Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labos visom 4u.gif
Ikalu savo tablietka ir lekiu lovon, vaikis jau seniai knarkia biggrin.gif
Atsakyti
Upjora, man tiesiog laiko gaila tokiam dalykui ax.gif

tai issilakstet, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 12, 22:14)
Upjora, man tiesiog laiko gaila tokiam dalykui  ax.gif

tai issilakstet, ane  g.gif

Nu tai ir nesiskusk. tongue.gif Man negaila laiko,nes reikia save palepinti ir pamylėti.

Aš jau tikrai einu.Nors labiau norėčiau kokį filmą pažiūrėt.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 13, 00:22)
Nu tai ir nesiskusk. tongue.gif Man negaila laiko,nes reikia save palepinti ir pamylėti.

Aš jau tikrai einu.Nors labiau norėčiau kokį filmą pažiūrėt.... g.gif

blink.gif , tai tu vis dar čia ???
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 05 12, 22:34)
blink.gif , tai tu vis dar čia ???

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dabar jau tikrai einu.
Atsakyti
Klasta, o tu ko naktineji?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 13, 00:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dabar jau tikrai einu.

biggrin.gif ir kur as tai girdėjau

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 13, 00:48)

viskas, ir as jau baigsiu pasirodymą biggrin.gif ....

Matau, dar WW nemiega blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas. Vakar žaliuzių neužtraukėm, tai šian anksti saulė prižadino. Nu ir gerai-diena bus ilgesnė.
QUOTE(Upjora @ 2012 05 13, 00:00)
Jei ateina Staska pasikonsultuot sumurmu,kad išjungsiu multikus,greit išgaruoja.

Iš šito kad žvengiau, nuotaiką pakėlė iš pat ryto.
QUOTE(Upjora @ 2012 05 13, 00:22)
reikia save palepinti ir pamylėti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 12, 22:48)

Jinai dirba.Darbą...SM.... biggrin.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 05 13, 07:20)
Labas rytas. Vakar žaliuzių neužtraukėm, tai šian anksti saulė prižadino. Nu ir gerai-diena bus ilgesnė.

Aš irgi anksti prižadinta buvau,tik biški kitokios saulė-sussivėlusios ir reikalaujančios pusryčių. biggrin.gif

Labas rytas

Prašau pasidalint įdėjomis ką jūsų vaikai valgo pusryčiams. bigsmile.gif

Staska jei duočiau kasdien kimštų sausus pusryčius su šiltu pienu,bet man labai nepatinka,kad vaikas valgo vienodą maistą,tai vakar buvo omletas su špinatais,šiandien virti kiaušai ir šumuštiniai su skilanduku(kurį Staska vadina deštvytvė).Blynus kept pritingiu,košės kartais išverdu.Ataskaita pateikta,einu kavos.
Atsakyti
Dar miegat? blink.gif
Kelkitės!
Juk subinėj dantys išdygs nuo tiek miegojimo.
Papildyta:
Nu ir miegokit. irnesakyk.gif

Išvarom į trąsą. tongue.gif Nesakysiu kur. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 13, 11:36)
Prašau pasidalint įdėjomis ką jūsų vaikai valgo pusryčiams. bigsmile.gif

Staska jei duočiau kasdien kimštų sausus pusryčius su šiltu pienu,bet man labai nepatinka,kad vaikas valgo vienodą maistą,tai vakar buvo omletas su špinatais,šiandien virti kiaušai ir šumuštiniai su skilanduku(kurį Staska vadina deštvytvė).Blynus kept pritingiu,košės kartais išverdu.Ataskaita pateikta,einu kavos.

kiausinio nevalgo schmoll.gif jy tik is burokeliu sriubos isgraibo, o siaip neikisi doh.gif koses mes vakare daugiau valgom, nes as pati negaliu kosiu ryte valgyti. keliames anksti, skubam is namu, tai jai daznai apetito nera tiems pusryciams, tai ir valgom dribsnius, paskrudinta duonyte su sveistuku, ar uogiene, sumustiny. svaitgaliais blynu iskepu, varskeciu.

Upjora, i blusturgy isvarei?
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 13, 10:19)
kiausinio nevalgo  schmoll.gif jy tik is burokeliu sriubos isgraibo, o siaip neikisi  doh.gif koses mes vakare daugiau valgom, nes as pati negaliu kosiu ryte valgyti. keliames anksti, skubam is namu, tai jai daznai apetito nera tiems pusryciams, tai ir valgom dribsnius, paskrudinta duonyte su sveistuku, ar uogiene, sumustiny. svaitgaliais blynu iskepu, varskeciu.

Upjora, i blusturgy isvarei?

Ačiū 4u.gif

Nea,į bažnyčią ir į karuseles po jos,jei tik neaplankys nelaukiamas lietus.Nebenoriu blusturgio visai. schmoll.gif
Atsakyti