LisJa, kokia mazyle 
Papildyta:
Nea.
gerai jei dar pasižiūrėt leis, nes du išėjimai ten. vienas į lauką, kitas į prekybcentrį, o mano akys ir kojos tik po dvi.
Aciu dievui pas mus tokiu bedu nera, jei reikia tai ir laukia, o kad pabegtu, tai tokiu bajeriu isvis nebuna
Jis net parduotuvej eidamas "pirkt" savo gerimo, visada ziuri i mus ar galima eit pasiimt. O ir betkur einant gali net uz rankos nelaikyt, visada is paskos arba salia eina.

Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 18, 09:22)
Nea.
gerai jei dar pasižiūrėt leis, nes du išėjimai ten. vienas į lauką, kitas į prekybcentrį, o mano akys ir kojos tik po dvi.

Aciu dievui pas mus tokiu bedu nera, jei reikia tai ir laukia, o kad pabegtu, tai tokiu bajeriu isvis nebuna

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 06 18, 11:40)

Vadinas išvengi "neauklėjamo vaiko" žvilgsnių.
Jokūbas rėkia, žviegia, tempia mane aygal... Tinka tik maisto parduotuvės.
berods Ru du du yra varteliai, tai net neina, nors iš žaislai ten.
dar paniškai bujo tų mašinų, lėktuvų kur pilni didesni PC vaikam pasisupt.
Pamato ir atgal bėga, net pro šalį nepravesi. Gali pranešt vaiką, tada jis nusisuka, užsimerkia ir dar ausytes užsidengia.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 18, 11:50)
Tikrai

Man didesne beda su mazuoju

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 06 18, 11:53)
Tikrai
Uztai mes NIEKAD nesam sulauke jokios kritikos is svetimu zmoniu...tfu tfu tfu....
Jau toks parazitas, kad jez maryj
Kokioj poliklinikoj tai nieko, kaiptik prie zmoniu eina, kalbina, sausainius dalina, bet jau parduotuvej spek gaudyt
Ir dar viska "perka"...ypac pomidorus 

šeimos pilvukais rūpinasi

maniškis kaskart mašinos nori...

QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 18, 11:59)
Greiciau savo pilvu rupinas

Mums kazkaip praejo masinu laikotarpis, bet ir tai budavo, kad pasakydavom jog jau tokiu daug turi, tai atgal i lentyna ir padedavo. O dabar nebent nusivedes i zaislu parduotuve (salia namu yra), tai tik pasedi kokioj didelej masinoj, pavairuoja ir to uztenka. Jau net pardavejos pazysta mus, kad atejom "patikrint" ar dar yra ta didele masina

Ir kuo toliau, tuo kulturingiau vaikas elgiasi

Siandien mums dziugi diena....mus prieme i darzeli

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 06 18, 12:07)
Greiciau savo pilvu rupinas
Mums kazkaip praejo masinu laikotarpis, bet ir tai budavo, kad pasakydavom jog jau tokiu daug turi, tai atgal i lentyna ir padedavo. O dabar nebent nusivedes i zaislu parduotuve (salia namu yra), tai tik pasedi kokioj didelej masinoj, pavairuoja ir to uztenka. Jau net pardavejos pazysta mus, kad atejom "patikrint" ar dar yra ta didele masina
Nors labai smarkiai prie svetimu ir nesidergdavo
Laiminga iki apsikakojimo 

Sveikinu

Aš Jokūbui niekaip neišaiškinu dėl mažinos pirkimo.

Aiškinu ir apie pinigus, ir apie tai, kad jau daug turi, kad ir kiti vaikai nori, ir apie tai, kad jei nepirksim kaskart,, galės nusipirkti didesnę, brangesnę...ir t.t. ir pan.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 06 18, 12:10)
Sveikinu
Rėkiaaa, ir dar atsigulės vakare prisimena,kad nepirkau
Aiškinu ir apie pinigus, ir apie tai, kad jau daug turi, kad ir kiti vaikai nori, ir apie tai, kad jei nepirksim kaskart,, galės nusipirkti didesnę, brangesnę...ir t.t. ir pan.

Aciu

O jei visada nestis kartu su savim kokia masinele

QUOTE(Žvėriukė @ 2012 06 18, 12:14)
Aciu
Nepadetu toks dalykas....kad va, tu jau turi 

nea. turimą kiša į kišenę ar man į rankinę ir kitos rėkia
o mums del to paties darzelio niekas neskambina... Matyt vel gausim paaiskinima, kad esam jam per mazi..
QUOTE(LisJa @ 2012 06 18, 12:31)
o mums del to paties darzelio niekas neskambina... Matyt vel gausim paaiskinima, kad esam jam per mazi..
Tai gal dar paskambins, nes mums irgi nelabai seniai skambino.
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 06 18, 12:38)
Tai gal dar paskambins, nes mums irgi nelabai seniai skambino.
Na gal...Matysim. Gal dar kita diena...

Del apsipirkinejimo-net as su saviskiu galiu pasimatuot (bet aisku proto ribose