Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

QUOTE(Gerberda @ 2008 06 25, 15:07)
Siandien susisukau su virvelem,nesunku paciai susisukt, labai patogu, tvirtai laikosi, nieks nespaudzia, negrauzia, netempia, jauciu ir miegot taip patogiausia thumbup.gif  Tik va dar ziuresiu kas gausis. blink.gif

kokiom virvelėm? ax.gif

Man iš naudotų patys pačiausi tokie tarybiniai minkštos prastmasės bigudžiai su mažais dygliukais, kur su gumyte užsispaudžia. Sruogos lengvai krentančios gaunas, gaila, foto neturiu.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 06 25, 20:12)
kokiom virvelėm?  ax.gif 

Man iš naudotų patys pačiausi tokie tarybiniai minkštos prastmasės bigudžiai su mažais dygliukais, kur su gumyte užsispaudžia. Sruogos lengvai krentančios gaunas, gaila, foto neturiu.

Cia kazkas rase, kad prisikarpo sniuriuku ir ant ju susuka sruogas. Bet zinokit man tai ne kas gavosi blink.gif gal per daug prisukau, tokia sieno kupeta. Ir gaila galiuku, labai susilankste
Atsakyti
QUOTE(Gerberda @ 2008 06 25, 19:24)
Cia kazkas rase, kad prisikarpo sniuriuku ir ant ju susuka sruogas. Bet zinokit man tai ne kas gavosi blink.gif gal per daug prisukau, tokia sieno kupeta. Ir gaila galiuku, labai susilankste

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu labai sujuokino ta šieno kupeta, bet, aišku, užjaučiu. gal tikrai per smulkių ir per daug pridarei?
Atsakyti
pirma blyna dariau su spiraliniais,siaip labai man sunku su jais buvo ten apacioj prisegt,tai neteisingai tikriausiai prisegiau,todel tie alai ne tokie,kokiuu noreciau,dar pora issileido miegant ,bet as siaip miegu ant pilvo,tai man nelabai ir maise jie blush2.gif tai va toki rezultata gavau
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 13:23)

vat tokio efekto aš garbiniuodamasi stengiuosi išvengti, toks atrodo balaganas. Nors šiaip balaganus ant galvos mėgstu biggrin.gif Greičiausiai viena sruoga buvo stipriau įtempta, kita- mažiau.
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 06 26, 14:23)
pirma blyna dariau su spiraliniais,siaip labai man sunku su jais buvo ten apacioj prisegt,tai neteisingai tikriausiai prisegiau,todel tie alai ne tokie,kokiuu noreciau,dar pora issileido miegant ,bet as siaip miegu ant pilvo,tai man nelabai ir maise jie  blush2.gif  tai va toki rezultata gavau

o kaip su jais buvo imanoma ismiegoti? unsure.gif juk jie kieti baisiai unsure.gif as ir jais bandziau suktis, bet net minties nebuvo nakciai palikti, uzteko palaikyti kokias 2-3 val (tiksliai nepamenu) ir vaizdas man labai patiko. tik visgi vienos pakuotes mazai, tad garbanojau tik virsutinius plaukus, gan idomiai gavosi, vienos sruogos graziai susisuke, kitos tiesios is apacios rolleyes.gif tik aisku, as juos pratampiau, nes grynai spirale ir kabojo, kai isleidau biggrin.gif tai tokias laisvesnes padariau, bet vis tek isliko taisyklingumas, kas man itin patiko, nes gan tvarkingai atrode, be balagano biggrin.gif
kas dar patiko, tai, kad sukant visgi storos sruogos nesusuksi bei susukama spirale (kituose juk susisuka ale i toki rateli) ir del to plaukas tikrai greiciau isdziusta, tad nereikia laikyti kazin kiek. kazkada sukau su plastmasiniais, kur pagaliukas isikisa ir taip laikosi, bet visa diena as juos laikiau ir tai vakare issukus nebuvo plaukai visai isdziuve, kadangi neisdziuve, tai ir vietom visai nesusisuko. teko susinervinti cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai as jas irgi iskedenau,o antra diena dar graziau atrode wub.gif i man nera problemu miegot,nes mano miegojimo poa ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti
Čia plastmasiniais tarybiniais dygliuotasiais biggrin.gif Aš patenkinta.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 06 30, 13:17)
Čia plastmasiniais tarybiniais dygliuotasiais  biggrin.gif  Aš patenkinta.

tikrai idomiai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 06 30, 12:21)

nežinau, ar įdomiai, bet antrą dieną, kai jos kažkiek išsileido išvis grožis buvo biggrin.gif
Atsakyti
bandziau su ruloneliais,kurie lieka sunaudojus tuolet.popieriu,tai graziai gautusi,tiesiog nebuvo laiko,staigiai susukau,ir per 15 min nieko grazaus nespejo ivykti:) zodziu,"ant greicio" tokiu dalyku daryti nevalia:)
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 06 30, 13:21)

grazu ,bet man atrodo,kad tie plaukai,kur prie saknu,kaip sukibe,susiriebalave,ar jie ten neisdziuve,nelabai suprantu
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 06 22, 19:28)

kokia grazi tavo plauku spalva wub.gif
jei ji nera naturali, parasyk kokiais dazais dazai 4u.gif
Atsakyti