Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

QUOTE(Tigris @ 2011 09 02, 15:41)
Oho, kokios gražios garbanos! smile.gif Būtinai ir aš išbandysiu, nors dar ne iki galo supratau kaip tiksliai tai daryti.. g.gif
Atsakyti
nagi, viskas lb paprasta...tikrai 4u.gif ...imat tokia diiidele gumyte (maciau yra ju Droge... Arba galima paciai pasidaryti is paprastos platesnes elastines juosteles - tik labai smarkiai galvos neverzkit, nes nuspaus) dedat ta juostele ant galvos taip 'hipiskai' smile.gif ir ant jos sruoga po sruogos vyniojat plaukus...imat viena sruoga,prakisat,imat vel ta pacia sruoga,dar +nauja sruogele kartu, vel prakisat ir taip darot plauku rulona aplink galva...visa gudrybe...nereikia begales suktuku...tik sukit jau visai isdziovintus plaukus, nes jie tokioj padety nelinke dziuti smile.gif

As tiesa ta juosta dedu ne 'hipiskai' o kaip iprasta plauku juosta (plaukus istraukiu i isore, juosta lieciasi su kaklu) ir sruogas suku link veido 'i vidu' (jeigu dedat juosta 'hipiskai' sukti teks nuo veido 'i isore' kaip parodyta video)
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2011 09 02, 23:45)
Vakar parašiusi šį post'ą nuėjau pasitreniruoti su plaukais ir žinote išėjo iš pirmo karto (dariau taip kaip jūs, o ne kaip video), tikrai nėra taip sunku kaip atrodė thumbup.gif Tik aš po tų visų bandymų pagalvojau, kad vietoj vientisos gumelės naudosiu paprastą medžiaginę juostelę, kurią galėsiu surišti ties kakta. Nes: užsidėjus vientisą gumelę kai reikia plaukus išleidinėti jie kaip sakant "užstringa" ant gumytės, susivelia.. O kai užrišau juostelę vėliau išleidinėjant reikia tik atrišti kaspinėlį ir gražiai ištraukti juostelę iš plaukų smile.gif Nežinau ar aiškiai paaiškinau, bet šis būdas man labai patiko! Dėkoju dar kartą, kad pasidalinote puikia idėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2011 08 30, 04:13)
http://www.youtube.c...feature=feedlik

Mano naujas megstamiausias plauku garbanojimo budas  thumbup.gif . Tik as darau trupuciuka kitaip - dedu juosta kaip lankeli (istraukiu plaukus per skyle) ir suku garbanas ne nuo veido, bet i vidu...na man taip labiau patinka.

Ačiū už nuorodą wink.gif Tikrai atrodo nelabai sudėtinga - reiks išbandyti smile.gif
Atsakyti
O man tai su ta gumyte žymiai gražiau atrodė. Tos bangos labai negražios gavos, man žymiai patraukliau atrodo preciziška tvarka. O čia lyg po nakties klube, ryte atsibudo ir išlindo į gatvę.
Atsakyti
QUOTE(Ebo @ 2011 09 04, 20:14)
O man tai su ta gumyte žymiai gražiau atrodė. Tos bangos labai negražios gavos, man žymiai patraukliau atrodo preciziška tvarka. O čia lyg po nakties klube, ryte atsibudo ir išlindo į gatvę.

Jums gražiau atrodo procese - t.y., kai tie plaukai susukti, nei kad kai juos paleidžia jau garbanotus?

Man irgi visai gražiai atrodo, kai susukti ant gumelės smile.gif Kita vertus, čia dar ir nuo plaukų priklauso - kaip jau ten bebūtų tos moteriškės plaukai "neblizga" grožiu.
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2011 09 03, 12:52)
Vakar parašiusi šį post'ą nuėjau pasitreniruoti su plaukais ir žinote išėjo iš pirmo karto (dariau taip kaip jūs, o ne kaip video), tikrai nėra taip sunku kaip atrodė  thumbup.gif Tik aš po tų visų bandymų pagalvojau, kad vietoj vientisos gumelės naudosiu paprastą medžiaginę juostelę, kurią galėsiu surišti ties kakta. Nes: užsidėjus vientisą gumelę kai reikia plaukus išleidinėti jie kaip sakant "užstringa" ant gumytės, susivelia.. O kai užrišau juostelę vėliau išleidinėjant reikia tik atrišti kaspinėlį ir gražiai ištraukti juostelę iš plaukų  smile.gif Nežinau ar aiškiai paaiškinau, bet šis būdas man labai patiko! Dėkoju dar kartą, kad pasidalinote puikia idėja  4u.gif

Puikiai sugalvota drinks_cheers.gif: nes man irgi galines sruogos uzstringa. Tik ta juostele reikia rinktis tampria.

O tam video merginos plaukai man irgi nelabai patiko schmoll.gif . Ji juos per daug issukuoja. As isleidziu, perbraukiu pirstais ir jau galima eiti thumbup.gif: na bet cia kiekvienai skirtingai gausis.
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2011 05 17, 15:15)
http://www.youtube.c...h?v=3FV-YO46E8Y

Labai lengvas budas susibanguoti ilgus plaukus per nakty smile.gif

Nereali idėja, turėtų netrukdyti miegoti.
Atsakyti
10 min ir jau sėdžiu susisukus, o rezultatas ryt unsure.gif tikiuosi vyras neatsisakys su manim eit biggrin.gif
Bandžiau variantą iš video, kitąsyk jūsų pabandysiu, parašysiu ryt kas gavos 4u.gif
Atsakyti
Nagi nagi...labai idomu, kas gavosi...as tai dabar be problemu nuo plauku plovimo iki kito plovimo vaikstau garbanotais plaukais... kaip jau minejau vakare kad ir sausus plaukus taip suvynioju (bet kuriuo atveju palaidais negaliu miegoti - gal ir labai sexy hihihi.gif bet kad kliuna jie man visur)...ryte jie vel garbanoti buna.
Atsakyti
Gal kas esat isbandziusios situos suktukus? http://www.nusipirkt...?id_product=289 Atrodo baisiai paprasta, mane tik ju ilgis neramina, jei jie ten istiesti po 17cm, tai labiau trumpiem plaukam tinka sad.gif Gal zinot ar buna ilgesniu?
Atsakyti
QUOTE(Šeima @ 2011 09 20, 22:26)
Gal kas esat isbandziusios situos suktukus? http://www.nusipirkt...?id_product=289  Atrodo baisiai paprasta, mane tik ju ilgis neramina, jei jie ten istiesti po 17cm, tai labiau trumpiem plaukam tinka sad.gif Gal zinot ar buna ilgesniu?

Na, čia rašo "Rinkinį sudaro 18 skirtingų dydžių suktukų: 27 cm ir 17 cm (ilgis ištiesus)". Vadinas dviejų ilgių suktukai. Internete juos giria smile.gif
Atsakyti