Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Sveikos, paršliaužiau
QUOTE(Wonder Woman @ 2012 05 13, 22:50)
niu tikiuosi palengves tau rytoj
--------------
nuotraukos labai grazios smile.gif su raimuku puikiai atrodot

Nu man jau vakar palengvėjo. Nebuvau šian susitikti, neturėjau jėgų, namo šliaužiau, dabar akim kaip bliondė klapsiu. Naktį nemiegojau, pirma diena darbe, o da mmmm su baisiniais skausmais, da namie nebuvo ko ėsti, reikėjo pirkti. Nu žo doh.gif doh.gif
-----------------
drinks_cheers.gif
Julioške, galėjai dar pamiegot mirksiukas.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 05 14, 11:30)
marmites.

Kas tas yra?
QUOTE(martanux @ 2012 05 14, 12:49)
Mes sende turbut leksim pas mb mama i kaima

Smagiai pasibūkit 4u.gif
QUOTE(annomis @ 2012 05 14, 13:21)
aš gyvenime nesu turėjus darbo normaliu grafiku

o aš nenormaliu nesu turėjus tongue.gif
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 14, 15:49)
iškrovos diena šiandien

Mažut, pirmadienis iškrova bloga diena. Labiau trečiadienis tiktų, palengva prie to pirmas dvi dienas einant. Laikykis
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 05 14, 20:02)

Mažut, pirmadienis iškrova bloga diena. Labiau trečiadienis tiktų, palengva prie to pirmas dvi dienas einant. Laikykis

kai laikiausi dietos visada iškrova būdavo pirmadieniais. Reikia tik vėl priprasti ax.gif bet oi oi kaip sunku, bet reikia susiimti unsure.gif šiandien gydymo įstaigoje pasisvėriau, turiu riebius +6 doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 14, 20:16)
Reikia tik vėl priprasti

Gal kai įpranti, bet savaitgalį paprastai daugiau valgai, todėl pirmadienį skrandis reikalauja aukų, o pirmadienį ir antradienį jų gavęs mažiau, trečiadienį mažiau priešinasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 05 14, 21:16)
Gal kai įpranti, bet savaitgalį paprastai daugiau valgai, todėl pirmadienį skrandis reikalauja aukų, o pirmadienį ir antradienį jų gavęs mažiau, trečiadienį mažiau priešinasi.  ax.gif

ačiū už patarimą mirksiukas.gif jei kitą taip pat sunkiai sekis, tada perkelsiu į trečiadienį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 14, 21:22)

4u.gif Iš savo patirties rašau, aš jau N metų iškrovą darau, geriausiai sekasi trečiadienį arba ketvirtadienį. Penktadienį savaitės pabaiga, tai kokiu skanesniu kąsneliu taip ir norisi pasilepinti už sunkų darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 14, 14:49)
tai matyt dar tas maisto trūkumas nuotaiką gadina  biggrin.gif

va del sitos priezasties negaliu jokiu drastisku dietu laikytis (is isvis jokiu dietu) biggrin.gif nes bunu pikta kaip zveris...o is kitos puses...nu bl...juk ir taip belikes vienintelis malonumas zemej, o dar ir ji ribot....nu jau ne schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(annomis @ 2012 05 14, 15:33)
Labai gali būti. Aš kai nevalgius - irgi pikta. smile.gif

lotuliukas.gif dar viena i kompanija lotuliukas.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2012 05 14, 15:54)
taip taip,juk kas daugiau jai ne pats save gali pasigirti thumbup.gif

o kas sako, kad as giriuos, as rimtu rimciausiai esu afigiena user posted image user posted image as esu netrastas ir nenuslifuotas deimantas user posted image pasiseke tam, kuris mane ras user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 14, 21:51)
va del sitos priezasties negaliu jokiu drastisku dietu laikytis (is isvis jokiu dietu)  biggrin.gif  nes bunu pikta kaip zveris...o is kitos puses...nu bl...juk ir taip belikes vienintelis malonumas  zemej, o dar ir ji ribot....nu jau ne  schmoll.gif  lotuliukas.gif 
lotuliukas.gif  dar viena i kompanija  lotuliukas.gif
o kas sako, kad as giriuos, as rimtu rimciausiai esu afigiena user posted image user posted image as esu netrastas ir nenuslifuotas deimantas user posted image pasiseke tam, kuris mane ras user posted image

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 14, 21:51)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba vakara visiems jau nuslifuotimsir dar slifuotoju beieskantiems deimantams biggrin.gif

o man sivakar nuotaika pakili

visu pirma sudygo mano pasta zolyte thumbup.gif
visu antra, as jau savaite gera kaip planuojuosi birzeli vaziuoti i mano kolegiu palei hobi 'saskrydi', jau informavau uosvius kad truks plys, bet vaikus tom dienom tegu pasiima biggrin.gif
visu trecia, paskambino man toks geras pazystamas, tiesiog pusdraugis, toks senas rokeris, gavaus asmenini kvietima i ju grupes jubilieju, sake bus ten koncertas ir taram param, susirinks visi musu pazystami, idomiausia, kad mane informavo, kad jie 'mano puseje', kad labai pasiilgo, ir vt geru zodziu nemini bigsmile.gif o juk draugai tai bendri buvo, kazkaip manaiu, kad labiau jo nei mano, ale matot kaip yra, jau su mama pasikalbejau, sake isleis mane galvos papurtyt thumbup.gif ai, dar pakalsuiau ar tortas bus, norejau jiems iskepti toki nediduka dovanai, o anas taip sako, zinai, mes taip nedrysom klausti... jei nebus labai didelis apiplesimas, tai noretumem, psijuokiau tik i rageli, sulygom kad iskepsiu norimo dydzio uz produktus rolleyes.gif

tai va. julioske islys is namuuu-uu, julioske varys i tuuusaaa, julioske vel susitiks su chebraaaa, julioske baliavos su rokeriaaaais... ir galimai dar sutiksiu ta savo simpatija... pamenat pasakojau, kad man dar bunat puse velnio laimingai istekejus, vienas draugas buvo pradejes mane kadrint, bet as daviau jam suprast, kad ne... nu dabar jei aplinkybes labai nepasikeite, tai manau pakadrinsiu as biggrin.gif na blogiausiu asveju tikiuos tame baliuje atsiras kazkoks 'hidroforu' meistras bent i perspektyva, o tai ziuriu filtrai jau baigia uzsikist ir atsiranda jau mintos ligos umine forma su komplikacijom tongue.gif
Atsakyti

Labuka,mergaites 4u.gif

Daluzei ir Raimukui ziauriai pavydziu myto biggrin.gif

Annomistikekimes,jog pateksi i kita etapa 4u.gif Manyciau,kad tavo isvardyti pliusai nusveria minusus mirksiukas.gif

Martanux, gerai praleiskit laika kaime 4u.gif

Puki,tavo saunu neabejoju biggrin.gif

Medeja, 4u.gif uz sunkia dienele.Su nekantrumu laukiam naujienu is bembio ax.gif

Del maisto,tai jungiuos i buri tu,kurioms jis yra be proto svarbus blush2.gif biggrin.gif Nu man jokios iskrovos dienos,dietos,maisto ribojimas nesuveiktu,megstu daug ir sociai pavalgyti blush2.gif biggrin.gif To pasekoje ir apimtys nedziuginancius,bet kitaip neiseina doh.gif
Atsakyti
Daluze atsiveze gera ora is LT (ten, beje, palikusi lietu) ir, rupke, iskridusi vel jy pasieme doh.gif vel pas mus lyja doh.gif

as taip pat esu pikta, kai esu alkana. todel bent jau per pietus masitu pasimegauju, siandien suvalgiau kesny ir salotu, kafkes puodas ir pyrago gabalas cool.gif buvo sveciu, tai mama iskepe, nu kaip nevalgysi...

vsio, lekiu miegot!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti