Labutis 
http://www.nusipirkt...?id_product=289
As tokius suktukus is lenkijos parsisiunciau,tai su siuntimu gal 35 lt gavosi
http://www.nusipirkt...?id_product=289
As tokius suktukus is lenkijos parsisiunciau,tai su siuntimu gal 35 lt gavosi
Tigris labai patiko tavo garbanos
ir pati ta ideja aplink ta guma sukti plaukus labai patiko, tik vis suku galva kur tokia tokia pacia gumele rasti pirkti,kaip video
ir pati ta ideja aplink ta guma sukti plaukus labai patiko, tik vis suku galva kur tokia tokia pacia gumele rasti pirkti,kaip video
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 21, 22:29)
tam reikalui aš panaudojau plaukų juostą tokią kur būna tampri (panaši funkcija kaip plaukų lankelio)
šiaip dar ką norėjau pasakyti, šitas būdas tinka tik storiems ir (kad jų būtų daug) plaukams
QUOTE(Tigris @ 2011 09 02, 13:41)
Zadetos foto. Kokybe nekokia, nes labai sunku paciai save fotkinti kad dar ir vaizdas bent kiek tikrove atitiktu, na bet manau kazkiek vistiek matosi
Oho kaip graziai atrodo
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 21, 22:29)
nebandziau bet man atrodo puikiausiai tiktu platesne elastine juostele (na ta kur i kelnes veriam
QUOTE(Šeima @ 2011 09 21, 15:23)
Nu jo, bet ir tie 27 cm gaunas tik plauku galiukams
O jei is tu 18 tik kokie 4 po 27cm, tai net nezinau, kiek rinkiniu reiktu pirkti visoms mano kudloms, o kaina tai nemaza
. Tai va ir klausiu, gal kas turit ar esat gyvai maciusios tuos rinkinukus, kaip ten su tuo ilgiu?
Mano plaukai iki liemenuko sagteles, tai sruogos net is tu paciu ilgiausiu bigudi islysdavo
QUOTE(Juxt @ 2011 09 22, 08:14)
šiaip dar ką norėjau pasakyti, šitas būdas tinka tik storiems ir (kad jų būtų daug) plaukams
del ko tik storiems - kad isslysta plaukai?
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 23, 00:48)
del ko tik storiems - kad isslysta plaukai?
garbanos negražios gaunasi
na as vakar vakare susisukau plaukucius su ta guma aplink galva, tai gavosi grazios garbaneles,bet labai smulkios, del to zinau kad kita karta imsiu didesnes sruogas ir laisviau suksiu aplink ta gumele,nes vakar kai pirma karta tai labai stropiai skyriaus ir sukau sruogas, del to smulkios ir gavosi...jau isivaizduoju kaip turetu atrodytu laisvesniau darant
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 23, 14:11)
na as vakar vakare susisukau plaukucius su ta guma aplink galva, tai gavosi grazios garbaneles,bet labai smulkios, del to zinau kad kita karta imsiu didesnes sruogas ir laisviau suksiu aplink ta gumele,nes vakar kai pirma karta tai labai stropiai skyriaus ir sukau sruogas, del to smulkios ir gavosi...jau isivaizduoju kaip turetu atrodytu laisvesniau darant 
Jo jo... ir tam video mergina sako, kad kuo smulkesnes sruogos tuo "standesnes" ir smulkesnes garbanos bus
O as jau ismokau ir sruogas "i isore" nuo veido sukti (kaip tam video) ... na man tai dabar jau labai superiskai gaunas.. isleidus plaukus praktiskai su jais daugiau nieko daryti nereikia