Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 09, 12:14)
Ačiū už nuomones  4u.gif  bet dar vistiek neapsisprendžiau  lotuliukas.gif

Kartai reikia laiko su rūbu susidraugauti. Neskubėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 05 09, 12:11)
Gyte, graži fotosesija wub.gif

Suknelė, graži ir guli puikiai mirksiukas.gif

Tik nesugalvokit trumpinti sukneles: elegantiška, prabangi medžiaga, superinis spalvų derinys, tamsiaplaukėms turėtu labai tikti, gerai guli ir ilgis tinkamas, prie aukštakulnių pats tas. Sijono tokio pat ilgio kažkodėl trumpinti nenorit, kodėl suknelės ilgis kliuva ax.gif

4u.gif

Teisybę rašo Aireda 4u.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/62067.jsp

Lana cami 4 dydis 4u.gif
Atsakyti
Gyte, netrumpinkit, optimalus ilgis, ir prisijaukinsite. Nepardavineciau.
Atsakyti
Gyte,

as parasiau nuomone, kad ji lyginant su kitais derinukas ne taip graziai atrodo.

Bet apskritai, ji grazi. Medziaga vien kokia, rastas. As tikrai jos nepardavineciau Jusu vietoje. I darba bus puikiai wub.gif O jei dar su dirzeliu. wub.gif Taip, ji lyginant su kitais deriniais tokia moteriskesne. Bet yra progos, kuriomis tokia suknele nepakeiciama.

As pati tokios laukiu, bet bijau, kad man sviesiaplaukei netiks unsure.gif Ir natasha top, to pacio rasto laukiu irgi bijau, kad splava netiks. kaip sunku, kai nera galimybes pasimatuoti
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 05 09, 11:46)
Gyte,

as parasiau nuomone, kad ji lyginant su kitais derinukas ne taip graziai atrodo.

Bet apskritai, ji grazi. Medziaga vien kokia, rastas. As tikrai jos nepardavineciau Jusu vietoje. I darba bus puikiai wub.gif O jei dar su dirzeliu. wub.gif Taip, ji lyginant su kitais deriniais tokia moteriskesne. Bet yra progos, kuriomis tokia suknele nepakeiciama.

As pati tokios laukiu, bet bijau, kad man sviesiaplaukei netiks unsure.gif Ir natasha top, to pacio rasto laukiu irgi bijau, kad splava netiks. kaip sunku, kai nera galimybes pasimatuoti

Dėl Natasha parašykit jeigu netiks 4u.gif šiaip manau ir šviesiaplaukėm turėtų gražiai žiūrėtis. Bet ir vienspalvės natasha gražios kokios wub.gif nepavyko man nei žalios nei raudonos pagaut doh.gif
Galėtų jau nuolaida palepint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 09 gegužės 2012 - 11:52
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 09, 12:50)
Dėl Natasha parašykit jeigu netiks  4u.gif  aišku nežinau kokio dydžio laukiate, man jaučiu 0 reiktų  g.gif  bet is vienspalvės natasha gražios kokios  wub.gif  nepavyko man nei žalios nei raudonos pagaut  doh.gif
Galėtų jau nuolaida palepint

As nemazai pernai metu turiu bliuskyciu siklniu 0 dydzio ir man jos tokios ant ribos, jei nuspresiu parduot parasysiu. Natasha 2 dydzio laukiu.
Papildyta:
Gyte.

kokios spalvos dar sijona griebsit? bigsmile.gif

matet yra dar kitos medvilnes melynas grazus. Ir jis su pamusalu. Nes tas kur Jus turite, jei neklystu be pamusalo. Ar taip? Bandet nesioti su pedkelnem?
Atsakyti
As irgi laukiu Lillian, man ji taip i akis nekrito kol viena Jusu sitam forume gyvai nepasirode.

Man ir Gytei labai tinka. Puikus sprendimas oficialiai jei reikia i darba.

As pagavau man atrodo brangokai uz $89 -30%, bet kai pagalvoji, kad prie jos daugiau nieko nereikia - jokiu svarku ar marskiniu kaip prie kostiumeliu, tai visai ir ta kaina nebebaisi.
Atsakyti
Na kagi, bus siandien i ka akis paganyti.
Laukiam papildymo.
Atsakyti
Silk rhea 4 d
http://www.jcrew.com...59508/59508.jsp
Papildyta:
Naujoviskas tippi smile.gif
http://www.jcrew.com...weate/72759.jsp
Atsakyti
obuoliukini tipsiuka as jau nusiziurejus biggrin.gif toks niam niam visai smile.gif bet jei gerai pamenu, tai seniai seniai, mano mama virtuveje turejo uzuolaidas su vos ne tokiais pat obuoliukais smile.gif
Atsakyti
Gyte, labai viskas gražu, o suknutės - toks modelis. Aš irgi gavau savo LILLY suknę- atrodo lygiai taip, tik mano gabaritai didesni biggrin.gif
dar gavau Nataša bliuzelę -puikumėlis. Visi kiti daikčiukai jau kitų aptarti.
Atsakyti