Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

oj kokių grožių būna...nustebau,likau sužavėta...negalvojau ,kad tokių gražių pelargonijų būna wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, po susirašinėjimo visi visur siunčia biggrin.gif Tik reik laiko ir noro įrodyt anglams kad Lietuva beveik Latvija.. dažniausiai ima ir pavyksta.
Kas liečia švedus- žymiai pigesnis siuntimas, bet viską atlikus, pavyzdžiui,
perkant šešis augaliukus, siuntimo kaina išauga dvigubai.
Pas man visus internetinius pirkimus atlieka vyras, bėda ta, kad pelargonijom jis neserga, na.. gal pamalonins uošvę, o gal ir ne g.gif
Atsakyti
gal kas siauliuose parduotu man kokia pelergonija? Ryt busiu siauliuose blush2.gif
Atsakyti
o gal buna pirkt ju seklu? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos gelininkes 4u.gif
gal kuri siuntetes palergonijas is Vokietijos?
Atsakyti
QUOTE(Myliugele @ 2012 05 16, 13:40)
o gal buna pirkt ju seklu? 4u.gif  ax.gif

konkretumo reiktų. Sėklų yra parduotuvėse, bet reikia žinot, ko ieškot ir šiam sezonui dar galima rasti nedidelių nusipirkt. Norint pasipuošt aplinką sėti jau gana vėlu.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 16, 15:03)
konkretumo reiktų. Sėklų yra parduotuvėse, bet reikia žinot, ko ieškot ir šiam sezonui dar galima rasti nedidelių nusipirkt. Norint pasipuošt aplinką sėti jau gana vėlu.

as apie kambarines 4u.gif
Atsakyti
taigi pelergonijos tiek kambarinės, tiek sėkmingai lauke auga šiltuoju sezonu...o sėklom jau senai vėlai, kas sėja, sėja sausio gale, vasario pirmom dienom...jau dabar juk jos žydi jau, kur ten daigintis iš sėklų, nebent dar šakeles šaknydint galima, bet ir tai vėloka...žydėtu vasaros gale...Žodžiu, siūlau augalų ieškotis jau normaliai paaugusių 4u.gif
Atsakyti

user posted image
PRAZYDO MANO GELYTES ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esposa: 20 gegužės 2012 - 13:59
O čia pas kaimynę ...reiškia,beveik , ax.gif kaip ir pas mane biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
AMARILLE beveik nesiskaito tongue.gif lotuliukas.gif
grazus ziedukai thumbup.gif
Atsakyti
mano dar menkutes, bet laukiu suviesejimo (kazkada) lotuliukas.gif