Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 17, 18:58)
kaip suprast vardan ko?  smile.gif vardan grozio ir geros nuotaikos, ka priduoda pagrazejusi isvaizda! to neuztenka? kam moterys antakius pesiojas, ausis, bambas durias, depiliuojas? na tikrai kad ne del higienos. o ir siaip, nematau nieko baisaus apie ka parase Z.J. masito ribojimas, o ne badavimas, atsilenkimai ir lanko sukimas, o ne 5 val sporto saleje kasdien.

Grozio prideda spindincios akys ir plati sypsena cool.gif

O as sau visada buvau grazi biggrin.gif del svorio susirupinu tada kai pradedu nebetilpt i savo megstamus rubus, o pilnai naujam garderobui finansu ner cool.gif Bet taip buvo tik karta gyvenime. Aisku, paburbuliuoju, kad va, gerai butu kokius 2-5 kg numest, bet be jokiu drastisku priemoniu. Niekad nesportavau, tad tikrai nepradesiu to daryt dabar, ne mano tai dalykas. Be to ir energijos tam po darbo visiskai ner. Mokeciau normaliai plaukt tai gal koks baseinas suzavetu g.gif

Maisto ribojimas tai man tarkim mazo sokoladuko suvalgymas popiet, nei kasdien po plytele sokolado suryt. Bandeles ar pyragus tarkim tik savaitgaliais valgyt ir pan.

Siaip geriausia dieta tai nesedet namie istisai (nes tada kas 5 min saldytuvo dureles varstau), o lekt kur i gamta su vaiku gastroliuot. bet va kad vasara visai neskuba pas mus cool.gif

va ka tik laabai skania lazanija sukapojau essen.gif MB brolio zmona gamino, tai gavau vaisiu ir as ax.gif (kadaise MB gyre, kad labai skania jinai gamina ir uzsiminiua,kad noreciau paragaut)
Atsakyti
kokios siandien ramios visos unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 17, 23:01)
Grozio prideda spindincios akys ir plati sypsena  cool.gif

puuupi, nu tu nejuokink biggrin.gif mes gyvenam 21 amziuje. gink D... as nenuvertinu tokiu dalyku kaip: spindincios akys, sypsena, humoro jausmas, harakterio savybes, nu bet bukim realistes ir nebeapgaudinekim kitu ir saves - isvaizda yra svarbi, tiek mums pacioms, tiek aplinkiniams, tik tiek, kad kiekvienam sito reikia maziau, kitam daugiau.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 17, 23:11)
puuupi, nu tu nejuokink  biggrin.gif mes gyvenam 21 amziuje. gink D... as nenuvertinu tokiu dalyku kaip: spindincios akys, sypsena, humoro jausmas, harakterio savybes, nu bet bukim realistes ir nebeapgaudinekim kitu ir saves - isvaizda yra svarbi, tiek mums pacioms, tiek aplinkiniams, tik tiek, kad kiekvienam sito reikia maziau, kitam daugiau.

cia kaip sakoma...ne su groziu gyvensi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ale kazkodel mes kiekvienas ieskom to grazesnio zmogaus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 17, 21:11)
puuupi, nu tu nejuokink  biggrin.gif mes gyvenam 21 amziuje. gink D... as nenuvertinu tokiu dalyku kaip: spindincios akys, sypsena, humoro jausmas, harakterio savybes, nu bet bukim realistes ir nebeapgaudinekim kitu ir saves - isvaizda yra svarbi, tiek mums pacioms, tiek aplinkiniams, tik tiek, kad kiekvienam sito reikia maziau, kitam daugiau.

Na norejau pasakyt, kad laikantis dietu to spindesio akyse nelieka ax.gif
Nezinau ar labai jau svarbi ta isvaizda siais laikais g.gif Niu taip, jei tai susije su darbu, ar aplinka kurioj pastoviai sukiesi (Pvz., mano seses darbe reikalavimai tam tikri isdestyti kaip turi atrodyt).
Nepastebejau,kad ji itakotu mano asmenini gyvenma ar darba cool.gif Be to gi zmones yra su skirtingais skoniais. Vieniem lieknesni patinka, kitam apvalesni (ir ne tik apie svori tokiu pavyzdziu galima rast). Va kudinsies kudinsies, sutiksi savo gyvenimo meile, o jis sakys, vaje kaip faina butu, jei kokius 2-3 kg priaugtum biggrin.gif

Manau svarbiausia buti savim patenkinta cool.gif tada ir kiti tave pamegs tokia, kokia esi 9 o jei ne, tai cia jau ju problemos). gal labai senamadiskai skamba mano pasakymai, bet taip jau man iskiepyta nuo mazens ax.gif

QUOTE(Edgarita @ 2012 05 17, 21:13)
cia kaip sakoma...ne su groziu gyvensi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ale kazkodel mes kiekvienas ieskom to grazesnio zmogaus biggrin.gif  biggrin.gif

g.gif niu kad niekad antros puses pagal grozi nesirinkau.
Tureciau savo ex'u nuotraukas,pacios pamatytumet lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=puuupi,2012 05 17, 23:32]
Na norejau pasakyt, kad laikantis dietu to spindesio akyse nelieka ax.gif
Nezinau ar labai jau svarbi ta isvaizda siais laikais g.gif Niu taip, jei tai susije su darbu, ar aplinka kurioj pastoviai sukiesi (Pvz., mano seses darbe reikalavimai tam tikri isdestyti kaip turi atrodyt).
Nepastebejau,kad ji itakotu mano asmenini gyvenma ar darba cool.gif Be to gi zmones yra su skirtingais skoniais. Vieniem lieknesni patinka, kitam apvalesni (ir ne tik apie svori tokiu pavyzdziu galima rast). Va kudinsies kudinsies, sutiksi savo gyvenimo meile, o jis sakys, vaje kaip faina butu, jei kokius 2-3 kg priaugtum biggrin.gif

Manau svarbiausia buti savim patenkinta cool.gif tada ir kiti tave pamegs tokia, kokia esi 9 o jei ne, tai cia jau ju problemos). gal labai senamadiskai skamba mano pasakymai, bet taip jau man iskiepyta nuo mazens ax.gif
g.gif niu kad niekad antros puses pagal grozi nesirinkau.
Tureciau savo ex'u nuotraukas,pacios pamatytumet lotuliukas.gif

suprantu zmogaus vidus visa grozi parodo,bet ir nesakyk kad su bet kokiu baisuokliu eitum ir gyventum.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgarita: 17 gegužės 2012 - 22:39
QUOTE(Edgarita @ 2012 05 17, 21:38)
suprantu zmogaus vidus visa grozi parodo,bet ir nesakyk kad su bet kokiu baisuokliu eitum ir gyventum.... biggrin.gif

Gyveni su zmogum, su jo budu ir t.t. prie ko cia baisuoklis ar ne cool.gif tfu tfu tfu, bet niekad nezinai, kas gyvenime gali nutikt. kokia nelaime, kuri pakeis zmogaus isvaizda. Ir ka, nebemylesi jo? Paliksi?
Be to, ka reiskia baisuoklis? Mano supratimu tai butu, koks nesiprauses menesi, nesiskutes panasu laiko tarpa, ispuvusiais dantim ir t.t. Tai cia jau saves nepriziurintis zmogus. Apie nevalas nekalbu cool.gif
Mano pirma meile buvo ir geriausias mano draugas (iki siol bendraujam), labai daug bendro turejom, labai gerai su juo jauciaus ir t.t. Niekad negalvojau grazus jis ar na, bet va supazindinau po keliu metu ji sus avo drauge ir pirmi jos zodiai man buvo "ui koks pabaisiukas, bet mielas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 17, 23:44)
Gyveni su zmogum, su jo budu ir t.t. prie ko cia baisuoklis ar ne  cool.gif tfu tfu tfu, bet niekad nezinai, kas gyvenime gali nutikt. kokia nelaime, kuri pakeis zmogaus isvaizda. Ir ka, nebemylesi jo? Paliksi?
Be to, ka reiskia baisuoklis? Mano supratimu tai butu, koks nesiprauses menesi, nesiskutes panasu laiko tarpa, ispuvusiais dantim ir t.t. Tai cia jau saves nepriziurintis zmogus. Apie nevalas nekalbu  cool.gif
Mano pirma meile buvo ir geriausias mano draugas (iki siol bendraujam), labai daug bendro turejom, labai gerai su juo jauciaus ir t.t. Niekad negalvojau grazus jis ar na, bet va supazindinau po keliu metu ji sus avo drauge ir pirmi jos zodiai man buvo "ui koks pabaisiukas, bet mielas"  biggrin.gif

nu baisuoklis...tai cia as taip tik,nieko blogo nenorejau 4u.gif nepykit baisiai 4u.gif blush2.gif
norejau pasakyt,kad tas grozis,vienoks ar kitos savo turi vistiek...aisku,visu skoniai skirtingi,bet sakykit ka norit tas grozis turi savo ir viskas..... 4u.gif juk vistiek atkreipi demesi...simpatiksas,patrauklus ir pan....daug cia tu variantu gi....
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2012 05 17, 21:51)
nu baisuoklis...tai cia as taip tik,nieko blogo nenorejau 4u.gif nepykit baisiai 4u.gif  blush2.gif
norejau pasakyt,kad tas grozis,vienoks ar kitos savo turi vistiek...aisku,visu skoniai skirtingi,bet sakykit ka norit tas grozis turi savo ir viskas..... 4u.gif juk vistiek atkreipi demesi...simpatiksas,patrauklus ir pan....daug cia tu variantu gi....

Niu su manim gincytis, kaip su pliku pesiotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As ka bandau pasakyt, tai kad susipazindama su savo B niekad nebuvau suzaveta isvaizdos. Kitkas mane zavejo ax.gif
Pvz., MB. Nuo pat pirmos dienos labai graziai elgesi su mano vaiku, naturaliai. Palaike mane moraliskai, nes tik buvau pradejus kapstytis is savo bedu . va kas mane suzavejo. Kai kas klausdavo apie jo isvaizda, sakydavau,kad nera jis grazuolis.

Neisivaizduoju kuom mane suzavejo VT doh.gif man matyt tuo metu demesio stoka buvo, o demesi rodyt jis moka lotuliukas.gif

va jaunystej, kai kokiu 17-19 buvo, tada taip, kreipdavau demesi i isvaizda, bet tai dazniausiai budavo trumpalaikes draugystes

biggrin.gif ai, nesiplesiu cia gal su savo biografija
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 17, 23:59)
Niu su manim gincytis, kaip su pliku pesiotis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As ka bandau pasakyt, tai kad susipazindama su savo B niekad nebuvau suzaveta isvaizdos. Kitkas mane zavejo  ax.gif
Pvz., MB. Nuo pat pirmos dienos labai graziai elgesi su mano vaiku, naturaliai. Palaike mane moraliskai, nes tik buvau pradejus kapstytis is savo bedu . va kas mane suzavejo. Kai kas klausdavo apie jo isvaizda, sakydavau,kad nera jis grazuolis.

Neisivaizduoju kuom mane suzavejo VT  doh.gif man matyt tuo metu demesio stoka buvo, o demesi rodyt jis moka  lotuliukas.gif

va jaunystej, kai kokiu 17-19 buvo, tada taip, kreipdavau demesi i isvaizda, bet tai dazniausiai budavo trumpalaikes draugystes

biggrin.gif ai, nesiplesiu cia gal su savo biografija

va va...mes su sese kazkada kalbejom...kad jaunystej budavo patinka ir draugaujam biggrin.gif o su metais ir tie reikalavimai gi kyla....
va mb ir is pradziu labai jau meilei su mano arbuzu...o dabar ir zaidzia ir pesas,nelabai as kisuos y ju reikalus,jie susipes,jie susitaiko...tik dziaugiuos kad jis arbuza prieeme,o arbuzas ji wub.gif ir va siandi ziurejom pc fotas,kur tetis jis zino,bet parodziau VT foto,jis sako: o kas cia per dedis? g.gif
mano VT ale grazuolis madistas buvo...tai ir buvo VISU doh.gif cia patvirtinta ir uztvirtinta buvo doh.gif

mane toks nervas ima...siandi VT brolio zmona parase,na bendraujam mes...sako ryt leksim,ir VT su savo meile leks,bo ex uosvio gimtadienis...tai dabar reiks lauk skambucio,sakys anuka norim pasimt doh.gif bent paskutiniu metu tik per tokias progas pasimdavo...tai paziuresiu kai siemet bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 18, 00:32)
Manau svarbiausia buti savim patenkinta  cool.gif

puuupi, as taip suprantu kad merginios tam ir grazinas, visu pirma del saves, kad sau labiau patikt, savimi labiau pasitiket!

o siaip, tai gerai kad nesi tokia isranki ir priekabi tiek savo isvaizdai, tiek priesingai lyciai. o dar geriau kai sutinki toky pat zmogu.
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 17, 22:09)
puuupi, as taip suprantu kad merginios tam ir grazinas, visu pirma del saves, kad sau labiau patikt, savimi labiau pasitiket!

o siaip, tai gerai kad nesi tokia isranki ir priekabi tiek savo isvaizdai, tiek priesingai lyciai. o dar geriau kai sutinki toky pat zmogu.

g.gif niu gal teisybe sakai biggrin.gif
Va VT pas mane kazkoks nukrypimas nuo normos buvo, pries veidrodi daugiau laiko nei as praleisdavo lotuliukas.gif valgyt nebuvo ko namie, bet svarbu kokia shmutke sau nusipirkdavo. vat jam tai isvaizda 100% svarbi... neduok D... dar kada toki zmogu sutikt...

labanakt jau sakau, einu baigsiu ziuret filma ir miegot

Atsakyti