Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Nezinau ar kas pyks, jei pyks i sveikata smile.gif
sukuriau albumeli, ten bus lengav ideti visoms foto.

www.fotki.com

prisijungimo: Pelargonijos
slapt. pelargonijos 2012

1. iejusios eikite i mano albumai
2. Rasite albuma "Pelargonijos 2012" ir zemiau eiluteje "add photos", veliau "One file at a time", tada jau pasirenkate nuotaruka is savo kompiuterio , ir paskutinis zingsnis " upload and return to album".

Manau pavyks visoms kas nemoka ikelti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, anksti dar lauke kabint ar jau galima? Pas mane žydi jau stiklintam balkone, labai noriu lauke iškabint.
O ir kaimynė jau išsikabino, man trūks plyš irgi reikia.
Ar dar bijot šalnų?
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 05 04, 13:21)
Klausykit, anksti dar lauke kabint ar jau galima? Pas mane žydi jau stiklintam balkone, labai noriu lauke iškabint.
Ar dar bijot šalnų?

pas mus senokai jau lauke, dar nezydincias isnesiau, salnoms galima inesti, siu salnu po pora laipsniu nebijojo, o kai pranasauja -5 isinesim vidum nakvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2012 05 04, 12:21)
Ar dar bijot šalnų?

dabartinės šalnos yra tik paviršinės ir pelargonijoms iki -5C nieko baisaus nenutiks.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 05 04, 08:46)
Pernykstes tokios grazios tai gal laikete namie ir lapu nenumete,ar anksti is rusio parnestos? mano pernykstes svirancios buvo nupjautos ir sviesem rusyje ziemojo.pavasari parnestos tai kaip mazi krumeliai atrodo nieko jos neauga nesuprantu is 4 loveliu vienas issilaike doh.gif  doh.gif  doh.gif

laikiau namuose, vesiame kambaryje, labai menkai laisciau, delko zuvo salia auganti dichondra. lapai geltonavo, isskindavau, atsiradusius ziedztiebius visus skyniau. kovo pb pradejau lieti su trasomis, vietos nekeiciau(tiesiog pradejo gauti labai daug saules), po kurio laiko apziurejau, kad leidzia kruvas stambiu ziedstiebiu bigsmile.gif dabar jau dvi savaites gyvena lauke.
kitas, kurias isveziau pas mama, pasiemiau praradusias vaizda, isblyske lapai, isstype, daugiau lapu issirove verysad.gif del atostogu ju dar netvarkiau, bet manau, kad aplauzysiu, kas liko ir bandysiu saknydinti(nusipirkau priemone, palengvinancia saknu issivystima), ziuresim, kas gausis... dabar visus namus uzeme kambariniai pomidorai, turiu 51 doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fantastiški jūsų gėlyčių žiedeliai wub.gif o rožiažiedės tai pasakiškai gražios wub.gif

Maniškės rožiažiedės įsigytos iš forumiečių irgi po truputį auga, jau matau, kad šakotis pradėjo, tai neužilgo ir žiedukų laukiu ax.gif

O čia parodysiu paprastas iš senukų pirktas, bet irgi labai džiuginančias akį:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
čia turbūt bergpalais, labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 03, 20:58)
tręšti reikia ne tas žodis. nevisada ir man gaunasi, o rodos viską taip gerai padarau...
pernai vienas lovys iš šešių ar aštuonių visai buvo lūzerių. viskas jame neaugo irnesakyk.gif
super, kaip gražu  thumbup.gif

Pernai auginau 3 daigus tokiame dideliame vazone "bliūde". Neaugo man varšės visai, toks nušiūręs ir buvo visą vasarą. Įtariu todėl, kad dažnai liejau ir žemė buvo užmirkusi g.gif

QUOTE(Neili @ 2012 05 04, 08:31)
Sveikute, nieko ypatingo nedarau, nelaikau ant lietaus,nes nemėgsta užmirkimo, tręšiu žydinčių gėlių trąšom ir auga jos man, laistau retai ir beveik visada su trąšom.

Dėkui. Ir kaip man atprast nuo dažno laistumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 05, 19:12)
čia turbūt bergpalais, labai graži  wub.gif

O, tikrai bigsmile.gif dėkui už pavadinimo išaiškinimą 4u.gif aš kai pirmuosius daigelius susipirkau, tai net nepagalvojau, kad ir pavadinimus būtų pravertę užsirašyti.. doh.gif

Ir dar viena po truputį ryškėja spalva - violetinė ax.gif

O dabar tai parašysiu pastebėjimą iš savo nedidelės patirties: jau žydi tos, kurių daigus pirkau be žiedų kovo pradžioje. O kurias nusipirkau balandžio vidury jau su žiedeliu (dėl spalvos garantijos), tai dabar dar per pus mažesnės už pirmąsias ir iki žydėjimo dar toli... doh.gif
Atsakyti
Taip, reikia arba kovą nusipirkt, persodinti, popinti ir užsidauginti, arba pirkti jau didelius krūmus gegužę.
Šiandien persodinau savo sėjinukus, kur sėjau vasario mėn. Nedidukai dar, matyt grožis bus tik kitąmet.
Atsakyti
Sveikutes tai gal dar kas turite parduoti flenciuku svedukiu,neili nebeatraso tai klausiu gal atsiras dar kas turite? aciu
Atsakyti
Sveiki,

Cia mano kompaktine pelargonija, paseta is seklyciu. Kazkas negerai su lapeliais - ar galetumete patarti kokia galima priezastis.

Aciu!
Atsakyti