Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

LABAS LABAS 4u.gif prisiduodu http://tevu-darzelis...982@12050113072 kaip manot, cia implamtacijos suolis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 19, 17:42)
LABAS LABAS 4u.gif  prisiduodu http://tevu-darzelis...982@12050113072 kaip manot, cia implamtacijos suolis?  ax.gif

Man atrodo, kad kai implantacija buna tai temperatura kaip tik smarkiai krenta zemyn, o paskui vel aukstyn. Nors ne pas visas taip buna..

o cia mano smile.gif My Ovulation Chart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristote87: 19 gegužės 2012 - 17:15
QUOTE(Amūra @ 2012 05 19, 09:56)
labas rytas  4u.gif nauja diena-naujas ciklas  tongue.gif

nakti labai pilva maudeno, tai jau buvau isitikinus kad ryte laukia jos...  tongue.gif bet temp. vistiek pamatavau, tai kas keisčiausia žemiau linijos nenukrito ir liko 36,9 pasimatavus  nuėjau i tualeta ir pasirode, kad neklydau.. na ka darysi, gal kita cikla pasiseks  ax.gif  ax.gif

Amura siunciu tau paguodos balioneli 4u.gif Man taip pat siandiena prasidejo naujas ciklas, siek tiek nusivyliau, bet siaip daug vilciu i si cikla ir nedejau, ND buvo nelaiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 19, 17:42)
LABAS LABAS 4u.gif  prisiduodu http://tevu-darzelis...982@12050113072 kaip manot, cia implamtacijos suolis?  ax.gif

Po savaitėlės su trupučiu tikrai paaiškės, o dabar - šakėmis ant vandens... 4u.gif

Aš šiandien nesimatavau, pramigau. Bet ir šiaip mėnesinių laukiu, negeras štas ciklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 19 gegužės 2012 - 17:32
o as skaiciau, kad ovuliacija pakrenta , o implantacija pakyla. na kas cia zino:)) ko jus visos taip greit nurasot savo ciklus, paziurekit kiek as optimizmo dedu;) nors kartais jauciu , kad per daug, bet juk niekada nebuna perdaug?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 19, 19:43)
o as skaiciau, kad ovuliacija pakrenta , o implantacija pakyla. na kas cia zino:)) ko jus visos taip greit nurasot savo ciklus, paziurekit kiek as optimizmo dedu;) nors kartais jauciu , kad per daug, bet juk niekada nebuna perdaug?smile.gif)

as irgi dar pilna optimizmo ir tuo paciu nekantrumo thumbup.gif jau taip letai tas laikas eina kai lauki kazko svarbaus smile.gif
Papildyta:
Beja, Ramunele19, kada testuka zadi gadinti?
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 19, 17:13)
as irgi dar pilna optimizmo ir tuo paciu nekantrumo  thumbup.gif  jau taip letai tas laikas eina kai lauki kazko svarbaus smile.gif
Papildyta:
Beja, Ramunele19, kada testuka zadi gadinti?

vava biggrin.gif as kaip beprote vakar pasidariau:D ir ka sau galvojat, nieko biggrin.gif o sakiau 12 Dpo nedarysiu , bet rankas niest tai vaje, planuoju antradieni, bet zinau,kad neistempsiu ypac atostogos prasidejo dabar:)) o jus kada tikrinsites?smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 19, 15:31)
Po savaitėlės su trupučiu tikrai paaiškės, o dabar - šakėmis ant vandens...  4u.gif

Aš šiandien nesimatavau, pramigau. Bet ir šiaip mėnesinių laukiu, negeras štas ciklas.

smile.gif nekantrumo taure pildosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2012 05 19, 23:18)
vava biggrin.gif as kaip beprote vakar pasidariau:D ir ka sau galvojat, nieko biggrin.gif o sakiau 12 Dpo nedarysiu , bet rankas niest tai vaje, planuoju antradieni, bet zinau,kad neistempsiu ypac atostogos prasidejo dabar:)) o jus kada tikrinsites?smile.gif)
Papildyta:

as sakiau irgi iki 12dpo nedarysiu jokiu testu, bet turiu 5 nusipirkus ir jauciu, kad rytoj sugadinsiu viena biggrin.gif tiesiog kitaip negaliu lotuliukas.gif
pasizadejau buti kantri, nu bet niekaip is galvos neiseina, o ypac kai internete pilna pavyzdziu su vaiduokliukais 7dpo

heh.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 19, 23:52)
as sakiau irgi iki 12dpo nedarysiu jokiu testu, bet turiu 5 nusipirkus ir jauciu, kad rytoj sugadinsiu viena biggrin.gif tiesiog kitaip negaliu  lotuliukas.gif
pasizadejau buti kantri, nu bet niekaip is galvos neiseina, o ypac kai internete pilna pavyzdziu su vaiduokliukais 7dpo

heh....  doh.gif

O man kaip tik 12 dpo. Rankos niežti šiek tiek, bet, kadangi žinau, koks rezultatas netikrinusi - susilaikysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 20, 00:09)
O man kaip tik 12 dpo. Rankos niežti šiek tiek, bet, kadangi žinau, koks rezultatas netikrinusi - susilaikysiu  blush2.gif

gelezine kantrybe pas jus smile.gif kartais nuojauta gali apgauti ir galbut cia sitas ciklas, kai maziausiai tikiesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2012 05 20, 00:19)
gelezine kantrybe pas jus smile.gif kartais nuojauta gali apgauti ir galbut cia sitas ciklas, kai maziausiai tikiesi  ax.gif

Na, tuomet iš šventos dvasios nebent... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano BT ax.gif
Atsakyti