Pasidariau imbiero,citrinos ir medaus marmalą,ir pakabinau gerą šaukštą paragaut,ajobtvajrogės
,čiut į stringus nepridėjau nuo gerklės deginimo.Bet praėjo valandikė ir vėl noriu paragaut.Sadomado esu.
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 20, 20:32)
moterys, jei sekmadienis, tai nereiskia kad esat atleistos nuo SM
sveika prisijungusi
sveika prisijungusi
Aš tai čia, alia gal nekalbadienis ar kas
Galiu tik pasakyt, kad vakar buvom su Mort susibėgusios - gėrėm alų (tiksliau, alų gėriau aš, o ji - kitus tauriuosius ir gaivinančius gėrimus
BiteParazite , junkis drąsiau ir papasakok daugiau apie save.
QUOTE(<imelda> @ 2012 05 20, 23:28)
As nebeisivaizduoju kas mano vaikui... tempa nuo penktadienio vakaro laikosi 38. Nei slogos,nei kosulio,nieko... pradedu panikuoti jau. Ir dar daktare rytoj dirba po pietu 
gydytojos butinai paprasyk kad gerkle patikrintu, maniskei panasiai buvo, 5 dienas virs 39 laikes, numusdavau tik iki 38, veliau prasidejo kankintis baisus kosulys, o pasirodo nuo gerkles viskas, nei slogavo, nei skausmu skundes.
QUOTE(annomis @ 2012 05 21, 00:07)
Galiu tik pasakyt, kad vakar buvom su Mort susibėgusios - gėrėm alų (tiksliau, alų gėriau aš, o ji - kitus tauriuosius ir gaivinančius gėrimus
), klausėm gyvo koncerto. Dainavo Baiba Skurstene su grupe - 80-ųjų hitus. Nerealiai patiko
saunu
Oras siandien buvo fantastiskas, tik kad mazai lauke prabuvau. Leidau sau patinginiauti
Labas rytas
Na ką ir vėl pirmadienis... Jau laukiu penktadienio
Jį atidirbus savaitę turėsiu atostogų
Labas rytas....
ir aš jau laukiu penktadienio..... o atostogas turėsiu dabar tik liepos gale - rugpjucio pradzioj.....
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 21, 07:31)
Labas rytas
Jį atidirbus savaitę turėsiu atostogų 
ir aš jau laukiu penktadienio..... o atostogas turėsiu dabar tik liepos gale - rugpjucio pradzioj.....
QUOTE(annomis @ 2012 05 20, 21:07)
), klausėm gyvo koncerto. Dainavo Baiba Skurstene su grupe - 80-ųjų hitus. Nerealiai patiko.
Bent jau man.
Pavydžiu pramogų
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 20, 21:29)
gydytojos butinai paprasyk kad gerkle patikrintu, maniskei panasiai buvo, 5 dienas virs 39 laikes, numusdavau tik iki 38, veliau prasidejo kankintis baisus kosulys, o pasirodo nuo gerkles viskas, nei slogavo, nei skausmu skundes.
Buvo ir Staskai,kad nuo anginos kosėjo,nu niekaip negalėjau patikėt,kad nuo anginos TAIP kosėt galima.
QUOTE(Klasta @ 2012 05 20, 21:38)
Šaunuolė.
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 21, 05:31)
Ką veiksi?
QUOTE(Ž.J. @ 2012 05 21, 06:54)
ir aš jau laukiu penktadienio....
Pablūdot,juk šiandien pirmadienis,leidžiu nuo trečiadienio pradėt laukt penktadienio.
Labas apsiniaukęs rytas.
Rytojaus dienai praneša 20 šilumos,netikiu,jau ne kartą apgavo.
QUOTE(<imelda> @ 2012 05 20, 21:28)
As nebeisivaizduoju kas mano vaikui... tempa nuo penktadienio vakaro laikosi 38. Nei slogos,nei kosulio,nieko... pradedu panikuoti jau. Ir dar daktare rytoj dirba po pietu 
Maniskei lygiai taip pat buvo pasireiskus angina - nei kosejo, nei nosis bego, o tik auksta tempa. Israse antibiotiku ir praejo po keliu dienu viskas
Labas rytas.
Dėl temperatūros laikymosi vaikams - tai man viena gydytoja pasakė, kad labai gerai, kai temperatūra yra, nes tai rodo, kad organizmas gamina antikūnius, kurie padeda kovoti su liga. Plius, pakilus aukštai temperatūrai žūva visokios bacilos organizme. Todėl numušinėt jos, jei nesiekia 39 ir daugiau nereikia. Ta prasme, numušinėt reikia arbatomis, kompresais, bet ne antibiotikais. Net straipsnį apie tai skaičiau (laikraštyje skirtame medikams - beje, tradicinės, o ne kokios kitokios medicinos).
Čia ne tas straipsnis, bet gal pravers
http://www.moteris.l...ie_temperatura/
Dėl temperatūros laikymosi vaikams - tai man viena gydytoja pasakė, kad labai gerai, kai temperatūra yra, nes tai rodo, kad organizmas gamina antikūnius, kurie padeda kovoti su liga. Plius, pakilus aukštai temperatūrai žūva visokios bacilos organizme. Todėl numušinėt jos, jei nesiekia 39 ir daugiau nereikia. Ta prasme, numušinėt reikia arbatomis, kompresais, bet ne antibiotikais. Net straipsnį apie tai skaičiau (laikraštyje skirtame medikams - beje, tradicinės, o ne kokios kitokios medicinos).
QUOTE(annomis @ 2012 05 21, 10:58)
Labas rytas.
Annomis, zinok kaip kuri vaika temperatura veikia - vienam 38,5 dar dzin, o kitas jau kliedi prie tokios tempos ir siaip neturetu tokia auksta temperatura laikytis net tris paras.
Va kaip kartais baigiasi gydymas vien zolelemis:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=58759593
Ir as, pvz, labai dziaugiuosi, kad ana kart, kai mano mazoji vos ne kliedejo, gavus antibiotiku vaikas tiesiog akyse eme ir pasveiko per kelias dienas. Beje, antibiotiku ji gavo tada pirma karta gyvenime, nu bet, pasirodo, tikrai reikejo ir suveike puikiai. As zinoma nemaitinciau vaiko nuolat vien tik vaistais, taciau kitas krastutinumas - pernelyg didelis naturalios medicinos isaukstinimas, mano galva irgi nesamone
QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 21, 12:24)
Annomis, zinok kaip kuri vaika temperatura veikia - vienam 38,5 dar dzin, o kitas jau kliedi prie tokios tempos ir siaip neturetu tokia auksta temperatura laikytis net tris paras.
Tai viskas o.k. - ten taip ir parašyta, kad reikia sekt vaiko būklę. Ir žinoma, yra rimtų ligų, visokių jų žaibinių formų, kurioms gydyti reikia rimtų vaistų.
QUOTE(annomis @ 2012 05 21, 09:58)
Labas rytas.
Labas!
Aš kiek girdėjus iš medikų,lietuvių,ne vietinių(jais menkai tikiu
Vakar sudarinėjau Staskos ligų sąrašą nes šiandien eisim pas LOR,reikės argumentuot,tai antibų vargšė gavus 4 kartus per 9 mėnesius.