKLAUSO BE PROBLEMU,DRASIAI SU IŠKELTA GALVA,GALITE KREIPTIS Į NDNT,NES JIE JAU NETURES KUR DINGTI MATYDAMI IŠRAŠĄ IŠ RAIDOS KLINIKOS. JEI KURI NORITE DAUGIAU,TIKSLIAU SUŽINOT,GALITE MAN PASKAMBINTI,AŠ MIELAI VISKA PAPASAKOSIU: 864566679

vilmux x norejau paklausti gal tu is Kauno, kad zinai apie lopselio raidos centra?Nes mes irgi ten lankemes

QUOTE(vilmux x @ 2012 05 19, 09:21)
Labutis 

labukas vilmux...o koki minusi del vamzduku?
Papildyta:
QUOTE(lorida @ 2012 04 30, 13:42)
Labas mamytes, balandzio 20d susilaukiau dukrytes. Gime neisnesiota, iskart po cezario pjuvio operacijos man jos neparode, tik vaikuciu gydytoja pasake kad dukrytei nesuauges gomuriukas, lupyte. Ka patyriau sunku apsakyti. Man kviete psichiatra, prie visu senu problemu prisidejo viskas, israse antidepresantus. Pacios sveikata prasta, labai nukraujavus, dabar esu namuose, musu dukryte santariskese guli neisnesiotu naujagimiu skyriuje, jai ten daro tyrimus, kol kas kiek tiria nieko blogo neranda,netyre klausos dar, prie ausyciu yra isaugeles, tirs ar nera viduje ausytese, ar girdi. Svoris auga gerai, maitina misinukais, savo pieno duoti negaliu, geriu antidepresantus. Kasdiena skambinu. Verkiu kad esu pati blogiausia motina, kad dabar nesu su ja, nors zinau kad dabar tokios bukles as ten neisbuciau. Namuose tetis, sunelis kuriam 2,5 metuku, o mano mazute ten viena be mamos, sirdis plysta. Man atrodo kad as viena tokia pasaulyje, mano kalte,
kiek nauju mamyciu