Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Klasta,puiki dovana,ypač knygos.

Raimuk,tempa nepakilus vaikui?Man vaikystėje a la haliucinacijos nuo tempos būdavo-atrodydavo kad spinta,sienos ant manęs virsta. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 20, 00:00)
Klasta,puiki dovana,ypač knygos.

blush2.gif , tikiuosi ir jubiliatas tokios pacios nuomones mirksiukas.gif

----
as visai, matyt, zmogus be fantazijos... schmoll.gif nekenciu tokiu dalyku, kaip svenciu organizavimas blush2.gif ...
-----------
cia ne i tema: padovanojau mamai (nors praktiskai gaminu tik as biggrin.gif ) garini puoda. Ir esu apsipatenkinus thumbup.gif . Tiesa, tevukas, vis bando purkstauti, kad maistas kiek toks "dietiskas" gaunasi, nes as praktiskai nededu druskos ir ant garu nera riebaliuku ax.gif , bet ner kur zmogui detis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klasta: 19 gegužės 2012 - 23:09
QUOTE(Upjora @ 2012 05 20, 01:00)
Raimuk,tempa nepakilus vaikui?Man vaikystėje a la haliucinacijos nuo tempos būdavo-atrodydavo kad spinta,sienos ant manęs virsta. doh.gif

ji dabar visai be tempos, o bludija. vel kilo.

as labai gerai pamenu kai buvau kazkur desimties, turedama labai auksta temperatura mamai pareiskiau kad esu nescia ir guliu ant skruzdeliu

QUOTE(Klasta @ 2012 05 20, 01:04)
as visai, matyt, zmogus be fantazijos... schmoll.gif  nekenciu tokiu dalyku, kaip svenciu organizavimas  blush2.gif ...
-----------
cia ne i tema: padovanojau mamai (nors praktiskai gaminu tik as  biggrin.gif ) garini puoda. Ir esu apsipatenkinus  thumbup.gif . Tiesa, tevukas, vis bando purkstauti, kad maistas kiek toks "dietiskas" gaunasi, nes as praktiskai nededu druskos ir ant garu nera riebaliuku  ax.gif , bet ner kur zmogui detis  biggrin.gif

nenoriu ir as to gimtadienio pravedinet, ir dar angliskai doh.gif bet o ka daryt?... vedeju kainos kosmines, vietos kur svesti- taip pat. pramoga vaikams uzsakiau, o ir manajai be proto patinka tas face painting'as, bet reik dar ka sumastyti, nezinau kiek bus idomu vaikams stebeti kaip kitus piesia.
------
naudojam mes toky jau n metu, labai thumbup.gif pamegau garuose virtas darzoves su trupuciu sviestu, skanumelis!
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 05 19, 22:04)
blush2.gif , tikiuosi ir jubiliatas tokios pacios nuomones  mirksiukas.gif

----
as visai, matyt, zmogus be fantazijos... schmoll.gif  nekenciu tokiu dalyku, kaip svenciu organizavimas  blush2.gif ...
-----------
cia ne i tema: padovanojau mamai (nors praktiskai gaminu tik as  biggrin.gif ) garini puoda. Ir esu apsipatenkinus  thumbup.gif . Tiesa, tevukas, vis bando purkstauti, kad maistas kiek toks "dietiskas" gaunasi, nes as praktiskai nededu druskos ir ant garu nera riebaliuku  ax.gif , bet ner kur zmogui detis  biggrin.gif

Manau.Aš va,gavau vakar dovanų knygą...Kurią jau turiu. doh.gif Ablomas.Ypač,kai kankina knygų trūkumas.
-------------
Aš irgi. blush2.gif Namie vietos mažai,tie žaidimų kambariai jau įkyrėję.Jaučiu,mausim kur nors pakeliaut vietiškai.
-------------
Elektrinis?
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 19, 22:32)
ji dabar visai be tempos, o bludija. vel kilo.
----------------
as labai gerai pamenu kai buvau kazkur desimties, turedama labai auksta temperatura mamai pareiskiau kad esu nescia ir guliu ant skruzdeliu
-------------
nenoriu ir as to gimtadienio pravedinet, ir dar angliskai  doh.gif bet o ka daryt?... vedeju kainos kosmines, vietos kur svesti- taip pat. pramoga vaikams uzsakiau, o ir manajai be proto patinka tas face painting'as, bet reik dar ka  sumastyti, nezinau kiek bus idomu vaikams stebeti kaip kitus piesia.
------
naudojam mes toky jau n metu, labai  thumbup.gif pamegau garuose virtas darzoves su trupuciu sviestu, skanumelis!

g.gif Košmarus sapnuoja?
-----------
lotuliukas.gif
---------------
Tai va,tavo jau supratimą turi,kad reikia baliaus.Nu,šauni moterytė esi,sumąstysi ką nors ir pravesi,neabejoju.
------------
Ta prasme išverdi garuose ir įdedi sviesto?Elektrinis puodas?

Aš vakar tvarkydama spintutes atradau,kad turiu fritiūrinę,tai supakavau labdarai irnesakyk.gif ,jei jau tris metus nenaudojau,tai dar trisdešimt jos nepasigesiu. irnesakyk.gif

Labas rytas

http://www.youtube.c...g...&playnext=6
wub.gif
Papildyta:
Vsio,nebetrukdykit gausiu bendravimu manęs,turiu bėgt ruoštis.Vakar niekur nėjom,tai jau šiandien lėksim laukais.Lauke karšta,net +8.
Čiau!
Atsakyti
labas rytas. naktis praejo normaliai, dukryte bet tempos. oras siaip sau. noretus i parka vakarop su draugais susimatyt. po pietu laukiam mociutes sveciu, o dabar einu lygint.

QUOTE(Upjora @ 2012 05 20, 12:53)
Manau.Aš va,gavau vakar dovanų knygą...Kurią jau turiu. doh.gif Ablomas.Ypač,kai kankina knygų trūkumas.
-------------
Ta prasme išverdi garuose ir įdedi sviesto?Elektrinis puodas?

parduok intetrnete ir nusipirk kita 4u.gif
----
taip.
elektrinis puodas. i apatiny skyriu pripili filtruoto ar virinto vandens, i sekanty skyriu renkasi riebalai (jei mesa garini).
mes va toky turim
http://www.google.co...9,r:1,s:10,i:96
Atsakyti
Labas,mergaites 4u.gif

SM ne nauja,bet cia rasau pirma karta... vaikiuka jau du su puse metu auginu viena...ex jau turi kita vaika... gal pusmecio.. tiksliai net nezinau... sunku vienai
Atsakyti
sveikos smile.gif pas mus vasarele, kepam visos, nosies i lauka nekisau nuo pietu, kai uzkepino biggrin.gif tingiu tiek, kad nuo ryto vis dar tvarkausi savo kambari ir virtuve... buvau sutvarkius, ikisau nosi i kompa, tai ir vel bildukai viska sujauke lotuliukas.gif ai, tyyyngiu as siandien...

BiteParazite , sveika prisijungus... kadangi mes esam ziauriai cekaunos tai mums tokios trumpos santraukos neuzteks, reikia zinot, ar vt bendrauja su vaiku, ar moka, ar ta kita jo vaiko mama buvo ta priezastik kodel issiskyret? ka cia dar tokio asmenisko paklausti?
Atsakyti
Labukas...

QUOTE(BitėParazitė @ 2012 05 20, 16:44)
Labas,mergaites 4u.gif

SM ne nauja,bet cia rasau pirma karta... vaikiuka jau du su puse metu auginu viena...ex jau turi kita vaika... gal pusmecio.. tiksliai net nezinau... sunku vienai

sveika prisijungus.... 4u.gif
Atsakyti
moterys, jei sekmadienis, tai nereiskia kad esat atleistos nuo SM schmoll.gif

QUOTE(BitėParazitė @ 2012 05 20, 17:44)
Labas,mergaites 4u.gif

sveika prisijungusi 4u.gif

papasakok ka daugiau apie save rolleyes.gif
Atsakyti
hi.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėParazitė @ 2012 05 20, 13:44)
Labas,mergaites 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

Papildyta:
As nebeisivaizduoju kas mano vaikui... tempa nuo penktadienio vakaro laikosi 38. Nei slogos,nei kosulio,nieko... pradedu panikuoti jau. Ir dar daktare rytoj dirba po pietu doh.gif
Atsakyti
Imelda,man panašu į virusą. g.gif

BiteParazite,sveika,CV prašom.

Julioške,nenervink su kalbom apie karščius.Su paltu žieminiu ir pirštinėm vaikštau.
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 20, 12:43)
parduok intetrnete ir nusipirk kita  4u.gif
----
taip.
elektrinis puodas.

Ačiū už gerą įdėją.
------
Aišku,bet nesusiviliojau visai,turiu tokį daikčiuką į puodą,tai kai noriu pasigarint ką,garinu.

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 20, 18:32)
moterys, jei sekmadienis, tai nereiskia kad esat atleistos nuo SM  schmoll.gif

Ane? g.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 20 gegužės 2012 - 21:47