Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

o man visai patinka parafininiai bigudai (droge bent jau jų yra pirkti po 8Lt.). Užsivirini vandenuko, pamerki tuos bigudus ir po kelių min. suki. Palaikius kokia 15 min. lengvai išleidi ir turi garbanėles. Plaukams manau nekenkia, nes jie nėra karšti, jie tik šilti, o plaukus aišku sausus suku.
Atsakyti
As nusipirkau tu paraloniniu.Na jie minksti todel tikiuosi isimiegoti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 12 gegužės 2008 - 19:57
QUOTE(kristukass @ 2008 05 12, 20:56)
As nusipirkau tu paraloniniu.Na jie minksti todel tikiuosi isimiegoti. rolleyes.gif

parasyk kaip sekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuke @ 2008 05 06, 14:27)
o man visai patinka parafininiai bigudai (droge bent jau jų yra pirkti po 8Lt.). Užsivirini vandenuko, pamerki tuos bigudus ir po kelių min. suki. Palaikius kokia 15 min. lengvai išleidi ir turi garbanėles. Plaukams manau nekenkia, nes jie nėra karšti, jie tik šilti, o plaukus aišku sausus suku.

apie tokius pirma karta girdziu, hmm..idomu, kaip jie, tikrai negirdejau pie tokius.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 06 08, 18:36)
apie tokius pirma karta girdziu, hmm..idomu, kaip jie, tikrai negirdejau pie tokius.

As irgi tokiu negirdejau g.gif Bet tai kaip gerai butu, pasildai ir susuki greit plaukus, man idealu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2008 06 08, 18:56)
As irgi tokiu negirdejau g.gif  Bet tai kaip gerai butu, pasildai ir susuki greit plaukus, man idealu  bigsmile.gif

aha, skamba ideliai bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau tuos spiralinius,nesuprantu kaip ten sukt,reikes pabandyt kai laiko bus
Atsakyti
As irgi spiralinius sakiau pirksiu...
O ar plaukai gadinasi jei jie susukti, bet tu su jais nemiegi? Labai saugau savo plaukus, bandau grazius atsiaugint, stengiuos netiesint ir t.t., tai ir del bigudziu labai bijau, galvoju, pirkt nepirkt.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
nemanau,kad ten viena kart i pora menesiu pakenktu labai... bet paaiskinkit kaip su jais ten naudotis blush2.gif ta kilpute ikist plauka ir ji turi but virsuj?
Atsakyti
mamytes, pasakykit kaip reikia ikelti cia foto?aciu smile.gif
Atsakyti
beje, pati sukuosi plaukus su tais lipsniais, sudrekinu truputi, po nedidele sruogele, susukusi surisu plona gumute, gerai laiko, ir po val isleidus atrodo pasakiskai. ikelciau cia parodyti jei mokeciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 06 18, 17:58)
beje, pati sukuosi plaukus su tais lipsniais, sudrekinu truputi, po nedidele sruogele, susukusi surisu plona gumute, gerai laiko, ir po val isleidus atrodo pasakiskai. ikelciau cia parodyti jei mokeciau  thumbup.gif

atsiųsk sigitute@yahoo.com įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti