Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

Gyte, viskas thumbup.gif Ypac sijonuko ir kelnyciu derinukai wub.gif As ir taip noriu capri kelnyciu, bet bijau, kad mano figurai bus schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū visom už pagyras 4u.gif

QUOTE(Loren @ 2012 05 09, 07:07)
Gyte, viskas puikiai atrodo  thumbup.gif O sijonuko spalva kokia ryški, sodri - ar čia spalva royal violet ?

Taip čia ta royal violet, bet ji realiai gal kiek labiau violetine, bet tikrai sodri spalva, gražiai labai žiūrisi su degančia raudona, reikia dabar kokios šilkinukės tos spalvos
Atsakyti
Gyte, viskas labai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Bet man asmeniškai ypač pirmas ir antras derinukai 4u.gif

Lillian suknelė thumbup.gif , visai "nebobina", ypač jei dirbi ofisinį darbą - manau tikrai reikia ir tokių rūbų - elegantiška suknelė tikrai 4u.gif

O tas Merino megztukas (populiarusis) - tikrai nieko ypatingo unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kas turi FB prisijungimus, sukelkit naujas fotkes ir aprasymus, nes niekas nebekelia,o taip naudinga butu.. jei kas nebeturi laiko, gal gali man atsiusti, kiek galeciau tiek sukelciau... 4u.gif
Atsakyti
Gyte,

labai graziai atrodote. Ypatingai patiko derinukas su cafe capri ir sijonu royal violet.
Parasykite savo ismatavimus

P. S. labai grazi sukuosena 4u.gif
Atsakyti
Gyte, labai labai dailu! Ypac No. 2 pencil skirt in double-serge cotton thumbup.gif

QUOTE(kažkada @ 2012 05 09, 07:34)
Merginos, kas turi FB prisijungimus, sukelkit naujas fotkes ir aprasymus, nes niekas nebekelia,o taip naudinga butu.. jei kas nebeturi laiko, gal gali man atsiusti, kiek galeciau tiek sukelciau... 4u.gif

yra mergaite, kuri kelia, bet ne visos nori i FB, tad kelia tik su sutikimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 09 gegužės 2012 - 07:53
Gyte,

koks ten svarkiukas sviesus? Is Jcrew?
Atsakyti
Gyte, kaip jums viskas tiko! Man ir isbrokytas megztukas labai grazus.

Ypac grazu kelnių ir gelėtų marškinių derinys ir sijonas su švieisu svarku wub.gif Ir as uzsimaniau.

Sakykit, cia ta spalva kur dabar nukainuota? http://www.jcrew.com...~~~~~/59369.jsp

Ziuriu i ji ilgai, labai bijau Kedzio atsplaviu, bet is jusu nuotraukos tai jis labiau melynas nei violetinis. Kaip is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 05 09, 07:49)

Parasykite savo ismatavimus

ismatavimai zemiau nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2012 05 09, 00:48)
Gyte,viskas puiku 4u.gif labai graziai ziurisi,tik...va man ta Lillian suknele tai bobina  unsure.gif kazkas joje negerai...

Vat aš irgi ta pati pagalvojau apie suknelę smile.gif

Bet šiaip tai daugiau labai gražiai viskas tinka, ypač sijonukas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 05 09, 08:57)
Vat aš irgi ta pati pagalvojau apie suknelę  smile.gif

Bet šiaip tai daugiau labai gražiai viskas tinka, ypač sijonukas  wub.gif  4u.gif

Man irgi maziausiai patiko Lilian dress lyginant su derinukais nr 1 ir nr 2. g.gif As jos laukiu taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 05 09, 10:00)
Man irgi maziausiai patiko Lilian dress lyginant su derinukais nr 1 ir nr 2.  g.gif As jos laukiu taip pat.

Man irgi gražiausi derinukai 1 ir 2 wub.gif wub.gif
Atsakyti