Įkraunama...
Įkraunama...

Nelaiminga pabaiga ar nauja pradžia?

QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 03, 22:53)
kas beatsitiktu, nepamirskite, jog brangiausias ir svarbiausias zmogus esate pati sau, ir pacia save reikia labiausiai myleti ir saugoti. o kiti zmones - jie ateina ir iseina, priimi, paleidi. ne i juos reikia remtis, tik i save.  4u.gif

Butent!

QUOTE(voyagee @ 2012 05 04, 16:01)
jau viena karta taip mums yra buve, dvi savaites nekalbejo, as jam rasiau, skambinau, jis tik to paties laikesi ,kaip dabar..kai pasakiau,kad tuomet nevaziuoju pas ji, t.y. neinu i pokalbi del vizos, jis pasake sudie, bet kita diena paskambino ir susitaikem.. ir va, praejo menuo, ir sita situacija vel ta pati, tik as viza jau turiu, bilieta irgi, tik jis buvo tas, pas kuri vaziuoju, o dabar neturiu pas ka..
pamenu,jis man sake, po pirmos tokios dramos,kad siuo metu draugystes tikrai nenori,nes tokiu pat problemu isgyvent nebenori.. bet dabartinis issiskyrimas-jau sako,kad kitoj draugystej nores but amzinai, todel nebenori klysti..
viskas taip painu...mastau ir mastau kasdien,analizuoju jo zodzius,man vistiek,viltis nemirsta..neskaminu,nerasau as jam, netrukdau, bet tik laukiu..pati , ziniu is jo.. ett.

Nebenori klysti? .... Ir kita myles klystanti...? ...hm...
QUOTE(voyagee @ 2012 05 05, 14:40)
Zinau.. ir tai mane varo i nevilty.. pati suprantu, kad zmogaus nepriversi taves myleti..sirdziai neisakysi, bet man labiausiai gaila savo svajoniu ir prikurtu planu.. nesigailiu ,kad buvo kas buvo, nors ir gaila iseikvoto laiko.. ett

Bus kitos svajones ir kiti planai. Auksciau nosi. As vietoj Jusu nei rasyciau, nei skrisciau.
AtA Jusu santykiams...
Po menesio jausites geriau, po dvieju dar geriau wink.gif
Negailekit saves. Kazko ir is tokiu konfliktisku santykiu ismokote, ar ne!?
Atsakyti
QUOTE(karakumuasilelis @ 2012 05 05, 18:08)
as irgi panasiai gyvenau...ir taip virs dvieju metu truko issiskyrimu ir susitaikymu maratonas. Ir taip pat nesuvokdavau, kokias nesamones jis kalba...ir kiekviena karta labai noredavau susitaikyti. Bet dabar pagaliau nebenoriu  mirksiukas.gif  geriau jau anksciau su tokiu zmogum issiskirti, negu veliau...
o as dar isklausiau tirada kokia as bloga (zinau, kad ne tobula, bet stengiuosi pati suprasti ir keistis) kad suedziau jo tris metus, kad su manim budamas visada jautesi blogai, ir dar dabar juokinga, kaip jis pareiske: "anksciau santykiuose mano vienintele problema budavo neistikimybe, bet su tavim apie tai negalvojau...tu tiek mane isnervavai!" ir cia tik vienas is perliuku jo pasakytu...ju buvo tikrai daug.

kiekviena kar susipykus, tas susipykimas budavo del kazko, ir kaip turi buti as jam pasakau, kad ar noretusi jog paskambintu, ar pranestu kazka kas kaip sekasi, kai kas nors vykdavo jo gyvenime.laukdavau.. o jis tai priimdavo kaip uz jo zeminima ir jis visada mane del visko kaltindavo.. as buvau pati blogiausia ir tie pykciai daugiau budavo del to ka jau viens ant kito pasakom, nes supykdavau kaip jis mane kaltina..
as kasdien laukdavau jo prisijungiant prie skype (7h skirtumas), savo salies laiku zinau kada jis kur ka daro jo laiku..ir laukdavau po 10h per para..jis vis pasako kad turi ten vaziuot, ana daryt, ir vel iseidavo ,o as ilgai jo belaukdama nusivildavau ir kentedavau iki tol kol nepradejau to sakyti , na, ir tai peraugo i rutina.. jis padarydavo taip,kad as jausciausi kalta,kad isvis prasiziodavau..
zinau apie ka kalbat, jo perliuku irgi like mano sirdy ir galvoj, bet kai myli ,kazkaip atleidi..
is jo jokios zinios nuo pat atsisveikinimo dienos..jokios atsakomybes net kaip del zmogaus ar drauges, ar butu santykiu, nieko nesidomi ,ka darysiu ir kaip as viska susitvarkysiu..nors puikiai zino,kad tik jis tegalejo man padet..
daug minciu galvoj ir toks kratinys, kad atrodo iseisiu is proto.
Atsakyti
QUOTE(voyagee @ 2012 05 05, 23:34)
kiekviena kar susipykus, tas susipykimas budavo del kazko, ir kaip turi buti as jam pasakau, kad ar noretusi jog paskambintu, ar pranestu kazka kas kaip sekasi, kai kas nors vykdavo jo gyvenime.laukdavau.. o jis tai priimdavo kaip uz jo zeminima ir jis visada mane del visko kaltindavo.. as buvau pati blogiausia ir tie pykciai daugiau budavo del to ka jau viens ant kito pasakom, nes supykdavau kaip jis mane kaltina..
as kasdien laukdavau jo prisijungiant prie skype (7h skirtumas), savo salies laiku zinau kada jis kur ka daro jo laiku..ir laukdavau po 10h per para..jis vis pasako kad turi ten vaziuot, ana daryt, ir vel iseidavo ,o as ilgai jo belaukdama nusivildavau ir kentedavau iki tol kol nepradejau to sakyti , na, ir tai peraugo i rutina.. jis padarydavo taip,kad as jausciausi kalta,kad isvis prasiziodavau..
zinau apie ka kalbat, jo perliuku irgi like mano sirdy ir galvoj, bet kai myli ,kazkaip atleidi..
is jo jokios zinios nuo pat atsisveikinimo dienos..jokios atsakomybes net kaip del zmogaus ar drauges, ar butu santykiu, nieko nesidomi ,ka darysiu ir kaip as viska susitvarkysiu..nors puikiai zino,kad tik jis tegalejo man padet..
daug minciu galvoj ir toks kratinys, kad atrodo iseisiu is proto.

manau, kad ji tiesiog maitina jusu neviltis, jis puciasi nuo jos kaip koks povas ir darosi labai savimi patenkintas smile.gif na nors gal as ir klystu. As vis norejau kalbetis su savo buvusiu draugu, spresti problemas, kai viena karta ji nustebinau pasakydama, kad tavo laikas baigesi ir gali nebegalvoti ar nori buti su manim ar ne. Kad butumet maciusios zmogaus reakcija... doh.gif reikia labiau pamilti save, sengis tobulinti save, megautis gyvenimu ne per vyra, o per save pacia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(karakumuasilelis @ 2012 05 06, 12:17)
manau, kad ji tiesiog maitina jusu neviltis, jis puciasi nuo jos kaip koks povas ir darosi labai savimi patenkintas  smile.gif  na nors gal as ir klystu. As vis norejau kalbetis su savo buvusiu draugu, spresti problemas, kai viena karta ji nustebinau pasakydama, kad tavo laikas baigesi ir gali nebegalvoti ar nori buti su manim ar ne. Kad butumet maciusios zmogaus reakcija... doh.gif  reikia  labiau pamilti save, sengis tobulinti save, megautis gyvenimu ne per vyra, o per save pacia  smile.gif

Bet žinokit čia tai tiesa, va kai man taip buvo, dažnai aplankydavo tokia mintis, kad tas žmogus specialiai elgiasi taip, kad išsunktų kuo daugiau energijos. Tarkim man ex, kai aš verkdavau dėl jo eilinių simpatijų, dar labiau rėkti ir ardytis pradėdavo, tada kaltinimai be pagrindo ir belenkokie pasipildavo kaip iš gausybės rago, kol visas kūnas imdavo drebėti. Niekad negalvojau, kad mane (galvojau kad esu stipri) gali ištikti toks nervinis priepuolis. Per tuos metus sunykau net fiziškai, o anas pampo, storėjo, priaugo ~15 Kg. doh.gif [/B]voyagee[B] pasakymas, kad josios B pergyvena, jog mol į jokią paną net pažiūrėt negalės, ji atseit iškart užpavydės reiškia, kad tų panų pas jį ojojoj kiek daug doh.gif , jam vienintelis galvos skausmas, kad jo tas pomėgis nėra toleruojamas. Man ex taip pat bijojo "pavydo" kad su "kaimyne pasisveikint bijos" atseit. Dabar kai jau visos (tikiuos) ylos iš maišo išlindusios, tai vyrukui tikrai buvo ko bijoti. Jie tokie net nesistengia būti ištikimi, o jei Tau tai nepatinka- Tavo problemos, tikrai jau ne jo...Toks mąstymas jų, nieko nepakeisi. Reikia tik bėgt nuo tokių.
Atsakyti
QUOTE(voyagee @ 2012 05 06, 00:34)

na, jis jūsų nė nemylėjo. O kad jūs laukdavot po 10 val per parą - tai jau jūsų klaida...O kad iki šiol esate dar ir priklausoma nuo jo (rašot, kad tik jis vienas gali padėti spręsti jūsų problemas dabar - ohoho kokia garbė, jo rankose - jūsų gyvenimo kokybė, panorės - sudaužys, panorės - išsaugos, ar ne? ) - dar didesnė klaida..

Pagalvokit, na kam jums reikia kažkokio tipo, kuris jūsų nemylėjo, nemyli ir nemylės? Na kam? Patinka kentėti? Būti žeminamai? Išdavinėjamai? Nevertinamai? ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 gegužės 2012 - 19:50
QUOTE(karakumuasilelis @ 2012 05 06, 11:17)
manau, kad ji tiesiog maitina jusu neviltis, jis puciasi nuo jos kaip koks povas ir darosi labai savimi patenkintas  smile.gif  na nors gal as ir klystu. As vis norejau kalbetis su savo buvusiu draugu, spresti problemas, kai viena karta ji nustebinau pasakydama, kad tavo laikas baigesi ir gali nebegalvoti ar nori buti su manim ar ne. Kad butumet maciusios zmogaus reakcija... doh.gif  reikia  labiau pamilti save, sengis tobulinti save, megautis gyvenimu ne per vyra, o per save pacia  smile.gif

aciu jums uz patarima, tikriausiai esat visiskai teisi, tik..zinot , jauciuos kaip issiskyrus po 20 metu santuokos ir visus likucius nuplauti - reikia laiko.. viska suvokiu, absoliuciai.
laukiu it kvaile,o gal paskambins? bet pradedu suvokt kokia istikruju buvau kvaile smile.gif o juk viskas nuo ko saugojausi, tai buti iskaudintai zmoniu, kuriem atiduotu sirdi. Nusivylus esu ir pati savimi..

unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 05 06, 18:53)
Bet žinokit čia tai tiesa, va kai man taip buvo, dažnai aplankydavo tokia mintis, kad tas žmogus specialiai elgiasi taip, kad išsunktų kuo daugiau energijos. Tarkim man ex, kai aš verkdavau dėl jo eilinių simpatijų, dar labiau rėkti ir ardytis pradėdavo, tada kaltinimai be pagrindo ir belenkokie pasipildavo kaip iš gausybės rago, kol visas kūnas imdavo drebėti. Niekad negalvojau, kad mane (galvojau kad esu stipri) gali ištikti toks nervinis priepuolis. Per tuos metus sunykau net fiziškai, o anas pampo, storėjo, priaugo ~15 Kg. doh.gif [/B]voyagee[B] pasakymas, kad josios B pergyvena, jog mol į jokią paną net pažiūrėt negalės, ji atseit iškart užpavydės reiškia, kad tų panų pas jį ojojoj kiek daug doh.gif , jam vienintelis galvos skausmas, kad jo tas pomėgis nėra toleruojamas. Man ex taip pat bijojo "pavydo" kad su "kaimyne pasisveikint bijos" atseit. Dabar kai jau visos (tikiuos) ylos iš maišo išlindusios, tai vyrukui tikrai buvo ko bijoti. Jie tokie net nesistengia būti ištikimi, o jei Tau tai nepatinka- Tavo problemos, tikrai jau ne jo...Toks mąstymas jų, nieko nepakeisi. Reikia tik bėgt nuo tokių.

tas pavyzdys su kaimyne - visiskai toks pats, kaip jo pasakymas 'bijosiu net su zmona vaziuot pasirasyt dokumentu, nes tu pavydesi, kai grysiu namo. unsure.gif
galvojau ir as, kad esu gan stipri moteris, na, visad turejau gelezine kantrybe ir nervus, isterijos manes nepuldavo, bet su siuo vyru - ko tik nebuvo, nebeatpazinau saves ir nesupratau, kokia silpna mane jis daro..
pamenu, kai pirma karta susitaikem, kai pasakojau apie pirma panasu kaip sis musu susipykima, jo salyga susitaikymui buvo - jei dar pyksimes as tave ir su vaiku palikciau, jau tada man buvo 'oho', bet kazkaip nuryjau . tada dar nesitaikem, nebegau iskart kai pasake,kad taikomes.. reikejo jau tada man si zmogu palikt, gal paciai palikti zmogu - ne taip sunku, kai buni palikta.. nezinau..
kaip sakot, reikejo jau tada begti..

Papildyta:
QUOTE(flight @ 2012 05 06, 20:48)
na, jis jūsų nė nemylėjo. O kad jūs laukdavot po 10 val per parą - tai jau jūsų klaida...O kad iki šiol esate dar ir priklausoma nuo jo (rašot, kad tik jis vienas gali padėti spręsti jūsų problemas dabar - ohoho kokia garbė, jo rankose - jūsų gyvenimo kokybė, panorės - sudaužys, panorės - išsaugos, ar ne? )  - dar didesnė klaida..

Pagalvokit, na kam jums reikia kažkokio tipo, kuris jūsų  nemylėjo, nemyli ir nemylės? Na kam? Patinka kentėti? Būti žeminamai? Išdavinėjamai? Nevertinamai? ....

ir jus teisi - manes jis nemylejo, kaip buvo komentaras, apie kuri ganetinai ilgai masciau - zmogui tebuvau 'uzglaistymas' subirejusios santuokos. zmogus atsitiese, ir dabar juk nori kelti sparnus, o as jam tik kliuvinys su savo 'ilgai ir amzinai kartu'. verysad.gif
nuo jo tapau priklausoma - ir tai blogiausias dalykas visame sitame issiskyrime, nes niekad budama su juo -negalvojau apie plana B, o juk reikejo.
ne, tikriausiai is to ,kaip ivardinat viska, tokio zmogaus man nereikia, bet.. temos komentaro pradzioje, dar nemaciau kokia zala man padare tas zmogus ir tuo paciu - man padejo uzaugti daugelyje dalyku.
zinot, as cia..sedziu, laukiu skambucio, jo persigalvojimo ir tuo paciu klausiu saves, ka as jam pasakyciau? grysciau? o jei ir vel paliks? o kas jei..tiesiog nepavyks, ir tada man bus dar skaudziau?

Atsakyti
jeigu nuspresite nutraukti visa sita reikala, siulyciau atsiradusia tustuma uzpildyti kazkuo kitu. ir ta reikia suplanuoti. ne skambucio laukite, bet pagalvokite, ka veiksite ir kuo uzimsite savo mintis, kai sitai dings is Jusu gyvenimo. o kad dings, tai 100proc, tik Jus galite sumazinti savigarbos nuostolius, padarydama tai pati, o ne laukdama, kol jis Jus isvarys. taigi, liks tustuma. pagalvokite, ka su ja darysite.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 06, 22:42)
jeigu nuspresite nutraukti visa sita reikala, siulyciau atsiradusia tustuma uzpildyti kazkuo kitu. ir ta reikia suplanuoti. ne skambucio laukite, bet pagalvokite, ka veiksite ir kuo uzimsite savo mintis, kai sitai dings is Jusu gyvenimo. o kad dings, tai 100proc, tik Jus galite sumazinti savigarbos nuostolius, padarydama tai pati, o ne laukdama, kol jis Jus isvarys. taigi, liks tustuma. pagalvokite, ka su ja darysite.

siandien pasakiau sau, kad kai busiu pasiruosus, atsikratysiu visu daiktu, kuriuos jis paliko po saves..tik taip prasides mano 'tustumos uzpildymas' , kai jo neliks.. aciu, zinau.. gal turite kokiu patarimu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
taip. susiraskite veiklos, kuri uzimtu galva. kuryba, mokslas, ka nors tokio. naujas hobis. vietos skambucio laukimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 06, 23:09)
taip. susiraskite veiklos, kuri uzimtu galva. kuryba, mokslas, ka nors tokio. naujas hobis. vietos skambucio laukimo.  4u.gif

dekui! kolkas viskas skamba taip nerealiai, kad jus zinotumet! lyg nebutu iseities tam..kaip uzdarytos visos durys. juokinga, bet laukiu, kol kas nors man atidarys langa.. paspausciau tam zmogui ranka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voyagee: 06 gegužės 2012 - 23:10
QUOTE(voyagee @ 2012 05 06, 23:10)
dekui! kolkas viskas skamba taip nerealiai, kad jus zinotumet! lyg nebutu iseities tam..kaip uzdarytos visos durys. juokinga, bet laukiu, kol kas nors man atidarys langa.. paspausciau tam zmogui ranka..

smile.gif as zinau smile.gif tiesiog is tikruju nera tu uzdarytu duru ir net sienu nera, Jus laisva eiti kur norite ir daryti ka norite, tik leiskite sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voyagee @ 2012 05 06, 22:55)
siandien pasakiau sau, kad kai busiu pasiruosus, atsikratysiu visu daiktu, kuriuos jis paliko po saves..tik taip prasides mano 'tustumos uzpildymas' , kai jo neliks.. aciu, zinau.. gal turite kokiu patarimu?  g.gif  4u.gif

Nauja sukuosena, plauku spalva, nauja suknele su gilia iskirpte, susitvartkot, pasidazot ir pirmyn 4u.gif Nezinau, kuriam kraste esat, bet turbut ir pas jus uz lango jau beveik vasara, tai ir isnaudokit tai, pademonstruokit savo privalumus mirksiukas.gif Nebeliudekit, bus tu vyru, ne karo metas gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pita: 07 gegužės 2012 - 00:56