Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

Man visus senus ir naujus pelargonijų augalus stipriai tas vėjas apdraskė, lapai net suplyšo, įtrūko. kažkaip nebegražūs lapeliai. na bet prisiaugins naujų. tik štai gaila kad taip staigiai per naktį.
gal čia ta kruša irgi išdaužė, na, nežinia.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 09, 00:55)
Man visus senus ir naujus pelargonijų augalus stipriai tas vėjas apdraskė, lapai net suplyšo, įtrūko. kažkaip nebegražūs lapeliai. na bet prisiaugins naujų. tik štai gaila kad taip staigiai per naktį.

unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 08, 22:55)

po sekmadienio ir aš aptikau 5 lovelius - prūdelius... gelbėjau skenduoles persodindama į kambarinių gėlių vazonus sad.gif
nedžiūsta tos pelkės, matyt teks verst visas žemes lauk ir naujas pilti? g.gif
Pirmi metai kaip prasidedu su šiomis gėlytėmis... MB tyčiojasi kad labiau rūpinuosi nei kiti žmonės vaikais, tampau iš kambario į terasą ir atgal kas vakarą blush2.gif
Atsakyti
as irgi kaip kate su kaciukais doh.gif dienai nesu laukan, vakare namo. jau antra nakti tempiu ir pelargonijas i namus, gaila jei prazutu doh.gif
laukiu nesulaukiu laiko, kai viska galesiu palikti nakvoti terasoje 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau švedaičių wub.gif gal kuri galėtų pasiūlyti 4u.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 09 gegužės 2012 - 07:17
QUOTE(milaaa @ 2012 05 09, 01:32)
as irgi kaip kate su kaciukais doh.gif dienai nesu laukan, vakare namo. jau antra nakti tempiu ir pelargonijas i namus, gaila jei prazutu doh.gif

Visas palieku terasoje, ramiai jau savaitė, po nakties jos man dar gražesnės būna, lapai vešlesni tapo, net ir panelės švedaitės lauke nakvoje, ir sekmadieninius uraganus atlaikė (jei kelis krūmelius turėčiau gal ir nešiočiau, bet dabar fiziškai per sunku doh.gif tokius kiekius nešioti)
Partizane, nenusimink ir pas mane kur ant palangių buvo trečių metų kasos užaugintos tai vėjas šukuosenas padarė savas, bet aš nenusiminu, sukišau išlaužytas šakeles ir manau dar pilnesni ir vešlesni loveliai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 08, 23:55)

O aš pasikabinau gražiausią pelargonijų lovį, kaimynei ant zlasties. Tai vejas dvi gražiausias šakas nulaužė, nu vos neapsiblioviau. Tai nukirpau ir į lovį sukišau, tipo "žydi" vis dar.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 05 09, 00:32)

aš irgi su mielu noru jau ant palangių sustatyčiau tik va tvirtinimų nieks nenuperka ax.gif Maniškės tiek anytos duotos, tiek pirktos svyrančios - paprastos, raudonos, bet vis vien gaila blush2.gif Labai norėjau violetinių, bet anyta atkalbėjo, kad "pranyks" jos tamsiuose loveliuose... ir langų rėmai tamsūs... ax.gif

pas mane iš 10 lovelių liko 6 tai nėra sunku iš terasos pernešt atgal į namus.
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2012 05 08, 11:11)
Parduodu savo sveikas, prižiūrėtas gėlytes Klaipėdoje.

2. Kompaktines rožiažiedes.
user posted image
žiedas iš arčiau:
user posted image

QUOTE(kotri_ @ 2012 05 09, 08:17)
Labai norėčiau švedaičių wub.gif gal kuri galėtų pasiūlyti 4u.gif Iš anksto dėkoju 4u.gif

nezinia ar svedaites, bet raso, kad roziaziedes, galima butu issiklausineti 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau maksimoje ir negaliu apsidžiaugti kokia ji nuostabi wub.gif

O šios rūšies labai lepips yra g.gif
Atsakyti
o man irgi klausimelis kilo smile.gif

gavau sakeliu va toku va

user posted image

user posted image

sita pilnavidure ar roziaziede? sukisau i substrata tikiuosi bent viena turesiu ax.gif nes spalva tokia svelni rozine lyg butu obelu zydejimas wub.gif
Atsakyti
Mergaitės ar pelargonijos auga pavėsyje g.gif
Atsakyti