Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(kristote87 @ 2012 05 19, 20:52)
as sakiau irgi iki 12dpo nedarysiu jokiu testu, bet turiu 5 nusipirkus ir jauciu, kad rytoj sugadinsiu viena biggrin.gif tiesiog kitaip negaliu  lotuliukas.gif
pasizadejau buti kantri, nu bet niekaip is galvos neiseina, o ypac kai internete pilna pavyzdziu su vaiduokliukais 7dpo

heh....  doh.gif

labas rytas http://tevu-darzelis...982@12050113072 4u.gif neistveriau ir nepamaciau jokio vaiduokliuko schmoll.gif lotuliukas.gif uztat temp kilt pradejo, galetu dar labiau pakilt ir laikytis tada nereikes jokiu testu thumbup.gif tarp kitko pas mane ju kokia 30 liko doh.gif galiu i diena po kelis kart varyt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 05 19, 21:09)
O man kaip tik 12 dpo. Rankos niežti šiek tiek, bet, kadangi žinau, koks rezultatas netikrinusi - susilaikysiu  blush2.gif

is kur sitiek kantrybes? 4u.gif ax.gif as darau taip anksti, net pati zinau, kad nieko neparodys, bet vistiek darau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunele19: 20 gegužės 2012 - 07:34
Labas rytas,

ikeliu jusu teismui biggrin.gif

1.10DPO
2.12DPO
user posted image

fotknta su tel.tai kokybe blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spingsuliukas: 20 gegužės 2012 - 07:35
QUOTE(Spingsuliukas @ 2012 05 20, 05:34)
Labas rytas,

1.10DPO
2.12DPO
user posted image

sveikinimai 4u.gif thumbup.gif gero nestuke.gif tureciau greit pasivyt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dolzenka @ 2012 05 19, 18:26)
Amura siunciu tau paguodos balioneli  4u.gif  Man taip pat siandiena prasidejo naujas ciklas, siek tiek nusivyliau, bet siaip daug vilciu i si cikla ir nedejau, ND buvo nelaiku  smile.gif

Dėkoju 4u.gif na planuosim toliau, kas belieka.. ax.gif

man vakar nutiko keistas dalykas, visa diena jaučiausi puikiai o vėlai vakare taip pradėjo šaltis krėst, pasimatuoju temp. 38,1 o jokio menkiausio peršalimo simptomo. Išgėriau paracetamolio šiandien jaučiuosi kuo puikiausiai, temp. 36,6 vyras ta sieja su mano mmm sako gal kažkas ir buvo užkibę, bet nesėkmingai ir organizmas ta priemė kaip svetimkūni. Ar galėjo taip būt? sutapimas, kad temperatūra pakilo kaip tik su mmm pradžia.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2012 05 20, 08:34)
Labas rytas,

1.10DPO
2.12DPO
user posted image

Labai grazu wub.gif smile.gif SVEIKINU! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Siusk mums virusiuka, kad ir mes greiciau isvystume toki grozi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amūra @ 2012 05 20, 12:30)
man vakar nutiko keistas dalykas, visa diena jaučiausi puikiai o vėlai vakare taip pradėjo šaltis krėst, pasimatuoju temp. 38,1 o jokio menkiausio peršalimo simptomo. Išgėriau paracetamolio šiandien jaučiuosi kuo puikiausiai, temp. 36,6 vyras ta sieja su mano mmm sako gal kažkas ir buvo užkibę, bet nesėkmingai ir organizmas ta priemė kaip svetimkūni. Ar galėjo taip būt? sutapimas, kad temperatūra pakilo kaip tik su mmm pradžia..  unsure.gif

Labas, man taip buvo. Testas kelias dienas buvo teigiamas, viena ryta pasidarau, o gi rodo - unsure.gif emiau kraujuoti su dideliais kresuliais ir temperatura sukilo iki 38. Taip ir baigesi viskas verysad.gif Gali buti,kad ir tau buvo uzkibe.
Atsakyti
QUOTE(toma22 @ 2012 05 20, 16:52)
Labas, man taip buvo. Testas kelias dienas buvo teigiamas, viena ryta pasidarau, o gi rodo -  unsure.gif emiau kraujuoti su dideliais kresuliais ir temperatura sukilo iki 38. Taip ir baigesi viskas verysad.gif Gali buti,kad ir tau buvo uzkibe.

unsure.gif itariu, kad pas mane buvo tas pats, kitokio paaiškinimo tokiam staigiam temperatūros šuoliui neturiu, dabar viskas tvarkoj temp. savo vietoje, jaučiuosi kaip ir visuomet per mmm.. na nebuvo lemta tai nebuvo, gal kitas ciklas bus sekmingesnis.. 4u.gif
ačiū, kad parašėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvacioke1 @ 2012 05 20, 16:34)
Labai grazu  wub.gif  smile.gif  SVEIKINU!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Siusk mums virusiuka, kad ir mes greiciau isvystume toki grozi  wub.gif

Ačiu,tik sveikinimu dar bijausi. Siandien visa diena pilvo apacia skauda,jei guliu atslugsta,kuno tempa ir pakilusi 37.1. Noriu tiketis geriausio,bet pasiruošus,jei prireiktu ir kita cikla su jumi draugaut. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2012 05 20, 08:34)
Labas rytas,

1.10DPO
2.12DPO
user posted image

As manau tave irgi reikia sveikinti!!!
O mums reikia virusiuko!!! 4u.gif
Atsakyti
Kai pamatysiu ryskius ryskius bruksniukus,butinai daug daug kartu nusiciaudesiu biggrin.gif

BT biskiuka pakilo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Stai ir mano BT ax.gif
Atsakyti