QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 03, 22:53)
kas beatsitiktu, nepamirskite, jog brangiausias ir svarbiausias zmogus esate pati sau, ir pacia save reikia labiausiai myleti ir saugoti. o kiti zmones - jie ateina ir iseina, priimi, paleidi. ne i juos reikia remtis, tik i save. 

Butent!
QUOTE(voyagee @ 2012 05 04, 16:01)
jau viena karta taip mums yra buve, dvi savaites nekalbejo, as jam rasiau, skambinau, jis tik to paties laikesi ,kaip dabar..kai pasakiau,kad tuomet nevaziuoju pas ji, t.y. neinu i pokalbi del vizos, jis pasake sudie, bet kita diena paskambino ir susitaikem.. ir va, praejo menuo, ir sita situacija vel ta pati, tik as viza jau turiu, bilieta irgi, tik jis buvo tas, pas kuri vaziuoju, o dabar neturiu pas ka..
pamenu,jis man sake, po pirmos tokios dramos,kad siuo metu draugystes tikrai nenori,nes tokiu pat problemu isgyvent nebenori.. bet dabartinis issiskyrimas-jau sako,kad kitoj draugystej nores but amzinai, todel nebenori klysti..
viskas taip painu...mastau ir mastau kasdien,analizuoju jo zodzius,man vistiek,viltis nemirsta..neskaminu,nerasau as jam, netrukdau, bet tik laukiu..pati , ziniu is jo.. ett.
pamenu,jis man sake, po pirmos tokios dramos,kad siuo metu draugystes tikrai nenori,nes tokiu pat problemu isgyvent nebenori.. bet dabartinis issiskyrimas-jau sako,kad kitoj draugystej nores but amzinai, todel nebenori klysti..
viskas taip painu...mastau ir mastau kasdien,analizuoju jo zodzius,man vistiek,viltis nemirsta..neskaminu,nerasau as jam, netrukdau, bet tik laukiu..pati , ziniu is jo.. ett.
Nebenori klysti? .... Ir kita myles klystanti...? ...hm...
QUOTE(voyagee @ 2012 05 05, 14:40)
Zinau.. ir tai mane varo i nevilty.. pati suprantu, kad zmogaus nepriversi taves myleti..sirdziai neisakysi, bet man labiausiai gaila savo svajoniu ir prikurtu planu.. nesigailiu ,kad buvo kas buvo, nors ir gaila iseikvoto laiko.. ett
Bus kitos svajones ir kiti planai. Auksciau nosi. As vietoj Jusu nei rasyciau, nei skrisciau.
AtA Jusu santykiams...
Po menesio jausites geriau, po dvieju dar geriau

Negailekit saves. Kazko ir is tokiu konfliktisku santykiu ismokote, ar ne!?