sveikos, siandien puse dienos buvo pakili nuotaika, atvaziavo brolis is reiso ir vakarop taip susiko nuotaika, net zliumbiau is tos nevilties.. pareiske kad esu parazite is kitu gyvendama (cia kad mama mane paremia su teciu) kad vis tikiuosi, kad man kas nors ka nors padovanos... zinot net zodziu pritrukau... o as kaip tik pries menesi su mama apsipykus buvau, kai paprasiau 10lt (jai kaip tiks skalbianke isejo saibom tuo metu, bet as nezinojau) tai toki morala isklausiau, kad as vis is ju tikiuosi gauti, atseit ko i juos kreipiuosi o ne i vt... kazkaip galvojau kad uzsimirso viskas, juk su mama ir bendraujam graziai ir taip, takart ne nuotaika buvo, bet kai siandien brolis ta pati pasake tai zinot tokia nevylele pasijauciau, kaip elgeta kokia, o brolis dar apie mano svori taip riebiai pridejo po visko, tai isvis kaip koks urodas pasijauciau, ir dabar va gavau nauja zinute, gera, nuosirdzia, o va sedziu ir zliumbiu kaip nesveika.... saves gaila
na nieko, praeisim is sita etapa, sako visada pries pagerejima buna pablogejimas... o siandien va du cv i vietines radijas issiunciau, ziuresim, kaip iseis

nesulauksiu ten atsakymu, reiks gal i laikrascius nusiusti vietinius, jei ten neiseis, tada ieskosiu mokytojos vietos