Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

QUOTE(Sielutė @ 2011 12 07, 23:04)
Bet taip graziai Katukei atrodo, cia gal nuo pacio plauko priklauso?

Kadangi mano plaukas yra vienas iš bjauresnių struktūrų (nepasiduodantis sukimui) tai sakyčiau,kad plauko struktūra nieko bendro neturi schmoll.gif
Yra tik sukimo įgūdžių paslaptis.
Kiekvienam juk negali patikti. esu bandžiusi ir didžiausios garbanos šiuos suktukus. Superinis rezultatas gaunasi, jei pamašai standartinių ir didelių bangų suktukus. toks Holivudinės šukuosenos efektas flirt.gif
va, tokius pamaišiau:
user posted imageuser posted image

nors man asmeniškai nuostabiai gražu ir su vienu dydžiu tongue.gif
o nuotraukoje tik su standartiniu dydžiu sukta biggrin.gif
Atsakyti
turiu kokius tai metalinius- patikimai (patogumo neitin daug, aišku..)
Bandžiau kažkokius, kur į karštą vandenį mest reikia- ne kaži kas gavosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisiskaičiau čia jūsų ir vakar nusprendžiau susigarbanot plaukus pagal Tigris ax.gif Tai žinokit labai gražiai, natūraliai gavosi thumbup.gif Aš dariau taip kaip video, o ne kaip Tigris, reikės kada pabandyt ir anaip thumbup.gif Dar kada nors išbandysiu ir ant kojinės thumbup.gif
Raportuosiu mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Uzsisakiau siuos : http://www.dyl.lt/ka...kamu-pristatymu

Mergaites gal turite, kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 05 02, 11:38)
Sveikos  4u.gif 
Uzsisakiau siuos  : http://www.dyl.lt/ka...kamu-pristatymu

Mergaites gal turite, kaip jums?

Turiu. Man tai nepatinka schmoll.gif O kitos šiame forume labai juos gyrė. Tad, kol pati nepabandysit, nesužinosite. Man tai negražios tos garbanos susuktos, bet čia skonio reikalas. Pažiūrėkite keliais puslapiais atgal viena mergaitė buvo įdėjusi savo foto plaukučių, suktų šiais suktukais. Jai , sakė, labai gražu. Tai gal ir Jums patiks.
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2012 03 12, 11:26)
Kadangi mano plaukas yra vienas iš bjauresnių struktūrų (nepasiduodantis sukimui) tai sakyčiau,kad plauko struktūra nieko bendro neturi  schmoll.gif
Yra tik sukimo įgūdžių paslaptis.
Kiekvienam juk negali patikti. esu bandžiusi ir didžiausios garbanos šiuos suktukus. Superinis rezultatas gaunasi, jei pamašai standartinių ir didelių bangų suktukus. toks Holivudinės šukuosenos efektas  flirt.gif
va, tokius pamaišiau:
user posted imageuser posted image

nors man asmeniškai nuostabiai gražu ir su vienu dydžiu  tongue.gif
o nuotraukoje tik su standartiniu dydžiu sukta  biggrin.gif

o kur tokius suktukus perkate?? super plaukai atrodo. norėčiau pabandyt, mano plaukai garbanojasi ir banguojasi į visas puses, norėčiau, kada tvarkingų garbanų smile.gif
Atsakyti
Dabar akcija jiems čia :
Dyl.lt

O aš tai siunčiausi iš čia:
Curlformers
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 05 02, 19:16)
Dabar akcija jiems čia :
Dyl.lt

O aš tai siunčiausi iš čia:
Curlformers

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju, kas juos galetu pirkti uz 67 lt biggrin.gif Man ir tu 19lt pagailo. Bigudukai nera ilgi, nors parasyta kokio ilgio, kazkaip galvojau optiskai bus ilgesni. Plius truksts dvieju biguduku smile.gif Bandysim sukti ir ziuret kas gaunasi smile.gif O jie tokie kaip plastmasiniai ir pas jus? As tikejaus kazkokiu mikstu ir medziaginiu :DSu tokiais jauciu nelabai issimiegociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 05 09, 14:52)
Neisivaizduoju, kas juos galetu pirkti uz 67 lt  biggrin.gif  Man ir tu 19lt pagailo. Bigudukai nera ilgi, nors parasyta kokio ilgio, kazkaip galvojau optiskai bus ilgesni. Plius truksts dvieju biguduku smile.gif Bandysim sukti ir ziuret kas gaunasi smile.gif O jie tokie kaip plastmasiniai ir pas jus? As tikejaus kazkokiu mikstu ir medziaginiu :DSu tokiais jauciu nelabai issimiegociau smile.gif

Na tų, kur Jūs pirkote, aš nesu mačiusi ir čiupinėjusi. Pas mane tikrieji CURLFORMERS, tai jie pagaminti tikrai ne iš plastiko, o tokios kaip medžiagos ar žuvų sietelio tinklo biggrin.gif Net nežinau kaip nupasakoti. Bet tikrai ne kieti, miegoti galima drąsiai.
Atsakyti
Labukas smile.gif as neturiu jokiu biguduku, plaukus garbanoju visa laika sitaip: issiplaunu galva, susipinu eglute ir einu miegoti, ryte atsikeliu, issipinu, lengvai uzsidedu zeles ir einu kur man reikia! thumbup.gif aisku, nuostabiu garbanu nebuna, taciau,kai plaukai lankstus, graziai gaunasi ir taip;)
Atsakyti
Gal zinote, kas uzsakineja prekes is www.curlformers.com puslapiuko?
Labai noriu tu suktuku, bet paciau ju parsisiusti nepavyksta.... schmoll.gif
Atsakyti