Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas vakaras visos dienos ivykdyti planai:
user posted image
kadangi y darba tik penktadieni siandien pragulejau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 05 09, 18:53)
Martanux, saunu tau, mazu ir latviskai kalbi?

o man kaip vakaras taipnotaika sup... einu i fotkus pasipasakoti doh.gif

kai pasipasokosi, parasyk kur ieskot pasakojimo, nes labai jau daug nuotrauku pas tave biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
jau parasiau po pirma foto dukrytes
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 05 09, 20:53)
Martanux, saunu tau, mazu ir latviskai kalbi?

o man kaip vakaras taipnotaika sup... einu i fotkus pasipasakoti doh.gif

Ne, neturejau noro latviskai ismokt, tik galiu suprast ka sako latviskai biggrin.gif o ir visi kazkaip daugiau rusiskai sneka smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Labai anksti nuo sapno prabudau. Sapne bembis man raštelį parašė, tokį mažutį, ant suglamžyto popieriaus, nieko neįskaičiau, tik žodžius didžiosiomis raidėmis viskas baigta doh.gif Kai šokau visa prakaito išpilta. Chuuuu...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Darbas visai nemielas doh.gif jau nepadeda ta mintis, kad džiaugtis reikia turint bet kokį doh.gif Toks vaizdas kad kažkoks susidorojimas čia ruošiamas unsure.gif Savaitės dienos prailgo visai, laukiu kada bus savaitgalis ir tada galėsiu pailsėt nuo psichologinio spaudimo unsure.gif
Atsakyti
LABAS RYTELIUKAS smile.gif oi capsai isijunge doh.gif

QUOTE(martanux @ 2012 05 09, 09:31)
Pukita linkiu daug energijos  4u.gif

aciu 4u.gif man jos jau pradeda prireikt, ypac ryte keliantis...einu su vaiku kartu gult blink.gif dar taip ner buve, kad as 10 vakaro jau praktiskai luzus doh.gif

Nusprendziau nuo pirmadinio Pukituko i darza nevest g.gif nes sloga ko tai nenyksta, vakar vakare taip sakyciau ir knarkt buvo pardejes...o man ner kada vaiko gydyt, nes mes Tonsilgon lasiukus kas 2 val geriam verysad.gif nu nieko, nuo sestadienioi pradesim normaliai, sekmadieni as namie, pirmadieni jau drauges prasysiu, kad pabutu...o tda kaip visada estafete mociute perims....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Antra diena pabundu pries zadintuva. Gal issimiegu g.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 05 10, 05:58)
Labas rytas. Labai anksti nuo sapno prabudau.

Uz bloga sapna 4u.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 10, 06:15)
Darbas visai nemielas  doh.gif  jau nepadeda ta mintis, kad džiaugtis reikia turint bet kokį 

4u.gif buna ir man tokiu dienu... noreciau tokio darbo, kad ryte nubudus pirma mintis nebutu "ir vel i ta darba..."

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 10, 06:17)
Nusprendziau nuo pirmadinio Pukituko i darza nevest  g.gif  nes sloga ko tai nenyksta, vakar vakare taip sakyciau ir knarkt buvo pardejes...o man ner kada vaiko gydyt, nes mes Tonsilgon lasiukus kas 2 val geriam  verysad.gif  nu nieko, nuo sestadienioi pradesim normaliai, sekmadieni as namie, pirmadieni jau drauges prasysiu, kad pabutu...o tda kaip visada estafete mociute perims....

4u.gif Tikekimes, greit praeis ta sloga be jokiu rimtesniu apsirgimu

Vakar puse dienos beveik nieko nevalgiua, tai siandien tokia isalkus pabudau biggrin.gif lekiau siaubti saldytuvo
Atsakyti
labas rytas

Ruosiames vaziuot skriaustis (skiepytis) svertis ir matuotis bei rodyt daktarei savo gabumus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nagi koks puikus oras siandien - isvi snerealus pavasaris siemet wub.gif
Siandien vakare skrendu pas Mamaaaaaaaaa uhuuuuuu thumbup.gif Miegosiu, valgysiu ir vel miegosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Galuojuos,geriu antibus. unsure.gif Šie metai pirmi mano gyvenime kai tieeeek sergu. unsure.gif

Medėja,tikiuos,kad naujam darbe jausies geriau.

Laumėne,blyn,net nesmagu skaityt apie tavo darbą.Laikykis.

Martanux,neskaudžių skiepų damutei. 4u.gif TB koks maladiec,skaitau apie jį ir džiaugiuosi.

Daluže,pavydžiu. cool.gif

WW,gi buvau pammiršus,kad taip vadinies dabar. doh.gif Fotki ne viską paskaičiau,nespėjau. verysad.gif

Pūkita,vargšas Pūkitukas. unsure.gif

Puuupi, 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,už kančias pas dantistą.

Julioške,skačiau fotki.Svolačiai. cool.gif

Ž.J. nu ir kainikės stovyklų. blink.gif Ir dantistų. blink.gif

Daugiau neprisimenu.Einu gult,Staska darželyje.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 10, 10:34)
Ž.J. nu ir kainikės stovyklų. blink.gif Ir dantistų. blink.gif

nu taip... bet kadangi kitokio pasirinkimo neturiu... tai.... blush2.gif
Atsakyti