http://www.babyplan....41461-dolzenka/
sveikos,
o mano grafikelis jums kanors sako? einu ieskot info kaip juos skaityti,nes visai pamirsau
dar klausimelis. o kaip jums Fertilityfriend tos raudonos linijos atsiranda kur zymi O?
cia kai atranda O jos pazymi ar reikia kanors nustatyti?
o mano grafikelis jums kanors sako? einu ieskot info kaip juos skaityti,nes visai pamirsau
dar klausimelis. o kaip jums Fertilityfriend tos raudonos linijos atsiranda kur zymi O?
QUOTE(Rexe @ 2012 05 08, 14:12)
sveikos,
cia kai atranda O jos pazymi ar reikia kanors nustatyti?

Grafikas pats nubrezia linija
QUOTE(Forinta @ 2012 05 08, 12:42)
Paprastai, kai būna ryški O, tai nubrėžia, bet jei ir nenubrėš, tai 100% nepasitikėčiau vien technologijom.
man ir atrodo, kad grafikėlis pakankamai gražus, tai kaip gi gali O nebūt..
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 05 08, 16:01)
Kaip tik gerai, kad stabilus.
O aš, panašu, ovuliacijos stadijoje... Ciklas eina perniek, nd niekaip nesigauna
QUOTE(dolzenka @ 2012 05 08, 12:49)
tai tikri kad smagiau
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 08, 17:08)
Kaip tik gerai, kad stabilus. 
O aš, panašu, ovuliacijos stadijoje... Ciklas eina perniek, nd niekaip nesigauna
nu kas cia dabar.. mars darbuotis
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 08, 20:04)
Na, kol kas dar dirbam... Žiūrėsim, kaip po darbų... Šiaip keistas ciklas. Aš vis tik tikiuosi dar, kad ovuliacija dar tik bus, nes paprastai išpuola 15 CD, tik kartą buvo 14 CD, o dabar kaip tik 14... Tai gal nepaankstėjo...
Nors, žinoma, iš to mano noro greičiau pastoti, manau, mano ovuliacija gali slinktis...
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 08, 20:25)
Na, kol kas dar dirbam... Žiūrėsim, kaip po darbų... Šiaip keistas ciklas. Aš vis tik tikiuosi dar, kad ovuliacija dar tik bus, nes paprastai išpuola 15 CD, tik kartą buvo 14 CD, o dabar kaip tik 14... Tai gal nepaankstėjo...
Nors, žinoma, iš to mano noro greičiau pastoti, manau, mano ovuliacija gali slinktis...
Po darbu netinginiaukit ir padirbekit
Is to didelio noro tapti
Papildyta:
QUOTE(lapute33 @ 2012 05 08, 20:22)
Grafikas labai grazus is meniskosios puses
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 05 08, 21:00)
Po darbu netinginiaukit ir padirbekit
Gerai skamba
Berods, jau mes greitai namo varysim - tai gal ir nudirbsim posmelį. Nors, su tokiu nuovargiu - sunku ir buratinus drožti, ir snieguoles lipdyt... Tai turbūt iškepsim pagranduką