Įkraunama...
Įkraunama...

Kolagenas

QUOTE(Joliuke @ 2013 12 01, 18:31)
Gal kas nors bandėte šiuobhttp://www.biovea.co...s...3999&OS=237 Kokia atsiliepimai  g.gif

Mane irgi domina ax.gif Susidomėjau hialurono rūgštimi, įdomu, ar kas pajuto kokią naudą? Kažkada, kai tik pasirodė Biocell, sugėriau pakuotę, bet pokyčių nepastebėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2012 06 21, 15:06)
as pries pora metu geriau kolagena kokius 3 men, po 2-3 kapsules vakare pries miega, bet nepasakyciau,kad pajutau teigiama pojuti, nors blogiau tikrai nepasidare

Aš iš Iherb.com buvau pirkusi miltukais. Pakuotę sugėriau, poveikio nepastebėjau. Nebent reikėtų gerti kokį pusmetį. Nors atsiliepimai buvo itin geri.
Atsakyti
Laba,

prieš kelias dienas su merginom kitam skyrely apie kolageną kalbėjom, tai dalinuosi JAPONIŠKAS KOLAGENO GĖRIMAS.

Odai ir nagams man labai tiko thumbup.gif , o ant plaukų kažkai nesijautė, bet gal todėl, kad aš juos dažau jau 20+ metų blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors bandete sias kolageno tabletes?
user posted image

kokie atsiliepimai?
Atsakyti
As naudoju firmos Kallos hair botox su kolagenu ir hialuronu. Yra ampules, sampunas ir balzamas.Po pirmo panaudojimo plaukai atrodo graziau, puresni, graziai spindi. Dabar naudoju jau puse metu ir tikrai matau rezultatus.Plaukas nustojo slinkti, greitai auga, maziau riebaluojasi.Tikrai patariu.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 19, 17:12)
mano 40-mete teta jau penkerius metus naudoja kolagena, anksciau pirko Lietuvoje , tai mokedavo virs 150lt .
dabar siunciasi si kolagenas+haliuronas+chondroitinas, jai labai patinka, turi stiprius nagus,grazia oda. as dar nesiryztu jo naudoti, galvoju , gal dar per jauna  biggrin.gif


Susidomėjau ir aš geriamu kolagenu ir hialurono rūgštimi, suradau šią temą ir šį beveik 4 metų senumo postą :-)
Panagrinėjau papildą iš įkeltos nuorodos, paskaičiau atsiliepimus. Matau, sudėtis identiška LT vaistinėse parduodamam VERSAN , tik pastarasis dvigubai brangesnis, nes geriamas po 2 kapsules. Bet pabandymui pirksiu LT, ir galvoju, gal odai pakaktų ir po vieną kapsulę g.gif Sąnarių problemų neturiu..

http://evaistine.cam...ules-60vnt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milana31: 16 sausio 2016 - 11:32
įdomu ar gali nėščia moteris naudoti?
Atsakyti
Geriu as si papilda kelias postais anksciau ikelta, jau beveik menuo. tai kas del paluku bukles tai sunku ka pasakyti, reikia gerti zymiai ilgiau, o veido oda dregnesne patapo, neserpetoja, nes saltuoju metu kaiku turedavau sia problema.
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2016 01 16, 13:32)
Susidomėjau ir aš geriamu kolagenu ir hialurono rūgštimi, suradau šią temą ir šį beveik 4 metų senumo postą :-)
Panagrinėjau papildą iš įkeltos nuorodos, paskaičiau atsiliepimus. Matau, sudėtis identiška LT vaistinėse parduodamam VERSAN , tik pastarasis dvigubai brangesnis, nes geriamas po 2 kapsules. Bet pabandymui pirksiu LT, ir galvoju, gal odai pakaktų ir po vieną kapsulę  :hm  Sąnarių problemų neturiu..

http://evaistine.cam...ules-60vnt.html


Gaila per velai pamaciau sia tema, buciau pakonsultavus. Kolagenas buna pirmo, antro ir trecio tipu. Odai reikia 1 ir 3 tipo, o sanariams vartojamas 2 tipo kolagenas. Jusu nuorodoje kolagenas yra 2 tipo, todel odos problemu neisspres.
Atsakyti
Sakykit, o gal kas naudojot japoniska Dr.Ohhira geriama kolagena? Jau apraso ji kaip super duper, idomu butu realus atsiliepimai..
Atsakyti
As kolagena groziui siunciuosi is iherb. Labai svarbu ziureti sudeti. Kolagenas turi buti 1,3 tipo, taip pat i sudeti turi ieiti heluronas ir vitaminas C. Kolageno paros norma nuo 5000 mg. Miltelines formos patogiausios, nes reikia gerti tik 1 karta ryte. Tableciu reiktu isgeri 6, kas butu sudetinga padaryti vienu kartu, nes kolagenas geriamas ant tuscio skrandzio. Taigi, pasirinkimas toks:
1. https://iherb.co/3bJyGeTQ siame viskas yra. Gerti ryte ismaisius stiklineje vandens. Dar yra didele pakuote https://iherb.co/P1WempY.
2. https://iherb.co/4cFgz8n2, https://iherb.co/2ptxveZG siuose kolageno daugiau, bet nera helurono, todel ji pirkciau papildomai.
3. https://iherb.co/Fcnv39T- sudetis gera, nebandziau, bet tikrai apie ji pagalvociau.
Reikia menesi gerti, menesi pertrauka arba 2 men. gerti, 2 men. pertrauka.

Kartu su kolagenu pastoviai vartoju nuosavo kolageno aktyvatoriu. Ji galima gerti be pertrauku, jis labai naudingas visam organizmui.
1. https://iherb.co/4ZEXUc5D sis mano favoritas. Buteliuko uztenka 4 men. Raso, kad gerti 10 lasu su stikline vandens, as lasinu 12-15 lasu. Geriausiai gerti ant tuscio skrandzio. Jo labai palankus siuntimas.
2. https://iherb.co/54Nxy6XA irgi geras, bet brangesnis ir nelabai skanus.
Atsakyti
Trecio kolageno nuoroda neatsidaro, todel idedu pataisyta https://iherb.co/Fcnv39T. Cia kolageno 6 g=6000 mg, labai geras kiekis.
Atsakyti