Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Mort @ 2012 05 18, 19:47)
nepatikėsit, aš ... dirbu. Ai, bet kažkaip nuotaika vis tiek gera  smile.gif  o gal čia požymis, kad visai jau man  nekas lotuliukas.gif
-----------------

Ei, čia kaip tik reiškia, kad turi daugiau, dažniau praktikuotis  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Nekas jau visai.
----------
pioneer.gif
Papildyta:
Mort,pagalvojau mastau.gif gal ir aš dirbčiau laisvu laiku,jei mokėtų papildomai. biggrin.gif

Imelda,kaip košės,ar skanios sanatorijoje? smile.gif
Atsakyti
Ahoj mergai biggrin.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 17, 19:58)
Pukitas, brangioji, as linkiu kad tau kuo greiciau praslinktu tas penktadienis  thumbup.gif

jis praejo kosminiu greiciu, nespejau net sureaguot ir visu darbu susistiguot doh.gif

QUOTE(Edgarita @ 2012 05 17, 22:13)
cia kaip sakoma...ne su groziu gyvensi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ale kazkodel mes kiekvienas ieskom to grazesnio zmogaus biggrin.gif  biggrin.gif

g.gif o man jauciu nera isvaizda svarbi, nu nemegstu as tu iscackintu meiluciu schmoll.gif fui...va siandien i darba tas Malakauskas ar kaip ten jis buvo atvares...nu kulturistas ale soko paskui kazkokiam projekete...nu blyn vien pamacius noras dingo savaitei doh.gif ejau paskui pas savo juodnugariukus i sevisa pamurkti, kad jegas atgaut lotuliukas.gif

QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 18, 08:27)
Pūkitas kaip tau faina  bigsmile.gif  wub.gif

man jaaaaaaaaaaaau atostogos thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 18, 21:37)
O gėrybių jei per  daug,tai mes pasiruošusios priglaust.  biggrin.gif
--------------------------------------------------------------------------------------------
Annomis,kaip pokalbis?Iš tavo pasakojimų man jau patinka tavo tėvukas.Rimts bičas.

thumbup.gif
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ai, žinok, nieko gero. Ir darbo laikas lėvas - vien vakarais, ir atlyginimas - nekoks, o ir apie darbo pobūdį skelbime neteisybė buvo parašyta. Tiek man netiko, tiek, manau, jie pamatė, kad nesu jais sužavėta.
O dėl tėvuko - tai lovelasas jis. Kiek susitinkam - tiek nauja ponia pas jį. Vis neranda patinkančios - tai viena jam gert neleidžia, tai kita pati per daug geria, prie trečios prisiglaust neįmanoma - meilės jai nereikia ir pan. lotuliukas.gif Pavydžiu jam tik to jo pozityvo, dėl, kurio, matyt jis ir jokių rimtų ligų neturi, nors jam 68 metai, o visą gyvenimą valgė nesveiką riebų maistą ir gėrė, kaip žvėris. Bet iki šiol dirba, į šokius varinėja ir vis naujų ponių atranda. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2012 05 18, 21:18)
ir kaip leidziat vakara?

Apsikuopiau namus, nusimaudžiau, o dabar viena akim žiūriu filmą, kurį dukra žiūri ir geriu baltą alų su daug citrinos ir čipsais. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 18 gegužės 2012 - 21:29
QUOTE(annomis @ 2012 05 18, 22:27)
Apsikuopiau namus, nusimaudžiau, o dabar viena akim žiūriu filmą, kurį dukra žiūri ir geriu baltą alų su daug citrinos ir čipsais.  tongue.gif

o aš tingėjau tvakytis.... blush2.gif tad teks rytoj......
Atsakyti
Annomis,nu patinka man tavo tėvukas. biggrin.gif
Čipsų ir aš noriu,ale neturiu.

Pūkita,nu sujuokinai apie juoknugariukus. lotuliukas.gif
Papildyta:
Raimukas ir Imelda rašė rašė ir nieko neparašė.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 18, 22:37)
Raimuk,kebli situacija... g.gif Tu jį geriausiai pažįsti,iš manęs patarėja menka.Imk ir tu 000059.gif  biggrin.gif

Upjora kaip visada originali, jolku pridalino thumbup.gif

QUOTE(Mort @ 2012 05 18, 22:47)
Raimuk, bet kiek atsimenu jus su VT iš vieno miesto čia Lietuvoje?  tai koks jam skirtumas viena diena?  g.gif
Ei, čia kaip tik reiškia, kad turi daugiau, dažniau praktikuotis  biggrin.gif

ne, mudu is skirtingu miestu. vat o naujoji mylimoji vietine.

na ka, paskambino VT i skypa... issidraskem. gerokai as jy is kantrybes isvedziau (rase veliau i skypa nachui pasiuntes ir ragely padejes ''as tave suesiu, pazadu, prisiekiu'') isrekiau, kad nebijau jo tu grasinimu del teismu. manoji tuo tarpu su auksta tempa filmukus kambary ziuredama uzmigo, tai bent negirdejo musu.
veliau apsiramines sutiko vaika atvaziuoti pasiimti kita diena. galiu tiketis visko....
Atsakyti
Labas 4u.gif
grizom su mazge savaitgaliui namo is sanatorijos,nes savaitgali vistiek nebuna jokiu proceduru.Mazoji mano grizo namo tai is to laimes nezinojo vaikas nei ka daryt,nei ko griebtis,lankste po visus namus kai uzsukta,krykste is dziaugsmo. Vakarop ziuriu,kad visa ji man kazkokia keistai israudus,galvoju,kad gal nuo to isdykavimo,bet pasirodo,kad vaikas su temperatura doh.gif jauciu,kad vakar persalus bus,nes gi visa diena lijo,salta,o mes veiksciojom i proceduras per lauka is vieno korpuso i kita. Atrodo ir prirengiau siltai... sad.gif zodziu,tikiuosi,kad nieko rimto ir nereikes mums savo reabilitacijos nutraukti.
O ispudziai zinokit siemet is sanatorijos kolkas labai siap sau...nebepatinka man ten schmoll.gif nors visas vienas korpusas kuriam gyvenam ka tik po remonto,viskas svieziai atremontuota,ale uztai ir ispindejo... uztai,kad gyventum vienvietei palatoj reikia moketi po 15 Lt uz para,arba kitu atveju busi apgyvendintas kartu su kita seima. Labai viliuosi,kad kita savaite atsils ir po pietu kai jau nera proceduru daugiau laiko galesim lauke praleisti,nes dabar praktiskai istisai sedejom uzsidare palatoj arba i zaidimu kambari nueidavom.
Tai va. Permeciau siek tiek prabegom apie ka pripepejot pakol nebuvau,tai

sveikinimai Edgaritai smile.gif 4u.gif
Laumene 4u.gif tikiuosi,kad atlikus tyrimus paaiskes kas per negalavimai,ir tikiuosi,kad nieko rimto.
Upjora koses skanios,bet jau negera vien nuo minties apie jas schmoll.gif kita savaite turiu itarimu,kad nebevalgysiu as ju biggrin.gif
Apie dietas nekomentuosiu,nes niekad neturejau valios ju laikytis... Daugiau nebezinau ka komentuoti,issisemiau... )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 18 gegužės 2012 - 21:44
QUOTE(Upjora @ 2012 05 18, 21:37)
Pūkita,nu sujuokinai apie juoknugariukus. lotuliukas.gif

jie juodnugariukai, o ne juoknugariai biggrin.gif nu rimtai, meiluciai mano biggrin.gif palikau vaikus savo dviem savaitem vienus, ech...pasiilgsiu as ju biggrin.gif

Kas bemurks man i pasone lotuliukas.gif o kur dar stadija "neduok paest, duok pablevyzgot.." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 05 18, 23:27)

O dėl tėvuko - tai lovelasas jis. Kiek susitinkam - tiek nauja ponia pas jį. Vis neranda patinkančios - tai viena jam gert neleidžia, tai kita pati per daug geria, prie trečios prisiglaust neįmanoma - meilės jai nereikia ir pan.  lotuliukas.gif Pavydžiu jam tik to jo pozityvo, dėl, kurio, matyt jis ir jokių rimtų ligų neturi, nors jam 68 metai, o visą gyvenimą valgė nesveiką riebų maistą ir gėrė, kaip žvėris. Bet iki šiol dirba, į šokius varinėja ir vis naujų ponių atranda.  biggrin.gif
----
Apsikuopiau namus, nusimaudžiau, o dabar viena akim žiūriu filmą, kurį dukra žiūri ir geriu baltą alų su daug citrinos ir čipsais.  tongue.gif

gerulis biggrin.gif
----
eisiu lakti libanietisko balto vyno su cipsais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 18, 23:45)
gerulis  biggrin.gif
----
eisiu lakti libanietisko balto vyno su cipsais  blush2.gif

žadėjau siūlyt alaus su čipsais, bet tiks ir tas 4u.gif tau jų reikia.

Aš HBH alutį tiutinu ir medžiotojų sūrį valgau. Čipsų dar turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 05 18, 22:29)
o aš tingėjau tvakytis.... blush2.gif tad teks rytoj......

as lygiai taip pat siandi blush2.gif ax.gif
galva plesia siandien,nekyla rankos ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 18, 20:39)

na ka, paskambino VT i skypa...

Nenormalus.

QUOTE(<imelda> @ 2012 05 18, 20:41)
Labas  .........

Linkiu,kad neįsisirgtų. 4u.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 05 18, 20:43)
jie juodnugariukai, o ne juoknugariai 

lotuliukas.gif Nu kaip aš čia suminkiau šitą žodį. doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 18, 20:45)
eisiu lakti libanietisko balto vyno su cipsais  blush2.gif

Čia jau baldas jo užfundyjo?

QUOTE(Spindi* @ 2012 05 18, 20:47)

Aš HBH alutį tiutinu ir medžiotojų sūrį valgau. Čipsų dar turiu blush2.gif

Sąžinės turit apie čipsus kalbėdamos,gi ir aš noriu.O tenka gert 999 be užkandos. verysad.gif
Kaip laikaisi?
Atsakyti