Įkraunama...
Įkraunama...

Insanity programa

QUOTE(Dusetelle @ 2015 02 18, 12:17)
O man atvirksciai.Negalejau su avaline sportuot,o pas mane ji tikrai neprasta.Gavosi uzdegimai ir meciau viska.
Paskui pabandziau basa,nes maciau filmuka,kur namu salygom basi sportuoja.Tai viskas gerai.Kas traskejo nuo seslaus gyvenimo,daba nebetraska.Viskas sutepta kaip reikalas  biggrin.gif .
Karate sportuojam irgi basi,o ten,kaip viena sake,dar sunkiau nei insanity  biggrin.gif. .

Gal pas mane ten silpniau nežinau. Bet dar nepraeina skausmas. Reiks gal kuo patept. Gal neteisi gai begioju aš ten. O karate tai truputi kitas reikalas manau ten tiek striksėti nereikia. Bet kiek mačius esu. O mačiau nedaug,tai jei klystu pataisykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airūna: 19 vasario 2015 - 09:29
QUOTE(Airūna @ 2015 02 19, 11:28)
Gal pas mane ten silpniau nežinau. Bet dar nepraeina skausmas. Reiks gal kuo patept. Gal neteisi gai begioju aš ten. O karate tai truputi kitas reikalas manau ten tiek striksėti nereikia. Bet kiek mačius esu. O mačiau nedaug,tai jei klystu pataisykit.

Ten butina strikseti,kitaip nespesi isvengt smugiu biggrin.gif .Apsilimui pagrinde eina suliuokai.Kaip insanity yra suoliai pasiekiant kelius,tai ten darom su striksejimu pasokam ir vel striksim iki kito pasokimo.Ir visa kita ieina atsispaudimai,pritupimai,atsilenkimai.Nei vieno raumenuko neuzleidziam :-) .
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2015 02 18, 13:17)
O man atvirksciai.Negalejau su avaline sportuot,o pas mane ji tikrai neprasta.Gavosi uzdegimai ir meciau viska.
Paskui pabandziau basa,nes maciau filmuka,kur namu salygom basi sportuoja.Tai viskas gerai.Kas traskejo nuo seslaus gyvenimo,daba nebetraska.Viskas sutepta kaip reikalas  biggrin.gif .
Karate sportuojam irgi basi,o ten,kaip viena sake,dar sunkiau nei insanity  biggrin.gif. .

tiesiog sportuojant basomis yra dvigubai padidinamas kruvis stuburui, del to dyla slanksteliai, taip pat gerokai didesnis kruvis tenka ir sanariams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2015 02 19, 10:16)
Ten butina strikseti,kitaip nespesi isvengt smugiu biggrin.gif .Apsilimui pagrinde eina suliuokai.Kaip insanity yra suoliai pasiekiant kelius,tai ten darom su striksejimu pasokam ir vel striksim iki kito pasokimo.Ir visa kita ieina atsispaudimai,pritupimai,atsilenkimai.Nei vieno raumenuko neuzleidziam :-) .

o jetau! Rimtai baisiau, gal aš pasiliksiu prie sporto namuose.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 19, 16:25)
tiesiog sportuojant basomis yra dvigubai padidinamas kruvis stuburui, del to dyla slanksteliai, taip pat gerokai didesnis kruvis tenka ir sanariams  4u.gif

Issigandau,bet atradau straipsniu del sportavimo basom.Radau ir kita nuomone ir atitiko kaip man,nesvarbu kokia gera avaline bekeistum,labai susitraumuoja kojos del avalines.Tuo atveju zymiai sveikiau basom.Pagalvojus gi nesokineju ant kulno,o nuo pirstu galiuku .
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2015 02 20, 12:42)
Issigandau,bet atradau straipsniu del sportavimo basom.Radau ir  kita nuomone ir atitiko kaip man,nesvarbu kokia gera avaline bekeistum,labai susitraumuoja kojos del avalines.Tuo atveju zymiai sveikiau basom.Pagalvojus gi nesokineju ant kulno,o nuo pirstu galiuku .

nuomoniu visada skirtingu buvo ir bus 4u.gif
as negalejau insanity sportuoti basomis, tokie nezmoniski pedu skausmai buvo..o su sportbaciais tikras malonumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 20, 13:47)
nuomoniu visada skirtingu buvo ir bus  4u.gif
as negalejau insanity sportuoti basomis, tokie nezmoniski pedu skausmai buvo..o su sportbaciais tikras malonumas  ax.gif

O kada skausmas praėjo? Man dar dabar skauda. Oi sunkus turbūt mano svoris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airūna: 20 vasario 2015 - 13:49
QUOTE(Airūna @ 2015 02 20, 14:49)

keliu dienu reikejo, kad praeitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 20, 15:47)
nuomoniu visada skirtingu buvo ir bus  4u.gif
as negalejau insanity sportuoti basomis, tokie nezmoniski pedu skausmai buvo..o su sportbaciais tikras malonumas  ax.gif

Va kaip atvirksciai,o man peda lauze.Sukandus dantis sportuodavau.Net avaline viduri mankstos keisdavau.Kiekvienam matyt savo. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Airūna @ 2015 02 20, 15:49)

Mano irgi nelengvas blush2.gif .Pabandyk patept geliais,greiciau praeis.Ir kol skaudes tai nemankstink tos dalies,nes skausmas rodo tos vietos uzdegima. :-)
Atsakyti
Norejau pasiteirauti tu, kurios jau ipusejot arba baiget sia programa, ar jauciasi dideli figuros pasikeitimai? apimciu sumazejimas?
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2015 02 22, 11:28)
Norejau pasiteirauti tu, kurios jau ipusejot arba baiget sia programa, ar jauciasi dideli figuros pasikeitimai? apimciu sumazejimas?

beabejones, kad jauciasi, as niekad tokia liekna nebuvau kaip po insanity..tiesa, be galo svarbu ir mityba..
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2015 02 22, 12:28)

As sportuoju su Insanity antra kart,nes jau labai patiko rezultatas pabaigus pirma karta .
Bet kaip sakoma 30% itakoja sportas,o kita 70% rezimas,mityba. mirksiukas.gif
Atsakyti