QUOTE(LumiLumi @ 2012 10 21, 22:55)
Silver, as klausau, bet man gyvenime tiek kniso prota (labai ir nuosirdziai atsiprasau uz issireiskima), kad as jau mazai kuo tikiu. Todel esu bjauri ir prasau viska pagrysti, tokia mano skorpioniska natura.
As pati visada sakiau, kad sviestas butinas, pati valgau ir sviesta, ir lasini sudyta kapoju. Cukraus visai nevartoju

Kiausiniai tik kaimiski, mesyte irgi. Nu pyrago gabaliuka (pacios kepta) kartais padarau grieka, bet tik gabaliuka

labai pro reta

As labai visokias zoles megstu, salotos, kalafijora zalia kertu, morka. Zuvyte tik uosvio sugauta

Zodziu... Va kaimiska suri siandien parsiveziau, ozkos pienuko, mociutes daryta, sviezia, riebu, bet siaip pieno produktu nemegstu

Ir moliuga parsitempiau kaime auginta

Ziuresim, bandysim
Viskas gerai LumiLumi, bet pati rasai, kad pyraga (nesvarbu , kas ji kepe) vis dar valgai. Taigi cukru vartoji. Be to, maNAU IR KRUOPAS KAI KURIAS VALGAI?! Bulves? Vaisius? Tai tas pats cukrus tik kitoje formoje.
Be to, dar labai svarbu kaip tu ta ekologiska mesyte valgai? T.Y. KAIP JA RUOSI IR KIEK laiko kaitini. PAKITUSIAME BALTYME SVEIKATOS NEIESKOK.
Del surio ir kitu pieno produktu, tai atskira istorija. Be to, koks jis geras, Jis tiek pat gali buti zalingas. Tai priklauso nuo apdirbimo, jame esanciu nepageidaujamu medziagu ar net metabolzimo bukles. Tam tikrais atvejais organzimas paprasciausiai neistengia jo virskinti.
Ir dar kenksmingi gali buti, net tokie, is pirmo zvilgsnio nekalti produktai, kaip morkos, moliugas, buokeliai. Tai yra del to, kad yra zmoniu, kurie nesugeba isisavinti karotino is augalines kilmes produktu. Todel didesni kiekiai siu darzoviu taip pat gali butu kai kuriu bedu priezastimi.
Esame girdeje apie brokoliu, kaliaropiu, kopustu, kalafijoru ir kt. kopustiniu seimos augalu nauda musu organizmui. Bet ar bent vienas zino, kaip jie veikia musu skydliauke?
http://iodine4health...genic_foods.htm O kiek skydliauke svarbi musu imuninei sistemai ir apskritai visam organizmui, manau visi zinote. (Jei ne, pasiskaitykite. Info interenete ir ne tik, pilna)
Todel visus kopustinius valgykim tik patroskintus ir saikingai.
Lumi Lumi, ir ne tik tau, ne vienas gydytojas tu argumentu nesusakys, o didzioji dalis ju net nezino apie tai.. O kam ... ? Gi, yra be gales vaistu, kurie "padeda" ir dar vykdoma begales moksliniu tyrimu ir bus daug nauju, ""dar geresniu" kurie dar efektyviau slopins simptomus, bet ..... bet negydys, deja.
Kam tai naudinga? Tau? man? Na, jau tikrai ne mums.
Nauju pacientu - melziamu karvyciu jiems reikia nuolat ir kuo ju bus daugiau, tuo jiems bus geriau...
Papildyta:
QUOTE(Silver79 @ 2012 10 22, 09:08)
Viskas gerai LumiLumi, bet pati rasai, kad pyraga (nesvarbu , kas ji kepe) vis dar valgai. Taigi cukru vartoji. Be to, maNAU IR KRUOPAS KAI KURIAS VALGAI?! Bulves? Vaisius? Tai tas pats cukrus tik kitoje formoje.
Be to, dar labai svarbu kaip tu ta ekologiska mesyte valgai? T.Y. KAIP JA RUOSI IR KIEK laiko kaitini. PAKITUSIAME BALTYME SVEIKATOS NEIESKOK.
Del surio ir kitu pieno produktu, tai atskira istorija. Be to, koks jis geras, Jis tiek pat gali buti zalingas. Tai priklauso nuo apdirbimo, jame esanciu nepageidaujamu medziagu ar net metabolzimo bukles. Tam tikrais atvejais organzimas paprasciausiai neistengia jo virskinti.
Ir dar kenksmingi gali buti, net tokie, is pirmo zvilgsnio nekalti produktai, kaip morkos, moliugas, buokeliai. Tai yra del to, kad yra zmoniu, kurie nesugeba isisavinti karotino is augalines kilmes produktu. Todel didesni kiekiai siu darzoviu taip pat gali butu kai kuriu bedu priezastimi.
Esame girdeje apie brokoliu, kaliaropiu, kopustu, kalafijoru ir kt. kopustiniu seimos augalu nauda musu organizmui. Bet ar bent vienas zino, kaip jie veikia musu skydliauke?
http://iodine4health...genic_foods.htm O kiek skydliauke svarbi musu imuninei sistemai ir apskritai visam organizmui, manau visi zinote. (Jei ne, pasiskaitykite. Info interenete ir ne tik, pilna)
Todel visus kopustinius valgykim tik patroskintus ir saikingai.
Lumi Lumi, ir ne tik tau, ne vienas gydytojas tu argumentu nesusakys, o didzioji dalis ju net nezino apie tai.. O kam ... ? Gi, yra be gales vaistu, kurie "padeda" ir dar vykdoma begales moksliniu tyrimu ir bus daug nauju, ""dar geresniu" kurie dar efektyviau slopins simptomus, bet ..... bet negydys, deja.
Kam tai naudinga? Tau? man? Na, jau tikrai ne mums.
Nauju pacientu - melziamu karvyciu jiems reikia nuolat ir kuo ju bus daugiau, tuo jiems bus geriau...
Ir dar apie "BAUBA"CHOLESTEROLI
Ryšys tarp cholesterolio kiekio ir jo koncentracijos kraujyje yra neįrodytas. Priešingai, ne kartą įrodyta, kad cholesterolis maiste ir cholesterolis esantis cholesterolio plokštelėse du visai skirtingi cholesteroliai. Yra daryti bandymai su sveikais savanoriais, kurie keletą mėnesių vartojo daug cholesterolio turintį maistą, tačiau nė pas vieną nebuvo pastebėtas cholesterolio padidėjimas kraujyje. Atvirkščiai šalyse, kurių gyventojai badauja ir maisto racione mažai cholesterolio, jo kraujyje randamas padidintas kiekis. Badaujant, esant dideliems fiziniams krūviams, emocinei įtampai ir vartojant nepilnavertį baltymų atžvilgiu maistą aterosklerozė vystosi daug greičiau. Tai buvo aišku ir iki bumo - daugelis fašistinių konclagerių kalinių sirgo sunkia aterosklerozės forma. Skrodimai parodė, kad net pas jaunus kalinius, kurie su maistu negavo cholesterolio, aterosklerozė buvo sunkios formos.