Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Labai gražios visų gėlės thumbup.gif

O čia maniškės irgi jau labiau sužydėjo: ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
bet bergpalais tikrai nuostabiausia efektingiausia.
visų labai gražu!

mano pačios sėta leidžia žiedastiebį, nu koks man džiaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 20, 22:06)
visų labai gražu!

O man iskilo toks klausimas : ar reikia skinti virsunele kruminems pelargonijoms ? jos setos senai ir auga 1 stiebas ir nesisakoja visiskai ir ziedeliu dar nerodo. Neturiu patirties ju auginime.
Atsakyti
Laba diena, ateinu pas jus su klausimu. Prieš kokias tris savaites persodinant nulaužiau savo taip puoselėtą daigelį unsure.gif Įmerkiau jį į vandenį, galvojau, gal iš naujo šaknis išleis g.gif Bet kol kas jokios veiklos g.gif Ar per anksti noriu, ar šaknys nebeišaugs?
Tokia mano gražuolė:
user posted image

user posted image
Stiklainyje įmerkta, bet gal nelaikyti saulėje?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 21 gegužės 2012 - 12:08
QUOTE(Limit @ 2012 05 21, 13:08)
Laba diena, ateinu pas jus su klausimu. Prieš kokias tris savaites persodinant nulaužiau savo taip puoselėtą daigelį unsure.gif Įmerkiau jį į vandenį, galvojau, gal iš naujo šaknis išleis g.gif Bet kol kas jokios veiklos g.gif Ar per anksti noriu, ar šaknys nebeišaugs?
Tokia mano gražuolė:
user posted image

user posted image
Stiklainyje įmerkta, bet gal nelaikyti saulėje?
user posted image

Gal sakau zieda reikia nugnibti.mano irgi viena sakele nuluzo tai ikisau i tapati vazona.kolkas nesuglebus kaip bus nezinau. ansciau irgi laikiau sviranciu pelargoniju sakeles vandenyje tai jos puti pradejo,o saknu nulis.tai vel pakirpau sukisau i zemes ir i siltnami,ir isleido saknytes. siltnamyje dregme siluma matomai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 20, 22:06)
visų labai gražu!

Tikiu, kad džiaugsmas thumbup.gif

QUOTE(Venta9 @ 2012 05 21, 12:39)
O man iskilo toks klausimas : ar reikia skinti virsunele kruminems pelargonijoms ? jos setos senai ir auga 1 stiebas ir nesisakoja visiskai ir ziedeliu dar nerodo. Neturiu patirties ju auginime.

Pas mane viena kompaktinė irgi nenorėjo šakotis, užaugo stiebas kokių 15 cm, tai aš jį praktiškai per pusę nukirpau. Tą viršūnę įsmeigiau į žemę šaknydinimui, o tas likęs kotas per savaitę išleido 5 šoninius ūglius thumbup.gif
Taip, kad manau, tokiom kurios nesišakoja, tai viršūnės nugnybimas gali pagelbėti.

Tokia mano gražuolė:
[Stiklainyje įmerkta, bet gal nelaikyti saulėje?

Labai gražūs žiedukai wub.gif
Tik aš manau, kad reikėtų tos pamerktos šakelės žiedstiebį nukirpti, kad neeikvotų jėgų žydėjimui, o leistų šaknis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus 4u.gif Reikės aukoti žiedelius, gal pavyks visą gėlytę išgelbėti rolleyes.gif
Atsakyti
Nukirpau vienai virsunele, nes buvo 15 cm, o kitos mazdaug po 10 - 12 cm, dar truputi palauksiu.
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 05 20, 14:58)

QUOTE(amarrile @ 2012 05 20, 15:30)
O čia pas kaimynę ...reiškia,beveik ,  ax.gif kaip ir pas mane  biggrin.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 20, 16:10)
mano dar menkutes, bet laukiu suviesejimo (kazkada)  lotuliukas.gif

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2012 05 20, 21:37)
O čia maniškės irgi jau labiau sužydėjo:  ax.gif

Tokia mano gražuolė:

Fainuoles tos pelargonijos wub.gif wub.gif wub.gif

Dar niekad nerodziau savo svedukiu is Neili gautu, nes sunkokai sekesi susidraugauti kazkaip rolleyes.gif Bet atrodo jau jau sutariam graziuoju biggrin.gif
Tai ta proga:
Scarlet Rambler ruosiasi zydeti smile.gif
user posted image
Ruby Rosebud mama su dukryte -paciai pavyko pasidauginti yess.gif Dukra ruosiasi zydeti, mama-dar ne smile.gif
user posted image
Ir cia visos mano turimos kruvoje (ketvirta nepamineta- Rosebud Supreme, dar irgi nesimato ziedkociu)
user posted image
Atsakyti
žiedą tai palergonikei tai būtina nuimt kad galėtų šaknytis. aš nuskabau tokias viršūneles ir kišu tiesiai į vazonėlį su žemėm. tik šiek tiek arba maišeliu apgaubiu arba stiklaisniu. ir labai greit prigija. Kiek aš kišus tokių ataugėlių tai 100 proc visos išleisdavo šaknis.
Atsakyti
Jediara, tavo až pilna, o aš prie pc retai būnu tai čia rašau...

gavau šiandien tavo gėlytę, aišku, gan suvargusi po tiek kelionės paštu, bet gyva.
dėžutės su adresu neišsaugojau - rašykite kur atsiųsti Bornholm...tik išsiųsiu dar po kelių dienų, mat esu gerai per karščius priliejus, tai ir dėl svorio, nes mano augalai kiek didesni bei vazonėliai didesni, ir kad puvinys neįsimestų užsandarinus...kai išsiųsiu, parašysiu, ir dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
MB susimylėjo ir vis dėlto užsakė pelargonijas iš Švedijos http://www.eragarden...bID=36&LangID=2 .. bet rinko tas kurios jam patiko lotuliukas.gif pirmadienį augaliukus išsiuntė, gavau pranešimą.. tai dabar ir džiugu ir baugu. Na, bent pardavėją patikrinsiu: kaip pakuoja, kokio dydžio augaliukus siunčia, kiek laiko siuntinys eina.
Atsiprašau, kad nieko draugėn nepakviečiau- su manuoju tai neįmanoma doh.gif
Atsakyti