Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Edgarita @ 2012 05 15, 09:59)

beje,mano briedis priklupo su ziedeliu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

bigsmile.gif ogo kokios naujienos wub.gif thumbup.gif
Kada ta nuostabi šventė? ax.gif

Man šiandien kraujo nemažai nuleido (6 mėgintuvėlius) tai dabar būsiu ramiakas biggrin.gif Niu niekaip neranda už ko užsikabinti ir diagnozės nustatyt, tai dabar kai papylė tyrimų kalną, tikiuosi po dviejų savaičių bus rezultatai (ir labai tikiuosi, kad nieko labai blogo neras unsure.gif )
Atsakyti
Edgarita, sveikinu! kiek laiko esate kartu? o del sukneles, manau, gali per daug neskubeti, ar greitai tuoksites? smile.gif visgi nuostabi zinia! labai nuotaika pakele smile.gif

Laume, as kaip tik norejau klausti apie tavo gydymasi/tyrimasi... leliuka greiciau pradetumet! tavo grazuolis dar neparklupo?

Mort, darbe neblogai lol kas sekasi...ziuresim smile.gif

Papildyta:
O as savo naujienas is elnio fronto imeciau i fotki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 15, 19:40)

Laume, as kaip tik norejau klausti apie tavo gydymasi/tyrimasi... leliuka greiciau pradetumet! tavo grazuolis dar neparklupo?

na tai va apie tyrimus ir atsakiau ax.gif Nelaukiu kol maniškis parklups biggrin.gif vat man ir taip gerai ax.gif
Atsakyti
Laume, bet juk jis kazka apie balta suknele kalbejo...ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 15, 20:05)
Laume, bet juk jis kazka apie balta suknele kalbejo...ar klystu?

Taip, čia jis kalbėjo, kad man tiktų biggrin.gif O aš tai jau žinau, tad patikrint tinka ar ne jau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 05 15, 09:59)
beje,mano briedis priklupo su ziedeliu

wub.gif , SVEIKINU 4u.gif ....

Ziuriu, visu B pavasaris biggrin.gif ...

Medeja, smalsumas baigia uzgrauzti, kaip ten pas tave???

Laumene, o ko iesko, kokie itarimai g.gif ?

Atsakyti
tiksliai, MEDEJA, kaip su bembiu?!?!?
Atsakyti
niu va, juk maciau medeja skaitinejancia, o i klausima taip ir neatsake...
Papildyta:
daiset, kaip tau sekasi leliuko laukti? smile.gif viskas tvarkoj???
Atsakyti
biggrin.gif mes su WW bandom tema isjudinti , bet, atrodo, ne kaip sekasi ... blush2.gif
Atsakyti
klasta, tai tu ka nors papasakok...
kaip atostogu planai?
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 15, 18:16)
blink.gif  oba  blink.gif  geras  smile.gif  nutai sveikinam  4u.gif
blink.gif  eik jus peklon, paskaiciau tau gryn apie mane  doh.gif  lotuliukas.gif  pyzdiec...atitinka 9 is 10  doh.gif  lotuliukas.gif 
nu bet jus ir greiti  g.gif  o0 tai kada cia balius? Primink man kiek senai judu su brangiuoju kartu?  g.gif

jei ten nuo pat pat pradziu skaiciuot tai 1m 6men kaip kartu ax.gif abiem antra santuoka...as dar nelabai ir skubeciau bet jis cia labai temt nenori...tad didzioji diena liepos 14 wub.gif kaip jis pats sako,ale jam metai ne tie,temt ir laukty kazko... g.gif nu nezinau...geras jis zmogus,nepiktybinis,nekonfliktuojantis ir pliusas tas kad po pirmu skirybu sociai atsilakstes ( mes pazystami gal 10m,anksciau seimom bendravom doh.gif doh.gif )
o sukne jau issirinkau,ir medziaga nusipirkau siandien kad daugiau jokio kito varianto neieskociau,bo grozybiu tieeeeeeeek kad akys raibsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 05 15, 22:21)
jei ten nuo pat pat pradziu skaiciuot tai 1m 6men kaip kartu ax.gif  abiem antra santuoka...as dar nelabai ir skubeciau bet jis cia labai temt nenori...tad didzioji diena liepos 14  wub.gif  kaip jis pats sako,ale jam metai ne tie,temt ir laukty kazko... g.gif nu nezinau...geras jis zmogus,nepiktybinis,nekonfliktuojantis ir pliusas tas kad po pirmu skirybu sociai atsilakstes ( mes pazystami gal 10m,anksciau seimom bendravom doh.gif  doh.gif )
o sukne jau issirinkau,ir medziaga nusipirkau siandien kad daugiau jokio kito varianto neieskociau,bo grozybiu tieeeeeeeek kad akys raibsta biggrin.gif

nu matai kaip faina smile.gif gal ir gerai, kad ilgai nelaukiat smile.gif
Atsakyti