Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(zibuteg @ 2012 05 11, 22:14)
Nu jo netoks pavadinimas doh.gif  blush2.gif
Neatsimenu tikslaus pavadinimo , tik zinau , kad boyfriend lyg zodis buvo, Jis buvo alyvuogiu spalvos ir toks kaip geltonas , bet  realiai , tai jis i salotinuma , sudetis is vilnos ir lino. Zinau , kad ir jus ji pirkot  ax.gif  Dabar noreciau tippi  citrininio , bet jei panasi spalva , tai neverta antra panasu  isigyti rolleyes.gif

zibuteq, turbut turite mintyje saturday sweater alabaster spalvos? Jis visiskai kitoks nei tippi citrus lime, turiu abu, tai kartu sudejus nera ko ir lyginti. Atspalvis panasus, bet saturday svelnus pastelinis, o tippi sodrus, sakyciau neoninis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 05 12, 12:12)
zibuteq, turbut turite mintyje saturday sweater alabaster spalvos? Jis visiskai kitoks nei tippi citrus lime, turiu abu, tai kartu sudejus nera ko ir lyginti. Atspalvis panasus, bet saturday svelnus pastelinis, o tippi sodrus, sakyciau neoninis mirksiukas.gif

O kuris mielesnis? nes aš turiu Saturday, patinka man jis labai, ir ta gelsva spalva graži, bet tiek daug giriat tippy, kad ir jo jau noriu doh.gif bet, kad man jie bene identiški atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 11, 12:54)

Kas per agrastai  g.gif  biggrin.gif  Tai aišku sulįskim į slaptas temas dabar, nebus kas patarinėja ir aptarinėja mylimą j.crew biggrin.gif

laugh.gif Bet jei agrastienes su visais plepalais persikraustytu cia, tai tema pavirstu nebe jcrew lotuliukas.gif Svarbu, kad nepamirstu komentarus apie jcrew rasyt cia, o ne agrastuose mirksiukas.gif

QUOTE(vaiciciaku @ 2012 05 11, 13:05)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  buvau nuejus ten paziuret irgi kelis kartus, bet jei ten nusesi tai kitoms temoms laiko nebeuzteks doh.gif
Ypac taip mylimam J.Crew wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Lyn @ 2012 05 11, 13:18)
linamog  irgi agrastuose  buna...  bet sitos temos rigi man atrodo neuzmirsta  lotuliukas.gif

Labai sauni agrastu guzta, ir panos smagios, bet ne visos darbo metu turi laiko SM sedeti, kai kurioms dar ir dirbti reikia laugh.gif O vakarais prioritetas seima blush2.gif Jei butu daugiau laiko - mielai uzsukciau padraugauti.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 05 12, 12:12)

Taip taip sis wub.gif , bet nuotraukoj jis toks gelsvas , o realiai , tai daug ryskesnis ir i salotinuma . Jeigu citrininis tippi dar ryskesnis , tai as jauciu jo nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 05 12, 11:19)
O kuris mielesnis? nes aš turiu Saturday, patinka man jis labai, ir ta gelsva spalva graži, bet tiek daug giriat tippy, kad ir jo jau noriu doh.gif  bet, kad man jie bene identiški atrodo g.gif

Man jie abu mieli, tik tippi elegantiskesnis modeliukas, prie pencil sijonuku tinka, spalva laaabai ryski. O saturday pats modelis labiau laisvalaikiui - zeminti petukai, apkrites modelis, persisviecia siek tiek...
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2012 05 12, 11:29)
Taip  taip sis wub.gif , bet  nuotraukoj jis toks gelsvas , o realiai ,  tai daug ryskesnis ir i salotinuma . Jeigu citrininis  tippi  dar ryskesnis , tai as jauciu jo nenoriu g.gif

Na nedaug saturday skiriasi nuo katalogines foto, gal vos sodresne spalva g.gif Bet tippi citrus lime nelyginamo ryskumo.
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2012 05 11, 22:08)
man toks ilgis baisia netinka, sitas geriau, gal kelis cm dar paiilginciau, kaip buvo tikrai nebedaryciau

tinka tinka irnesakyk.gif kojos ledinės, pavydėtinos (nepataikaujant) - tokiosm kojoms bet koks ilgis nebaisus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 12 gegužės 2012 - 12:00
QUOTE(micefee @ 2012 05 11, 12:24)
Dydžiu didintas.
Gal tie dydžiai nežymiai skiriasi, nes aš ėmiau tą patį XS (šiaip nešioju reguliarų S), tai man puikiai tiko.

Gal nesakyciau, kad dydziu didintas, na bet i didesne puse siek tiek g.gif As ta leopardini tippi turiu ir ir XS ir S, tai abu puikiai tinka, tik S labiau apkrites. Bet reikia nepamirsti, kad tai vilna ir skalbiant pasitrauks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 05 12, 12:26)
laugh.gif Bet jei agrastienes su visais plepalais persikraustytu cia, tai tema pavirstu nebe jcrew lotuliukas.gif  Svarbu, kad nepamirstu komentarus apie jcrew rasyt cia, o ne agrastuose mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Labai sauni agrastu guzta, ir panos smagios, bet ne visos darbo metu turi laiko SM sedeti, kai kurioms dar ir dirbti reikia laugh.gif O vakarais prioritetas seima blush2.gif  Jei butu daugiau laiko - mielai uzsukciau padraugauti.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Cuddle @ 2012 05 11, 19:36)
dar paliko medziagos galiu paplatinti, ilgis man geras, tikrai nera trumpas.

Gerai,kad paliko medžiagos, nes man kai susiaurino bubbles skirt tai atsisesti negalejau doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 05 12, 12:19)
O kuris mielesnis? nes aš turiu Saturday, patinka man jis labai, ir ta gelsva spalva graži, bet tiek daug giriat tippy, kad ir jo jau noriu doh.gif  bet, kad man jie bene identiški atrodo g.gif

As abu turiu,abu labai labai patinka wub.gif jie skirtingo stiliaus,kaip ir Kristela rase mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 05 11, 23:03)
Moterys, neišsidirbinėkit... Kam tą suknelę trumpinti? Jos toks modelis - iki kelių, ji oficiali, rafinuota, gracinga, nutrumpinta iki pusės šlaunų visai nesižiūri.  verysad.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif , tada bus suknutė ne lillian, o hibridė. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o tippy attitinka dydį g.gif ?

ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2012 05 12, 15:16)
Mergaites, o tippy attitinka dydį  g.gif ?

ačiū  4u.gif  4u.gif

Man leopardinis tippy atitiko 4u.gif labai fainas modelis neturincioms liauno liemens blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2012 05 12, 18:52)
Man leopardinis tippy atitiko  4u.gif labai fainas modelis neturincioms liauno liemens blush2.gif

drinks_cheers.gif Turiu pora tippy ir leopardini tippy, tai sudejus visus tris Xs dydzio leopardinio siek tiek ilgesnis ir rankoves cm ilgesnes. Gal puse dydzio ir didintas 4u.gif
Atsakyti