Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(Karina123 @ 2012 05 11, 12:54)
PARAŠYKIT MAŽDAUG ORENTACINĮ dydį, nes visiškai nesuprantu koki maždaug žiūrėti

Išmatavimams iš akies parašyti orientacinį dydį labai sudėtinga mirksiukas.gif Pasimatuokite namie tiksliai ir tada galėsim tiksliau patarti. Bet jei jums klubai plačiausioje vietoje 110 cm, žiūrėčiau tik 10, jei ne 12 kartais. Su 103 cm pagrinde nešioju 8. Dėl viršaus nepatarsiu, be to, dar ir liemuo svarbus.
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2012 05 11, 13:54)
PARAŠYKIT MAŽDAUG ORENTACINĮ dydį, nes visiškai nesuprantu koki maždaug žiūrėti

Zinokit, jus gal namie tiksliai su metru issimatuokit, ir tai dydis labai priklausys nuo konkretaus rubos, nes Jcrew dydziai labai svyruojantys. As su 98/80/98 trikotazines palaidines imu S, šilkinės - 6,8, marškinukai šilkiniai arba su šilku - 10, velvetinės kelnės - 27, kostiuminės - 4, sijonai - 6,8, megtukai - nuo S iki L. Konkretu ruba reik ziuret.
QUOTE(bumbulas @ 2012 05 11, 13:59)
laukiam linamog ką pasakys, jei ne agrastuose, ar kaip ten.....

Pasijutau labai važna. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Naujas geguzes men. katalogas, tiek graziu derinuku wub.gif
http://www.jcrew.com...owsecatalog.jsp
Atsakyti
idedu suknele, trumpinau ilgi ir siaurinau

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cuddle: 11 gegužės 2012 - 17:26
Gal trumpinti nereikėjo ,lyg ir trumpoka dabar.
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2012 05 11, 17:25)

Dėl trumpinimo, tai gal ir nieko tokios, bet per daug susiaurinot ax.gif
Atsakyti
dar paliko medziagos galiu paplatinti, ilgis man geras, tikrai nera trumpas.
Atsakyti
Man per trumpa dabar atrodo.
Atsakyti
Tikrai siuvėja persistengė ir dėl ilgio, ir dėl pločio. Gerai, kad dar galima padėtį pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2012 05 11, 17:25)

Aš irgi galvojau siaurinti ties kažkuria vieta, nes aplink liemenį+klubus viršuj ji tokia palaida. Bet po to supratau kad tuo atveju neatsisėsiu išvis su ja biggrin.gif O jum patogi dabar? g.gif
Atsakyti
man taip pat atrodot labai apspausta. O suknele nekasdieniska, oficiali labiau, tai ilgis toks man nesiziuri ax.gif
Atsakyti
Cuddle, gaila, originalaus varianto nemaciau, sunku pasakyti, kaip geriau, bet Gytes nesiaurinta ir netrumpinta geriau atrodo, nei jusu.
Atsakyti