Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2012 05 13, 10:36)
Prašau pasidalint įdėjomis ką jūsų vaikai valgo pusryčiams.

Mano vaikas didelis, bet nuo mažens stengiuosi, kad valgytų šiltą maistą pusryčiams: dažniausiai košės, omletai, virti kiaušai, varškėčiai, kartais blynai. Pati irgi visada kartu pusryčiauju. Vieną kartą per savaitę būna išeiginė-valgo tada sumuštinius ax.gif
-------------
Bembis dingo: nei žinutės su labanakt, nei su labas rytas. Bandžiau tam nusiteikti, duoti ramiai pagalvoti, bet vis tiek taip maudžia kažkur duobutėj blush2.gif
Atsakyti
o as biski nenormali, duodu vaikams pusryciams tai kas liko nuo vakarienes, jei nieko neliko pakepu kiausinienes/blynu kartais manu koses isverdu...mano mergos kad galetu valgytu vien makaronus su desrelem ar manu kose, ne su uogiene o su cukrum ir cinamonu... virtas kiausinis tik pazaidimui ir padrabstymui ant grindu, kl=iausiniene valgo, jei duodu ne dazniau kaip karta per kelias savaites

beje, laba diena, as jau is lauko perejau, uzsiiminejau archeologija, arba aukso paieskom... taigi kai lauze sudeginau ta sena malkine ir visokius kitokius lentgalius, tai viniu netraukiojau, tai jau dabar, tarp visokio slamsto pries tai radus sena kazkokia fortkute su metaliniu sieteliu, kad muses neskristu, visus pelenus sijoju, viniu jau puskibiris pririnktas, kruvos dar puse liko lotuliukas.gif
Atsakyti
Laaabas 4u.gif

Kilom anksti, bet kompa tik dabar isijungiau rolleyes.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 12, 22:14)
Upjora, man tiesiog laiko gaila tokiam dalykui  ax.gif

Na, jei gaila laiko tam, reiskias ne taip to miego ir reikia biggrin.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 05 13, 08:36)

Prašau pasidalint įdėjomis ką jūsų vaikai valgo pusryčiams. bigsmile.gif

Nieko naujo nepridesiu. Populiariausias pas mus omletas, kartais uzsipraso ir vakare jo. Siaip valgo sumustinius, desreles, avizine kose, sausus pusrycius, skrudinta duona su dzemu ar Marmite. Blynu nekepu rytais, ner kada terliotis, mat mano vyras tik islipes is lovos reikalauja maisto biggrin.gif

Lekiu toliau tvarkytis, vakar prisitinginiavau pakankamai biggrin.gif
Atsakyti
labas dienas

Ale ziuriu vakar visos atkutot ir priplepejot smile.gif musu savaitgalis ramus. I zoologijos soda nebevarem, nes oras prastas buvo, tai sumasciau kieme uzsisodint darziuka, oj kaip gerai su kastuvu pasidaviau, o dama ramiai sau manieze grynam ore snaude thumbup.gif o vakare su mb ramiai filma ziurejom ir po alaus butelaiti gurksnojom blush2.gif sende visi tik 11h pabudom blink.gif biggrin.gif zodziu nieko gudro nenuveikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 05 13, 13:35)
Bembis dingo: nei žinutės su labanakt, nei su labas rytas. Bandžiau tam nusiteikti, duoti ramiai pagalvoti, bet vis tiek taip maudžia kažkur duobutėj blush2.gif

Medeja, ar gerai suprantu, jis dabar apmastymuose ar nori toliau ateities su tavimi? Ta prasme, kilti i auksteny lygy: apsigyvent kartu, vaiko susilaukt?
QUOTE(puuupi @ 2012 05 13, 15:20)
Na, jei gaila laiko tam, reiskias ne taip to miego ir reikia  biggrin.gif

puuupi, su mano darbo grafiku tiesiog nera kada miegot tu pietu. 10min? Nemoku as nuo tiek pailset. Jei eiciau miegot laisvu laiku, namai liktu nesutvarkyti, valgyt nepadaryta ir svariausia SM mane matytumet tik savaitgaliais, na ar jus istikruju to norit?

As traukiny, vaziuoju susitikt su Daluze smile.gif mama pasisiule dukriuka paziuret thumbup.gif
Atsakyti
labas, grazuoles!

pankas pusrycius gauna savaitgaliais ir kai serga, siaip valgo darze. o namie kai bunam gauna koses, kartais blynu, kartais kose + desreles, kartais kiausiniene, kartais nieko nedarau tai valgo sausus pusrycius (be pieno). sumustiniu vaikas nevalgo smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
as kaip ir martanux nustebus,kad sitiek priplepejot per savaitgali... smile.gif Prisiduodu,kad rytoj su maze isvaziuojam i sanatorija. Savaitgaliais grisim namo. O siap kelialapis iki birzelio 5,bet greiciausiai,kad grisim anksciau,nes man gi birzelio 4 teismo posedis.
Maniske pusryciams pagrinde koses valgo. Rytais kazko kito jai nelabai isiulysi schmoll.gif tiesa sakant nzn kaip jai nenusibosta koses.
Sanatorijoj irgi pusryciams buna vien koses. AS atsimenu kai rugseji buvom,tai po dvieju savaiciu man vien nuo minties apie kose negera dares doh.gif na as apskritai kosiu nemegeja.
Raimuku ir Daluzei smagaus susimatymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 13, 15:29)
dabar apmastymuose
--------------
As traukiny, vaziuoju susitikt su Daluze 

Turbūt kažkas panašaus g.gif
-------------
Fainiai pasibūkit
QUOTE(<imelda> @ 2012 05 13, 16:36)
su maze isvaziuojam i sanatorija

Aš irgi noriu į sanatoriją, tik sirgti nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 13, 13:29)
puuupi, su mano darbo grafiku tiesiog nera kada miegot tu pietu. 10min? Nemoku as nuo tiek pailset. Jei eiciau miegot laisvu laiku, namai liktu nesutvarkyti, valgyt nepadaryta ir svariausia SM mane matytumet tik savaitgaliais, na ar jus istikruju to norit?
--------
As traukiny, vaziuoju susitikt su Daluze  smile.gif mama pasisiule dukriuka paziuret  thumbup.gif

As siemet ismokau smigt desimciai minuciu, daznai tiek ir tereikia,kad atsigauciau smile.gif

Ka tik pabudau po pietu miego cool.gif 2 val parpiau, vaikis tik dabar budinasi
-------
Smagiai praleiskit laika 4u.gif
Noreciau dabar kur prie juros pasivaiksciot... tikiuosi dar turesim sauletu dienu siemet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 05 12, 18:31)
O kodėl neimi nedarbingumo?

o kodel tureciau? g.gif visu pirma dirbu viena, manes niekas nepakeis...sestadieni dirbam trumpiau, nuo pirmadienio kolega jau bus...kitas dalykas, man uz savaites atostogos...negaoliu susidirbt pinigu su bilioteniu schmoll.gif pati paskaiciuok ka as gauisu uz bilioteni ir atostoginiu jei i bilioteni iseinu, juk i UK isvarau, ten pinigu iseis..negaliu sau to leist schmoll.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 05 12, 19:16)
Tik nesugalvok rimtai ir ilgai sirgt,juk tuoj kelionė.Sveik.

nuo vakar antibus geriu, tempos siandien nebeturiu thumbup.gif zodziu neblogai gan thumbup.gif speju, kad man tai viskas tvarkoj, bet va Pukitukui sloga nepraeina g.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 12, 21:23)
puuupi, dar Pukitas kalbejo apie zaliu morku valgyma, geras vaistas gydant angina. nors jei taviskis nevalgo nieko tai sy kart netiks  unsure.gif

tarkuotas geriasiai, nes reikia smulkiai sukramtyt (cia prie puligos gerai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 13, 18:24)
ismokau smigt desimciai minuciu

Jėgoms atgauti man panašiai tiek ir pakanka. Per pietų pertrauką dažnai smingu
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 13, 18:36)

Na kaip nors iki atostogų turit pasveikti abu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu va, as jau namie! uztrukau, nes gryzusi ejau iskart dukriuka guldyt. laika praleidau fainai, na, su Daluze kalbos netruksta biggrin.gif kaip prajuokino metro vis smingantis vyras, vis ir taikes galva paremt ant Daluzes ar jos sesers galvos, negaliu kiek prajuokino biggrin.gif
Atsakyti