Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(Arettele @ 2012 05 08, 20:23)
Merginos, gal turite kuri si megztuka??? Kaip realybeje ar jis vertas demesio?
user posted image

Man jis kazko vis traukia aki, tik galvoju, kad nebutu toks niekam tikes realybeje.

Dailus, paprastas medvilnes megztukas, nieko per daug is jo nesitikeciau, didintas dydziu
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2012 05 09, 08:29)
Gyte, viskas labai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Bet man asmeniškai ypač pirmas ir antras derinukai 4u.gif

Lillian suknelė thumbup.gif , visai "nebobina", ypač jei dirbi ofisinį darbą - manau tikrai reikia ir tokių rūbų - elegantiška suknelė tikrai 4u.gif

O tas Merino megztukas (populiarusis) - tikrai nieko ypatingo unsure.gif

Dzinte visas mintis mano pasake drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif

Gyte tikrai nuostabiai atrodot, man pirmas ir antras derinukai nerealiai graziai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 05 09, 07:52)
Gyte,

koks ten svarkiukas sviesus? Is Jcrew?

Nepatikėsit, bet iš Bershkos, pigutis biggrin.gif labai jau senai buvau ką pirkus LT, bet iš kolegės nusižiūrėjau tą švarką biggrin.gif

QUOTE(AstaM @ 2012 05 09, 07:53)
Sakykit, cia ta spalva kur dabar nukainuota? http://www.jcrew.com...~~~~~/59369.jsp

Ziuriu i ji ilgai, labai bijau Kedzio atsplaviu, bet is jusu nuotraukos tai jis labiau melynas nei violetinis. Kaip is tikruju?

Ta spalva, nea, ji tokia tamsesnė, į mėlynumą kažkiek

Tai ką su ta Lillian daryt g.gif Kaip už tokią kainą tai nereali ji, medžiagytė superinė. Bet jau gailiuosi kad nepasiėmiau geriau pencil sijonuko garden shade floral arba natasha top doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 09 gegužės 2012 - 08:13

Gyte,kaip grazu viskas bigsmile.gif Su capri kelnem wub.gif Marskinukai labai labai grazus.

Bet as prisidesiu prie tu,kuriom Lillian suknute nepatinka.....Man ir kazko nesiziuri..gal,kaip pati Gyte rase,dirziukas ka pakeistu g.gif
Atsakyti
Gyte, o kokios basutes ten sviesios? smile.gif
Atsakyti
Ačiū, nebegirkit jau blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(wife @ 2012 05 09, 08:13)
Gyte, o kokios basutes ten sviesios? smile.gif

Talbots iš pernai metų, bet lyg ir šiemet mačiau dar pigiau jas
Atsakyti
Gyte, labai labai gražu wub.gif kažkaip atitolus nuo j.crew, bet kai pasižiūriu tokių derinių, vėl visko norisi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gyte, suknele tikrai truputi bobina, man buvo taip pat, nesiau taisyt, labai sijonukas patiko smile.gif
Atsakyti
Man atrdo patrumpinus Lilian dress, visi "bobinimai" dingtu
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 09, 09:10)

Tai ką su ta Lillian daryt  g.gif  Kaip už tokią kainą tai nereali ji, medžiagytė superinė. Bet jau gailiuosi kad nepasiėmiau geriau pencil sijonuko garden shade floral arba natasha top  doh.gif

as tai nepasilikciau..Man tai ji negrazi,bet,kaip sakoma,del skonio nesigincijama....Bet ir ziurisis ant jusu per daug solidziai...
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2012 05 08, 23:16)
gal kas galit pasakyt, ar wave crest yra realiai i zydruma spalva? tokia kaip nuotraukoj ar skirias? 4u.gif

deja, zalia biggrin.gif as irgi tikejausi i svelnia melsva bus panasu, net neabejojau, nes viskas iki siol man atitikdavao spalviskai.
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2012 05 09, 08:24)
Gyte, suknele tikrai truputi bobina, man buvo taip pat, nesiau taisyt, labai sijonukas patiko smile.gif

O ką taisėt?
QUOTE(Lyn @ 2012 05 09, 08:30)
Man atrdo  patrumpinus  Lilian dress, visi  "bobinimai"  dingtu

Gal g.gif nes ir nelabai patogus tas ilgis
QUOTE(evelinki @ 2012 05 09, 08:33)
deja, zalia biggrin.gif as irgi tikejausi i svelnia melsva bus panasu, net neabejojau, nes viskas iki siol man atitikdavao spalviskai.

Aš pirkau tą bliuską tokią tamsaus turkio spalvos, o gavau ryškiai žalią be jokio mėlynumo biggrin.gif
Atsakyti