Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Oasirodau ir aš su savo BT, visoms kartu smagiau laukti smile.gif

http://www.babyplan....41461-dolzenka/
Atsakyti
sveikos,
o mano grafikelis jums kanors sako? einu ieskot info kaip juos skaityti,nes visai pamirsau blush2.gif
dar klausimelis. o kaip jums Fertilityfriend tos raudonos linijos atsiranda kur zymi O? blush2.gif cia kai atranda O jos pazymi ar reikia kanors nustatyti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2012 05 08, 14:12)
sveikos,
o mano grafikelis jums kanors sako? einu ieskot info kaip juos skaityti,nes visai pamirsau blush2.gif
dar klausimelis. o kaip jums Fertilityfriend tos raudonos linijos atsiranda kur zymi O? blush2.gif cia kai atranda O jos pazymi ar reikia kanors nustatyti? ax.gif
user posted image

Grafikas pats nubrezia linija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 08, 12:42)
Paprastai, kai būna ryški O, tai nubrėžia, bet jei ir nenubrėš, tai 100% nepasitikėčiau vien technologijom.

man ir atrodo, kad grafikėlis pakankamai gražus, tai kaip gi gali O nebūt.. unsure.gif juolabiau, kad ir simptomus būdingus O jaučiau, tarytum viskas buvo kaip reikiant unsure.gif na žiūrėsiu kaip gi bus toliau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Stai ir mano nuobodusis grafikelis smile.gif Kazkoks keistas, nei didesniu pakilimu nei nukritinu g.gif

BT
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 05 08, 16:01)
Stai ir mano nuobodusis grafikelis  smile.gif  Kazkoks keistas, nei didesniu pakilimu nei nukritinu  g.gif

BT

Kaip tik gerai, kad stabilus. smile.gif

O aš, panašu, ovuliacijos stadijoje... Ciklas eina perniek, nd niekaip nesigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2012 05 08, 12:49)
Oasirodau ir aš su savo BT, visoms kartu smagiau laukti smile.gif

http://www.babyplan....41461-dolzenka/

tai tikri kad smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 08, 17:08)
Kaip tik gerai, kad stabilus. smile.gif

O aš, panašu, ovuliacijos stadijoje... Ciklas eina perniek, nd niekaip nesigauna  verysad.gif

nu kas cia dabar.. mars darbuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Rodausi su savo keistu grafikeliu g.gif
grafikelis
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 20:04)
nu kas cia dabar.. mars darbuotis  mirksiukas.gif

Na, kol kas dar dirbam... Žiūrėsim, kaip po darbų... Šiaip keistas ciklas. Aš vis tik tikiuosi dar, kad ovuliacija dar tik bus, nes paprastai išpuola 15 CD, tik kartą buvo 14 CD, o dabar kaip tik 14... Tai gal nepaankstėjo...

Nors, žinoma, iš to mano noro greičiau pastoti, manau, mano ovuliacija gali slinktis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 08 gegužės 2012 - 19:26
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 08, 20:25)
Na, kol kas dar dirbam... Žiūrėsim, kaip po darbų... Šiaip keistas ciklas. Aš vis tik tikiuosi dar, kad ovuliacija dar tik bus, nes paprastai išpuola 15 CD, tik kartą buvo 14 CD, o dabar kaip tik 14... Tai gal nepaankstėjo...

Nors, žinoma, iš to mano noro greičiau pastoti, manau, mano ovuliacija gali slinktis...  unsure.gif

Po darbu netinginiaukit ir padirbekit ax.gif
Is to didelio noro tapti nestuke.gif visokiu keistenybiu nutinka...
Papildyta:
QUOTE(lapute33 @ 2012 05 08, 20:22)
Rodausi su savo keistu grafikeliu  g.gif
grafikelis

Grafikas labai grazus is meniskosios puses biggrin.gif As jame matau labai grazia M raide blush2.gif Gal cia tau zenklas... smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 05 08, 21:00)
Po darbu netinginiaukit ir padirbekit  ax.gif 

Gerai skamba thumbup.gif Padirbėkit po darbų thumbup.gif

Berods, jau mes greitai namo varysim - tai gal ir nudirbsim posmelį. Nors, su tokiu nuovargiu - sunku ir buratinus drožti, ir snieguoles lipdyt... Tai turbūt iškepsim pagranduką ax.gif
Atsakyti