QUOTE(Maidenana @ 2012 05 04, 16:30)
nu kad jis tikrai nebevienas, o jus trukdote jo laimei. jus buvote reikalinga kol buvo blogai, kol skyresi, buvote ta, ant kurios reikejo islieti emocijas, kuriu jis negalejo sau leisti seimoje. dabar pas ji sis etapas praeitas, o jus kaip ir... jau atlikote savo vaidmeni jo gyvenime. is esmes, jeigu zinote kur jis gyvena, tai is oro uosto nuvaziuokite pas 'save' pasideti lagamina, ir nuvykite pas ji i namus. o kodel gi ne? jus, atseit, apie kita moteri nezinote, atvaziavote issiaiskinti, susitaikyti, tai manau, jusu savigarbos tas nepalies, bet uztat daug ka suzinosite nuvykusi... o gal net ir pamatysite.
Papildyta:
myleti 'perdaug' neimanoma... arba visiskai nemylejo, arba pats nezinojo kam jus jam..
o ka, jis toks tridalas, pardon, kad 35 metai jam atrodo baisiai daug ir bijo moters nesusirasti? stai jums ir akivaizdus naujos moters irodymas. vualia. tipo, o dabar yra kas jo nori.
Zinot, ka? man atrodo, kad jis myleti gali tik save, o kitas jis toleruoja uz tai, kad jos ji myli. ir jus jis toleravo. zmogus, kuris 'myli perdaug' negali iskarto paimti ir susirasti tokios dideles meiles pakaitala. bet jis susirado. Yra aibe santuoku, kurios baigiasi skyrybomis. Bet jeigu imti vidurki, kad ir koks nepakenciamas butu gyvenimas dviese, besiskyriant skauda abiems ir skauda dar kuri laika po skyrybu, net jeigu meiles tarp ju nebera. Tai sudeliokite sau tada, jus buvote kartu, kaip pora, su planais ateiciai, o cia sast - jausmai stebuklingai isbleso ir to komentarai kazkokie pigus - pykciai, barniai, kontrole ir t.t. aga, baisiai cia pakontroliosi skaipu ar telefonu..
Del tos isdavystes irgi cirkas - prisisnekejo, vadinasi..
masciau apie tai, kad gal pasideti lagamina 'kur gyvensiu', ir viena vakara tiesiog uzeit pas ji i namus..jis gi vistiek nezino kada tiksliai as ten busiu, kuriuo laiku, kur gyvensiu.. nueisiu ir pasakysiu,kad pasikalbeti reikia, o tada viskas ir bus aisku..ar jis kazka turi,ar nori tureti, ka masto, ar jam skauda ,ar tik ..zinot, zaide grazu zaidimeli..
na, vienas zmogus is jo aplinkos sake,kad buvusiai merginai pries zmona, ir savo zmonai, jis buvo labai hmm..grieztas,na, netoleravo daugelio dalyku, pykdavo, natleisdavo..su zmona pabudavo 8 menesius, issiskyre del ko nors ir po keliu menesiu vel jos prase atgal.. ir pats man taip sake.
as jam sakau - jausmai taip neisblesta, kai taip labai myli kaip sakai, issiskirti norisi paskiausiai, stengiesi del santarves iki tol,kol abi puses jau ir jegu stengtis nebeturi.. bet jis ne, vistiek laikosi, jog negaletu pyktis ir bartis del visko kiekviena diena, bijot, kad gali suklyst ,o as ant jo pyksiu ir mes barsimes, kad bijo, jog net paziuret i kita mergina negales ir t.t. ,o as jam vis.. na, taip, pavydejau, kol esam atskirai, sunku zinoti ar nezinoti kas ten toli vyksta, kai esi drauge - viskas vyksta kitaip..pavydo scenos - naturalios kyla is kazko rimto, o ne is to,kad tu pravaziuodamas masina pasiziuri i grazia mergaite..nera ko cia pavydet, bet jis ne..laikosi savo,kad as vistiek taip darysiu. Sako, tu tiksi kazkam kokia esi, pavydi ir panasiai, o as tiksiu kazkam klysdamas.. o as jam ir vel - su laiku mes ismoktumem priimti vienas kita tokiais kokie esam, nematytumem tu smulkiu dalyku, nebutu bereikalingu barniu.. na, tiesa pasakius, itikinejau kaip galejau.. o ir pries palikdamas pasake,kad jo jausmai atsalo ir del to,kad cia reikia mastyt ,kad man reikia planuotis vizos visokios ,bilietu, kad mums reikia laukti ir t.t., kad tai ji atstume irgi.. kad man nebereikia jam atleidineti uz jo pasakytus zodzius ir panasiai, nes jis skiriasi..
man skaudu, del visko, apie ka svajojom kartu, planavom, kiek pati idejau daug i santykius, kiek jis stengesi ir dare..ir kad viskas gali isgaruoti, taip puff ir dingti..nieko nebelikti..negi vakare gali atsisveikinti su zmogum pries miega, pabuciuoti ji, o ryte atsikelti ir pasakyti, kad zinok, tie pykciai ,kuriuos turim, man jau gana, nebejaucu tau nieko.. ir iseiti, net nebeatsigrezti.. is jo jokios zinios, paliko ir dingo..
kad jus zinotumet, kaip sunku sirdy..
kvailai jauciuos, kaip kas nors man butu uzdejes asilo galva ant peciu.