Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

Nu jo, bet ir tie 27 cm gaunas tik plauku galiukams smile.gif O jei is tu 18 tik kokie 4 po 27cm, tai net nezinau, kiek rinkiniu reiktu pirkti visoms mano kudloms, o kaina tai nemaza ohmy.gif. Tai va ir klausiu, gal kas turit ar esat gyvai maciusios tuos rinkinukus, kaip ten su tuo ilgiu?
Atsakyti
Labutis smile.gif
http://www.nusipirkt...?id_product=289
As tokius suktukus is lenkijos parsisiunciau,tai su siuntimu gal 35 lt gavosi smile.gif
Atsakyti
Tai dabar per dailycard irgi jiems akcija po 29. O tai ar pasiteisino? Kaip del ilgio, tik galiukus susuka?
Atsakyti
Tigris labai patiko tavo garbanos 4u.gif
ir pati ta ideja aplink ta guma sukti plaukus labai patiko, tik vis suku galva kur tokia tokia pacia gumele rasti pirkti,kaip video biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 21, 22:29)
Tigris labai patiko tavo garbanos  4u.gif
ir pati ta ideja aplink ta guma sukti plaukus labai patiko, tik vis suku galva kur tokia tokia pacia gumele rasti pirkti,kaip video  biggrin.gif

tam reikalui aš panaudojau plaukų juostą tokią kur būna tampri (panaši funkcija kaip plaukų lankelio) ax.gif
šiaip dar ką norėjau pasakyti, šitas būdas tinka tik storiems ir (kad jų būtų daug) plaukams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2011 09 02, 13:41)
Zadetos foto. Kokybe nekokia, nes labai sunku paciai save fotkinti kad dar ir vaizdas bent kiek tikrove atitiktu, na bet manau kazkiek vistiek matosi  g.gif

Oho kaip graziai atrodo thumbup.gif wub.gif , o toks pasirodo paprastas budas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 21, 22:29)
Tigris labai patiko tavo garbanos  4u.gif
ir pati ta ideja aplink ta guma sukti plaukus labai patiko, tik vis suku galva kur tokia tokia pacia gumele rasti pirkti,kaip video  biggrin.gif

nebandziau bet man atrodo puikiausiai tiktu platesne elastine juostele (na ta kur i kelnes veriam smile.gif ) ....o matau UK gyveni tai ten tos plauku juosteles lb populiarios...as kazada berods PRIMARKE 5 uz 1 svara buvau pirkus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 22 rugsėjo 2011 - 14:37
QUOTE(Šeima @ 2011 09 21, 15:23)
Nu jo, bet ir tie 27 cm gaunas tik plauku galiukams smile.gif O jei is tu 18 tik kokie 4 po 27cm, tai net nezinau, kiek rinkiniu reiktu pirkti visoms mano kudloms, o kaina tai nemaza ohmy.gif. Tai va ir klausiu, gal kas turit ar esat gyvai maciusios tuos rinkinukus, kaip ten su tuo ilgiu?

Mano plaukai iki liemenuko sagteles, tai sruogos net is tu paciu ilgiausiu bigudi islysdavo doh.gif , ir man vienos pakuotes buvo per mazai, buvau dasipirkusi antra, kad uztektu visai galvai ir ant likusiu galiuku sukdavau trumpus bigudukus, vargo nemazai, miegoti sunku doh.gif schmoll.gif , ir dar cia labai brangu, enejus uz 30 Lt galima suzvejoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 09 22, 08:14)

šiaip dar ką norėjau pasakyti, šitas būdas tinka tik storiems ir (kad jų būtų daug) plaukams  verysad.gif

del ko tik storiems - kad isslysta plaukai?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 23, 00:48)
del ko tik storiems - kad isslysta plaukai?

garbanos negražios gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
na as vakar vakare susisukau plaukucius su ta guma aplink galva, tai gavosi grazios garbaneles,bet labai smulkios, del to zinau kad kita karta imsiu didesnes sruogas ir laisviau suksiu aplink ta gumele,nes vakar kai pirma karta tai labai stropiai skyriaus ir sukau sruogas, del to smulkios ir gavosi...jau isivaizduoju kaip turetu atrodytu laisvesniau darant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 23, 14:11)
na as vakar vakare susisukau plaukucius su ta guma aplink galva, tai gavosi grazios garbaneles,bet labai smulkios, del to zinau kad kita karta imsiu didesnes sruogas ir laisviau suksiu aplink ta gumele,nes vakar kai pirma karta tai labai stropiai skyriaus ir sukau sruogas, del to smulkios ir gavosi...jau isivaizduoju kaip turetu atrodytu laisvesniau darant  bigsmile.gif

Jo jo... ir tam video mergina sako, kad kuo smulkesnes sruogos tuo "standesnes" ir smulkesnes garbanos bus smile.gif

O as jau ismokau ir sruogas "i isore" nuo veido sukti (kaip tam video) ... na man tai dabar jau labai superiskai gaunas.. isleidus plaukus praktiskai su jais daugiau nieko daryti nereikia thumbup.gif tik pora kartu su pirstais perbraukti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 23 rugsėjo 2011 - 13:52