Sveikutes,nuo pernai turiu sviranciu kai kurios atsprogo kai kurios ne.tos kur atsprogo prileido lapeliu ir stovi vietoje,gaunasi tokie zemaugiai krumeliai.kame reikalas nesuprantu neleidzia sakeliu i ilgi visai.gal ka patarsit?
QUOTE(Mileta @ 2012 05 10, 10:52)
Auga, tik žydės mažiau

QUOTE(karosimi @ 2012 05 10, 11:39)
Sveikutes,nuo pernai turiu sviranciu kai kurios atsprogo kai kurios ne.tos kur atsprogo prileido lapeliu ir stovi vietoje,gaunasi tokie zemaugiai krumeliai.kame reikalas nesuprantu neleidzia sakeliu i ilgi visai.gal ka patarsit?
Pas mane tas pats, pirkau siemet daigelius, tai jau menuo praejo, nei is vietos man rodos nepajudejo,bet ziedeliai bus matau..nieko nesuprantu
Jai norit, kad labiau augtų lapija, reikia nuskinti žiedus ir pumpurus.Gal žemė netinka ar saulės mažai

[attachmentid=221843]paziurekit pelargonija
QUOTE(karosimi @ 2012 05 10, 16:08)
[attachmentid=221843]paziurekit pelargonija

QUOTE(Partizanė @ 2012 05 01, 20:58)
parodyk nuotraukas tų amerikonkų
orandžinių šiemet nedaiginau. daiginau raudonas, tos gerai sekėsi daigint, ir tokias margas, speckles, bet šios dygo labai sunkiai, tik trys tėra ir dar mažos. nežinau, ar šiemet kokį žiedą išvysiu

tik dabar pradeda skleistis ziedeliai, nes pries tai nugnaibiau.. spalva laaabai ryski realybej

ir mano amerikiete "obelziede" uz oranzine ji silpnesne, kotelis plonesnis, lapeliai trapesnis.

"Obelžiedės" spalva labai graži
tikrai primena obelų žydėjimą

QUOTE(bumbuliukas @ 2012 05 10, 20:36)
ir mano amerikiete "obelziede" uz oranzine ji silpnesne, kotelis plonesnis, lapeliai trapesnis.
matyt trūksta kažkurio elemento, pabandyk palaistyt sužydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis. Maniškės amerikoniškos obelžiedės turi tvirtus kotelius ir lapai nėra labai trapūs

O kaip su svyrančiųjų laistymu?Jos ilgiau gali pabūti nelietos,ar būtina nuolat palaistyti?
QUOTE(Kristule05 @ 2012 05 10, 23:01)
O kaip su svyrančiųjų laistymu?Jos ilgiau gali pabūti nelietos,ar būtina nuolat palaistyti?
as laistau kas antra diena,bet pas mus labai karsta jau.o siaip ziuriu,kada jau sausa tada ir palieju

QUOTE(Kristule05 @ 2012 05 10, 22:01)
Na pernai tai pas mane pilnai žemė išdžiūdavo, tada ir paliedavau.. Nebūdavo kada dažnai apie jas šokinėti ir laistyti, bet nepastebėjau, kad kažkas blogo darytųsi

O va šiemet kompaktinių stovinčių ant saulės kai taip nepaliejau, tai lapukai buvo truputį pavytę..