QUOTE(Sunute @ 2012 08 12, 23:08)
Net pagal aršiausias karmos teorijas kažką galima keisti

Gi, anot "karmistų", tam ir gyvenam. Gal kažkam "duota" padėti kitam keistis ir t.t....
Sako, kad karmos pakeisti negalima, bet galima ja apeiti..... Yra toks lygis, kada karmos desniai nebeveikia

bet cia jau aukstasis pilotazas
QUOTE(alfija @ 2012 08 13, 12:08)
ane? Keičiuosi reiškia. Vargelio pasrėbiau ir pasikeičiau, ir juokai žinoma ir teisybė

Pasirodė mažius tarpduryje ir pareiškė- visiems tai lengva skaičiuoti matematiką, o jam tai sunkiauius užduodu, va kad ir dabar- jis turi iki15 skaičiuot

nes kitaip 3 negali atimti. Žodžiu mažius sako, kad aš žiauri ir neteisinga- iš 15 pupų liepiu atimti 3/ O va Džiugas tai tik lengviausius tekstinius uždavinius sprendžia iš kažkokios kengūros

.
QUOTE(Sunute @ 2012 08 15, 23:02)
mano pasielgtų kaip ta mergaitė...tik aš neneščiau...jei iš tikro nereiktų (nebūtų aplinkybių dėl ko sunku atsinešti).
Dičkis "durnina" mažiuką, kad tas tiki pelyte surenkančia dantukus ir atnešančia pinigėlį ar saldainiuką. Sako, kad mama padeda. Mažylis tada "durnina" dičkį, kad tas nežino, kad į mamos rankinę prieš tai atneša pelytė. dičkis pasimetęs - gi vasarą nėr su kuo pasitarti iš gudručių kompanijos taip greitai.
Oj prisijuokiau:) Kokie jie faini

Uzrasykit mamytes kur nors tuos nutikimus, kada nors bus smagu paskaityti, prisiminti, ir pasijuokti
Pas mus irgi buna gyvenimisku anekdotu. Mano maziukas (1m10men) dar matyt nepamirses kokia mamos papuliu paskirtis (maitinau iki 14men) Kartais pamates mane be liemeneles praso " niam niam" Sekmadieni parsivezem savo kalyte (mazyte labai is ugio) is sodo, per vasara buna pas tevus sode. jai po rujos prasidejo tariamas nestumas. Bega pienas. tai mazius ir girdejo ir mate kad apie tai kalba eina. siandien bande paragauti to pieniuko

Dar iskart nesupratau ka jis ten daro. O gi ziuriu ciucia musu kojas issketusi, pilva isvertusi gali, o tas pasilenkes zindzia. Ir sumastyk tu man taip