Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 08, 15:38)
tu tiesiog minejai anksciau, kad draugiu pasiiilgai, tai dabar laiko turi su jomis susitikt smile.gif

Tai aš susitinku su jom... Vakarais.. Savaitgaliais kavos atsigeriam ...
Atsakyti
WW, kaip naujas darbas?

P.S. laba diena smile.gif
Atsakyti
Išviriau troškinį - iš perlinių kruopų, trupučio šoninės, morkų, svogūniukų, kopūsto, saliero. Iš prieskonių dėjau tik juodų pipirų, druskos ir česnako, bet skonis išėjo dieviškas. tongue.gif
Atsakyti
sveikos, siandien puse dienos buvo pakili nuotaika, atvaziavo brolis is reiso ir vakarop taip susiko nuotaika, net zliumbiau is tos nevilties.. pareiske kad esu parazite is kitu gyvendama (cia kad mama mane paremia su teciu) kad vis tikiuosi, kad man kas nors ka nors padovanos... zinot net zodziu pritrukau... o as kaip tik pries menesi su mama apsipykus buvau, kai paprasiau 10lt (jai kaip tiks skalbianke isejo saibom tuo metu, bet as nezinojau) tai toki morala isklausiau, kad as vis is ju tikiuosi gauti, atseit ko i juos kreipiuosi o ne i vt... kazkaip galvojau kad uzsimirso viskas, juk su mama ir bendraujam graziai ir taip, takart ne nuotaika buvo, bet kai siandien brolis ta pati pasake tai zinot tokia nevylele pasijauciau, kaip elgeta kokia, o brolis dar apie mano svori taip riebiai pridejo po visko, tai isvis kaip koks urodas pasijauciau, ir dabar va gavau nauja zinute, gera, nuosirdzia, o va sedziu ir zliumbiu kaip nesveika.... saves gaila lotuliukas.gif

na nieko, praeisim is sita etapa, sako visada pries pagerejima buna pablogejimas... o siandien va du cv i vietines radijas issiunciau, ziuresim, kaip iseis rolleyes.gif nesulauksiu ten atsakymu, reiks gal i laikrascius nusiusti vietinius, jei ten neiseis, tada ieskosiu mokytojos vietos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Paskutinė dienelė sanam darbe. Esu pavargus, išsisėmus, nuotaika depresyvi doh.gif bet nieko-išgyvensim.
QUOTE(annomis @ 2012 05 08, 21:16)
Išviriau troškinį

Man tokios makalošės patinka biggrin.gif
QUOTE(julioske @ 2012 05 09, 01:25)

Bet brolis doh.gif Argi artimieji ne tam, kad sunkią akimirką būtų į ką atsiremti. Ateis laikas-tu būsi tuo ramsčiu.
Atsakyti
Labas rytas..

QUOTE(julioske @ 2012 05 09, 01:25)
sveikos, siandien puse dienos buvo pakili nuotaika, atvaziavo brolis is reiso ir vakarop taip susiko nuotaika, net zliumbiau is tos nevilties.. pareiske kad esu parazite is kitu gyvendama (cia kad mama mane paremia su teciu) kad vis tikiuosi, kad man kas nors ka nors padovanos... zinot net zodziu pritrukau... o as kaip tik pries menesi su mama apsipykus buvau, kai paprasiau 10lt (jai kaip tiks skalbianke isejo saibom tuo metu, bet as nezinojau) tai toki morala isklausiau, kad as vis is ju tikiuosi gauti, atseit ko i juos kreipiuosi o ne i vt... kazkaip galvojau kad uzsimirso viskas, juk su mama ir bendraujam graziai ir taip, takart ne nuotaika buvo, bet kai siandien brolis ta pati pasake tai zinot tokia nevylele pasijauciau, kaip elgeta kokia, o brolis dar apie mano svori taip riebiai pridejo po visko, tai isvis kaip koks urodas pasijauciau, ir dabar va gavau nauja zinute, gera, nuosirdzia, o va sedziu ir zliumbiu kaip nesveika.... saves gaila lotuliukas.gif

na nieko, praeisim is sita etapa, sako visada pries pagerejima buna pablogejimas... o siandien va du cv i vietines radijas issiunciau, ziuresim, kaip iseis rolleyes.gif nesulauksiu ten atsakymu, reiks gal i laikrascius nusiusti vietinius, jei ten neiseis, tada ieskosiu mokytojos vietos biggrin.gif

laikykis, mergyt, tikrai bus geriau.... pamatysi... susistos viskas į savo vietas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(julioske @ 2012 05 08, 23:25)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Brolis visai nebroliskai pasielge... o tu, kaip visada, nestokoji optimizmo thumbup.gif kad as nors puse tiek tureciau... Linkiu,kad pavyktu rast koki darbeli 4u.gif

Medeja, ir tau kruva 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas, darbas darbas ir dar karta darbas.....

Salta kava isgerta lotuliukas.gif

QUOTE(julioske @ 2012 05 09, 00:25)
sveikos, ..

nu blyn blink.gif o cia pas jus seimoj iprastas toks bendravimas??? g.gif

Nors is kitos puses as jauciu lygiai taip pat jausciaus jei iseiciau atskirai gyvent verysad.gif nes tureciau pilnai vel remtis i tevus...

Kokia nesamone kai pagalvoji ka g.gif gyveni, planuoji, kuri ir pyst....sumasto koks idiotas tau gyvenima susikt..o kas...jam tai gerai...nei rupintis, nei ziuret, nei stengtis g.gif

O man poilsio trūkumas doh.gif
Atsakyti
labryt

Mes su maze tik daba is lovos islipom blink.gif beveik puse dienos nebera smile.gif

Julioske, braliukas tai galejo replikas pasilaikyt sau manau, kam mint ant zaizdos. O tu galetum pulse isidarbint, duse budama gal isgirsciau tave lotuliukas.gif

Medeja kaip savijauta dirbant paskutines dienas? Man turbut rankos nekiltu ka nors daryt ar besistengt g.gif

Pukita linkiu daug energijos 4u.gif

Mb sake savaitgali jei grazus oras nusives mumis parodyt damai rygos zoologijos parka, jei ne tai kita savaitgali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 09, 10:05)
Kokia nesamone kai pagalvoji ka  g.gif  gyveni, planuoji, kuri ir pyst....sumasto koks idiotas tau gyvenima susikt..o kas...jam tai gerai...nei rupintis, nei ziuret, nei stengtis  g.gif
O man poilsio trūkumas  doh.gif

Vakar kaip tik su draugu kalbėjom ta tema..... po odontologo važiuojant namo su sunum kalbam... sako, mama juk ir tu zadejai dantukus tvarkytis, ar pas sita gyd. eisi?... sakau, sunau, man dabar teks atidėt.... juk norit i stovyklas, iki sio menesio galo reik sumoket 1040 už abu. tau dantukas kainuos 700 Lt. ( is ju 240 jau vakar sumokejau, po vienos gydytojos „gydymo“, pasekmes tokios, kad užbombavo nesutvarkius iki galo, vaikas pravaiksciojo kokius 3 metus, kol pradejo puliuot šaknys.... dabar kanalus pradejom tvarkyt) sakau, tad man teks palakt geresniu laikui, nes tvarkyciaus tik del estetines isvaizdos....) kita savite abu vaziuoja su mokykla i ekskursijas vienam kelione 25, kitam 40 Lt. plius abiems dar reikės duot kino teatrui pinigeliu ir siaip maistas, dienpinigiai.... ...kalbam su MB apie tai ir sako, o juk kai kam i situos dalykus nusispjaut, svarbu yra iš ko pagert......... nor islaidos turetu dalintis pusiau.... tai gerai, kad turiu MB... kai užsiminiau iš karto klausimas, ar uzteksi pinigeliu, kol grįšiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 09 gegužės 2012 - 09:40
Labas rytas smile.gif

Kvieciu visas padeti mazai mergytei: http://ikrauk.15min.lt/aktualu/64769

ir keli litai pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 09, 09:32)
Medeja, ir tau kruva

Ačiū
QUOTE(martanux @ 2012 05 09, 10:31)
Medeja kaip savijauta dirbant paskutines dienas?

Sąžiningai labai daug dirbu, nes noriu kuo mažiau nepadarytų darbų palikti kitiems. Šiandien su ašarom akyse pabudau, nes tai įmonė, kurioje aš labai gerai jaučiausi, daug nuostabių žmonių sutikau, nu žo.. Gaila man labai labai
Atsakyti