Įkraunama...
Įkraunama...

VšĮ VDU "Rasos" gimnazija

O kurį mėnesį maždaug prasideda stojamieji?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2014 03 12, 17:49)
O kurį mėnesį maždaug prasideda stojamieji?

Stojamasis būna tik viena kažkur birželį, o šiaip jau prasidėjo bandomieji (jokios reikšmės stojimui jie nesudaro, tiesiog pasibandai testą, bandomieji yra mokami), nors aš nebuvau nei vienam bandomajam vis tiek į universitetinę papuoliau mirksiukas.gif
1 bandomasis buvo kovo 15d.
2. bandomasis bus balandžio 12d.
3. bandomasis bus gegužės 10d.
Stojamasis: birželio 3d.
Atsakyti
Sveiki, kaip supratau, šiandien vyko atrankinis testas.
Gal kas gali pasakyti, kokia jo trukmė ir kokių dalykų užduotys? Ar labai didelis konkursas būna?
Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(migrausele @ 2014 06 03, 18:29)
Sveiki, kaip supratau, šiandien vyko atrankinis testas.
Gal kas gali pasakyti, kokia jo trukmė ir kokių dalykų užduotys? Ar labai didelis konkursas būna?
Ačiū!

praitais metais kai laikiau tai nepamenu kiek laiko davė bet tikrai pakankamai kad issprestum pasitikrintum ir dar liktu. Vyksta po 1 užduotį iš Lietuvių,Anglų,chemijos,biologijos, Fizikos,Geografijos,Istorijos 2 matematikos užduotys. Dalyvių man atrodo daugiau negu KTUG stojamuosiuose t.y. apie 300-400 stojančių, bet jei pačioje pradžioje napapuola mokinys, tai nereiketu nusiminti, nes dalis atsisako mokytis "Rasoje" ir iseina, o tada kviecia pagal eile kitus geriausiai parasiusius ir geriausia vidurki turincius ax.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą! Nes girdėjome, kad visam testui tik valanda, man tai keista atrodo, nes užduočių juk daug.
Atsakyti
QUOTE(migrausele @ 2014 06 04, 19:56)
Ačiū už atsakymą! Nes girdėjome, kad visam testui tik valanda, man tai keista atrodo, nes užduočių juk daug.

Dukra laikė, tai man atrodo ir tik valandą užtruko, va pasiklausiau, tikrai taip, būna bandomieji testai, sekit info psl. labai praverčia, šiaip nieko baisaus 4u.gif
Atsakyti
tačiau ir be bandomųjų galima puikiai parašyti stojamąjį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaaa @ 2014 06 07, 09:04)
tačiau ir be bandomųjų galima puikiai parašyti stojamąjį smile.gif

tikrai taip, bet pasitreniruoti nekenkia biggrin.gif
Atsakyti
Būsima auklėtoja A. Vitkauskienė 4u.gif Gal galit daugiau papasakot apie ją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(notdeadonlyasleep @ 2014 06 19, 18:50)
Būsima auklėtoja A. Vitkauskienė  4u.gif  Gal galit daugiau papasakot apie ją?  smile.gif

O būsimi "krikštavaikiai" thumbup.gif Pati mokytoja man nieko nedėsčius, bet žinau, kad matematikos mokytoja ir iš matymo koridoriuose neatrodo labai pikta biggrin.gif
Atsakyti
Gaivinu temą biggrin.gif
Ar bus šiais metais stojančių forumiečių smile.gif? Dalyvausit Bendraamžių turnyruose?
Atsakyti
QUOTE(minfas @ 2015 02 07, 19:20)
Gaivinu temą biggrin.gif
Ar bus šiais metais stojančių forumiečių smile.gif? Dalyvausit Bendraamžių turnyruose?

Tikrai bus smile.gif
Atsakyti