Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa

QUOTE(arna @ 2012 08 26, 23:46)
Ir mes jau namučiuose  smile.gif Jūra išlydėjo su lietum...
Bet taip gera pabėgti trumpam iš namų, kad grįžęs suprastum, kokie jie nuostabūs, ir kiek daug čia vietos, ir ...  lotuliukas.gif
Alfija, ačiū už tuos šiltus žodžius, nejauku man kažkaip giriamai  blush2.gif
Tai Jums ačiū už susitikimą, už šilumą ir stiprybę, kuria dalijatės. Visą naktį galvojau apie Jūsų vaikus.  smile.gif  Kokie jie skirtingi ir kokie reikalingi vienas kitam. Ir kiek gyvenime būna posūkių, dalykų, apie kuriuos mes net nenutuokiame...
Linkiu, kad neprailgtų laikas laukiant dar vieno šeimos nario.  4u.gif
O Duksis kaip? Jau pasveiko, kad valgo ledus?

Arna, kažkaip sakydavom viena kitai tu biggrin.gif . Duksis serga toliau. Atma ji yra astma. Nedūsta( ir neduso) bet kosi, ir kol neišsikosės nieko ir nebus.
Aš negiriu. Aš rašau tą ką jaučiu. Ką matau. O aš matau tą nepaprastą šilumą , nepaprastus paprastus žodžius mažuliui, spinduliavimą ir šviesą.
O dabar iš vaikų pokalbių vakare. Žiogas Duksiui sako- panelę aš norėčiua vesti, ji man taip patiko. Duksis atsako, na nors ką nors susiradai pats, nes aš galvojau jog žmoną tau aš turėsiu surasti. Bet su tokiu palengvėjimu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 27, 09:43)
Žiogas Duksiui sako- panelę aš norėčiua vesti, ji man taip patiko. Duksis atsako, na nors ką nors susiradai pats, nes aš galvojau jog žmoną tau aš turėsiu surasti. Bet su tokiu palengvėjimu.

thumbup.gif lotuliukas.gif Alfija, čia apie mano panelę ar šiaip? Įdomu pasidarė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2012 08 27, 09:19)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  Alfija, čia apie mano panelę ar šiaip? Įdomu pasidarė  lotuliukas.gif

apie tavo, žinoma biggrin.gif tokia gražuolė, kur jau ten neįsimylėsi wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 27, 11:08)
apie tavo, žinoma biggrin.gif tokia gražuolė, kur jau ten neįsimylėsi wub.gif .

Tai pasirodo būsim giminės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2012 08 27, 10:14)
Tai pasirodo būsim giminės  lotuliukas.gif

tai jau taip išeina biggrin.gif aš tai tik už.
Atsakyti
Na o mes į Rugsėjo pirmąją žingsniuosim su gipsu ant kojos. Vakar vakare pasipuošė pipiriukė. Su durim pirščiuką susilaužyti sugebėjo. Kažkaip tai populiaru pas mus šventes įspūdingesnes pasidaryti. Kad būtų ką prisiminti. Darbar namuose du ligoniai. Aš antibijotikų kursą pradėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 27 rugpjūčio 2012 - 11:13
QUOTE(jurgaite @ 2012 08 27, 12:11)
Na o mes į Rugsėjo pirmąją žingsniuosim su gipsu ant kojos. Vakar vakare pasipuošė pipiriukė. Su durim pirščiuką susilaužyti sugebėjo. Kažkaip tai populiaru pas mus šventes įspūdingesnes pasidaryti. Kad būtų ką prisiminti. Darbar namuose du ligoniai. Aš antibijotikų kursą pradėjau.

Žiogui išrovė dar du dantis ir dabar jis jų turi tik 18. Maitinsimės tik košytėm. Bandysim su endokrinologe dar ką nors išrasti, bet kažin ar pasiseks nors kaip nors tų dantų išsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 27, 19:05)
Žiogui išrovė dar du dantis ir dabar jis jų turi tik 18. Maitinsimės tik košytėm. Bandysim su endokrinologe dar ką nors išrasti, bet kažin ar pasiseks nors kaip nors tų dantų išsaugoti.

Kaip Žiogas pats reaguoja į vizitą pas odontologą? Turbūt su pilna nejautra daro? Nes čia net suaugęs stresuotų. Lankotės "Žalgiryje"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgaite: 27 rugpjūčio 2012 - 18:35
QUOTE(jurgaite @ 2012 08 27, 19:33)
Kaip Žiogas pats reaguoja į vizitą pas odontologą? Turbūt su pilna nejautra daro? Nes čia net suaugęs stresuotų. Lankotės "Žalgiryje"?

oj pas odontologą jį tik vesk. Ten jam vienas kaifas. Nėr neplombuotų dantų pasjį, ir rauna karts nuo karto, kai nieko pataisyti neįmanoma.
Kokia vaivorykštė pro mano langus matosi. Visiškai pilna ir ryški ryški biggrin.gif
Atsakyti
Kam nors ryt jau prsideda mokslo metai? Žinksniuosit su puokštėm, susijaudinę, pakiliai nusiteikę? Mes tai pirmadienį tiktai.
O kaip norėtųsi rytoj. Ir šeštadienis, ir pošventės visi laisvi, darbas nespaudžia, ech...
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 31, 10:34)
Kam nors ryt jau prsideda mokslo metai?
Mano pirmokėliui wub.gif Dreba mamos širdelė ax.gif
Atsakyti
mes jau šiandien žygiuojam į muzikos mokyklą. Pats susiruošė padaryti mokytojai puokštę iš darželio gėlių.
Atsakyti