Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(vylabusle @ 2012 05 08, 20:16)
Gerai skamba  thumbup.gif  Padirbėkit po darbų  thumbup.gif

Berods, jau mes greitai namo varysim - tai gal ir nudirbsim posmelį. Nors, su tokiu nuovargiu - sunku ir buratinus drožti, ir snieguoles lipdyt... Tai turbūt iškepsim pagranduką  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 08, 21:16)
Gerai skamba  thumbup.gif  Padirbėkit po darbų  thumbup.gif

Berods, jau mes greitai namo varysim - tai gal ir nudirbsim posmelį. Nors, su tokiu nuovargiu - sunku ir buratinus drožti, ir snieguoles lipdyt... Tai turbūt iškepsim pagranduką  ax.gif

Nudirbkit nudirbkit ta posmeli, o ryte dar viena... mirksiukas.gif Sitas "darbas" juk daug malonesnis smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos! Keistesnio dalyko nesu macius g.gif nezinau ir ka galvot. Pilvo apacia maudena nuo pirmos + OT dienos, siandien jau ir krutys jautrios, tik, deja, tai nieko nesako. Gal testai brokuoti? g.gif Kasdien vis tikiuosi,kad jau O ivyko ir niekas nepaaiskeja deja. Babyplan.ru grafiku kazkaip nelinkus tiketi

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioje01 @ 2012 05 08, 21:31)
Nudirbkit nudirbkit ta posmeli, o ryte dar viena...  mirksiukas.gif Sitas "darbas" juk daug malonesnis  smile.gif  ax.gif

Padirbėjom, kaip mokėjom blush2.gif O rytui jau jėgų nebus, psio, visi resursai ištaškyti, aš dabar naktinėju dar prie vienos chalturkės, tai rytą parpsiu, kiek tik bus įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 05 09, 00:40)
Sveikos! Keistesnio dalyko nesu macius g.gif nezinau ir ka galvot. Pilvo apacia maudena nuo pirmos + OT dienos, siandien jau ir krutys jautrios, tik, deja, tai nieko nesako. Gal testai brokuoti? g.gif Kasdien vis tikiuosi,kad jau O ivyko ir niekas nepaaiskeja deja. Babyplan.ru grafiku kazkaip nelinkus tiketi

Pirmą kartą matau tiek teigiamų OT g.gif Ar tikrai teisingai juos įvertinote?
Teigiamas OT laikomas tada kai yra vienodo ryškumo su kontroline juostele arba už kontrolinę ryškesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakė_: 09 gegužės 2012 - 06:07
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 09, 01:41)
Padirbėjom, kaip mokėjom  blush2.gif  O rytui jau jėgų nebus, psio, visi resursai ištaškyti, aš dabar naktinėju dar prie vienos chalturkės, tai rytą parpsiu, kiek tik bus įmanoma.

saunuoliai! tikiuosi sekmingai mirksiukas.gif

QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 05 09, 06:06)
Pirmą kartą matau tiek teigiamų OT  g.gif  Ar tikrai teisingai juos įvertinote?
Teigiamas OT laikomas tada kai yra vienodo ryškumo su kontroline juostele arba už kontrolinę ryškesnė.

pvz. pas mane OT rodo visad teigiamus.. jautrumas 40, reiks jauciu pabandyti 20..
niekad negalvojau, kad taip gali buti.. gaila cia ne NT...
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 05 09, 06:06)
Pirmą kartą matau tiek teigiamų OT  g.gif  Ar tikrai teisingai juos įvertinote?

Tikrai teisingai, testo juosteles gerokai ryskesnes uz kontrolines ir pasirodo jos iskart. Bet daugiau nebegadinsiu schmoll.gif Jautrumas 20 mlu, kitam ciklui bandysiu 40 mlu.
O siandien va ka nubraize:

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
http://www.babyplan....r/35331-rolali/
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2012 05 09, 07:19)

labai lygu mirksiukas.gif

mano grafikelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 08, 19:08)
O aš, panašu, ovuliacijos stadijoje... Ciklas eina perniek, nd niekaip nesigauna  verysad.gif

Apie ND nesigavima galiu as papasakot...net neaisku kada jie nusimato, su B net nesusimatom per visokius reikalus verysad.gif
QUOTE(lapute33 @ 2012 05 08, 21:22)
Rodausi su savo keistu grafikeliu  g.gif
grafikelis

Visai nekeistas grafikas wink.gif

Mano: http://www.babyplan....64-bamboooocha/
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš vis kylu, tai tikriausiai O tikrai buvo smile.gif

http://tevu-darzelis...566@120420835f1
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 05 09, 07:57)
Labas rytas  4u.gif