Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Neili @ 2012 05 02, 14:37)
Sveikutes  smile.gif , pamatau kad ieško ir į AŽ parašau , šiuo metu turiu : Rosebud supreme ir Scarlet rambler, siunčiu per autobusų st. (jau išbandžiau, patikima) į kauną atvežu.  4u.gif

QUOTE(vaida39 @ 2012 05 03, 12:15)
gal kuri turit ,ar veliau turesit parduot tu grazuoliu roziaziedziu,labai noriu  smile.gif

jums atsakymas virsuj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amun Ra @ 2012 05 03, 09:15)
ir as labai noreciau svedaiciu...  blush2.gif  ax.gif

Aš taip pat prisijungiu prie norinčiųjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2012 05 02, 14:37)
Sveikutes  smile.gif , pamatau kad ieško ir į AŽ parašau , šiuo metu turiu : Rosebud supreme ir Scarlet rambler, siunčiu per autobusų st. (jau išbandžiau, patikima) į kauną atvežu.  4u.gif

mirksiukas.gif notworthy.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 02, 14:38)
bet man tos svyrančios visad prasšiau augo už kompaktines...

QUOTE(Neili @ 2012 05 02, 14:41)
man prasčiau su kompaktinėm, o svyrančios pas mane iš proto eina  blush2.gif

Laba, gėlininkės,
man irgi svyrančios prasčiau auga g.gif
Kokiom trąšom tręšiat pelargonijas? Kažko aš, matyt, nedadarau: ar žemių mišinį netinkamą parenku, ar per mažai ir ne tom trąšom tręšiu? verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turit/matėt/žinot kur VILNIUJE būtų galima rasti keletą jau nemažų ir žydinčių VIOLETINIŲ (gali būti su baltais kraščiukais) karališkųjų pelargonijų krūmelių? Jei galite parduoti - siūlykite į až, labai lauksiu AČIŪ ax.gif
Atsakyti
mano pernyksciu lovys, gana sekmingai perziemojes smile.gif nelauzytas, nedaugintas, toks, koks issilaike 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
cg
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 05 03, 14:55)
Laba, gėlininkės,
man irgi svyrančios prasčiau auga  g.gif
Kokiom trąšom tręšiat pelargonijas? Kažko aš, matyt, nedadarau: ar žemių mišinį netinkamą parenku, ar per mažai ir ne tom trąšom tręšiu?  verysad.gif

tręšti reikia ne tas žodis. nevisada ir man gaunasi, o rodos viską taip gerai padarau...
pernai vienas lovys iš šešių ar aštuonių visai buvo lūzerių. viskas jame neaugo irnesakyk.gif

QUOTE(milaaa @ 2012 05 03, 16:17)
mano pernyksciu lovys, gana sekmingai perziemojes smile.gif nelauzytas, nedaugintas, toks, koks issilaike 4u.gif

super, kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2012 05 03, 20:53)

vakar net nepastebjau kokiu jums cia fotkiu prikeliau doh.gif
As jau praradau vilti su tom fotkem, kurias noriu jums parodyti su tom amerikonkom, vakar mazinau iki minimumo, bet neprikabina ir viskas doh.gif kaip jums taip graziai atidarytas rodo? Gal per kitur eina ikelti, gal kas nuoroda parasysit?

Partizane, 8 loviai? blink.gif kur juos statai? ir geles juose skirtingos? kaip bendras vaizdas? As su savo trimis vargstu, nezinau kur pastatyti ax.gif gal kokia kompozicija pasidaryti,nes ir pavieniu vazoneliuose turiu, bet nieko panasaus dar nedariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2012 05 03, 14:55)
Laba, gėlininkės,
man irgi svyrančios prasčiau auga  g.gif
Kokiom trąšom tręšiat pelargonijas? Kažko aš, matyt, nedadarau: ar žemių mišinį netinkamą parenku, ar per mažai ir ne tom trąšom tręšiu?  verysad.gif

Sveikute, nieko ypatingo nedarau, nelaikau ant lietaus,nes nemėgsta užmirkimo, tręšiu žydinčių gėlių trąšom ir auga jos man, laistau retai ir beveik visada su trąšom.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 03, 16:17)

user posted image

user posted image

Pernykstes tokios grazios tai gal laikete namie ir lapu nenumete,ar anksti is rusio parnestos? mano pernykstes svirancios buvo nupjautos ir sviesem rusyje ziemojo.pavasari parnestos tai kaip mazi krumeliai atrodo nieko jos neauga nesuprantu is 4 loveliu vienas issilaike doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau karaliska paleronija ir noriu suzinoti ar jos labai lepios? skaiciau kad nemegsta kai ant ju lyja, gal dar ko nors nemegsta? bijau kad nenumarinciau jei jos lepios
Atsakyti