Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Pasidariau imbiero,citrinos ir medaus marmalą,ir pakabinau gerą šaukštą paragaut,ajobtvajrogės blink.gif ,čiut į stringus nepridėjau nuo gerklės deginimo.Bet praėjo valandikė ir vėl noriu paragaut.Sadomado esu. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 20, 20:32)
moterys, jei sekmadienis, tai nereiskia kad esat atleistos nuo SM  schmoll.gif
sveika prisijungusi  4u.gif

Aš tai čia, alia gal nekalbadienis ar kas g.gif
Galiu tik pasakyt, kad vakar buvom su Mort susibėgusios - gėrėm alų (tiksliau, alų gėriau aš, o ji - kitus tauriuosius ir gaivinančius gėrimus biggrin.gif ), klausėm gyvo koncerto. Dainavo Baiba Skurstene su grupe - 80-ųjų hitus. Nerealiai patiko. wub.gif Bent jau man.

BiteParazite
, junkis drąsiau ir papasakok daugiau apie save. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 05 20, 23:28)
As nebeisivaizduoju kas mano vaikui... tempa nuo penktadienio vakaro laikosi 38. Nei slogos,nei kosulio,nieko... pradedu panikuoti jau. Ir dar daktare rytoj dirba po pietu  doh.gif

gydytojos butinai paprasyk kad gerkle patikrintu, maniskei panasiai buvo, 5 dienas virs 39 laikes, numusdavau tik iki 38, veliau prasidejo kankintis baisus kosulys, o pasirodo nuo gerkles viskas, nei slogavo, nei skausmu skundes.

QUOTE(annomis @ 2012 05 21, 00:07)
Galiu tik pasakyt, kad vakar buvom su Mort susibėgusios - gėrėm alų (tiksliau, alų gėriau aš, o ji - kitus tauriuosius ir gaivinančius gėrimus  biggrin.gif ), klausėm gyvo koncerto. Dainavo Baiba Skurstene su grupe - 80-ųjų hitus. Nerealiai patiko

saunu 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif , rimtai, visos atostogauja...
Oras siandien buvo fantastiskas, tik kad mazai lauke prabuvau. Leidau sau patinginiauti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na ką ir vėl pirmadienis... Jau laukiu penktadienio ax.gif Jį atidirbus savaitę turėsiu atostogų wub.gif
Atsakyti
Labas rytas....

QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 21, 07:31)
Labas rytas  4u.gif
Na ką ir vėl pirmadienis... Jau laukiu penktadienio  ax.gif  Jį atidirbus savaitę turėsiu atostogų  wub.gif

ir aš jau laukiu penktadienio..... o atostogas turėsiu dabar tik liepos gale - rugpjucio pradzioj.....
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 05 20, 21:07)
Galiu tik pasakyt, kad vakar buvom su Mort susibėgusios - gėrėm alų (tiksliau, alų gėriau aš, o ji - kitus tauriuosius ir gaivinančius gėrimus  biggrin.gif ), klausėm gyvo koncerto. Dainavo Baiba Skurstene su grupe - 80-ųjų hitus. Nerealiai patiko.  wub.gif Bent jau man.

Pavydžiu pramogų ph34r.gif ,bet guodžiu save,kad paaugs Staska ir aš galėsiu laisva koja pramogaut. biggrin.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 20, 21:29)
gydytojos butinai paprasyk kad gerkle patikrintu, maniskei panasiai buvo, 5 dienas virs 39 laikes, numusdavau tik iki 38, veliau prasidejo kankintis baisus kosulys, o pasirodo nuo gerkles viskas, nei slogavo, nei skausmu skundes.

Buvo ir Staskai,kad nuo anginos kosėjo,nu niekaip negalėjau patikėt,kad nuo anginos TAIP kosėt galima.

QUOTE(Klasta @ 2012 05 20, 21:38)
. Leidau sau patinginiauti  biggrin.gif

Šaunuolė.
QUOTE(Laumėnė @ 2012 05 21, 05:31)
Jį atidirbus savaitę turėsiu atostogų  wub.gif

Ką veiksi?

QUOTE(Ž.J. @ 2012 05 21, 06:54)

ir aš jau laukiu penktadienio....

Pablūdot,juk šiandien pirmadienis,leidžiu nuo trečiadienio pradėt laukt penktadienio. biggrin.gif

Labas apsiniaukęs rytas.

Rytojaus dienai praneša 20 šilumos,netikiu,jau ne kartą apgavo. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 05 20, 21:28)
As nebeisivaizduoju kas mano vaikui... tempa nuo penktadienio vakaro laikosi 38. Nei slogos,nei kosulio,nieko... pradedu panikuoti jau. Ir dar daktare rytoj dirba po pietu  doh.gif

Maniskei lygiai taip pat buvo pasireiskus angina - nei kosejo, nei nosis bego, o tik auksta tempa. Israse antibiotiku ir praejo po keliu dienu viskas smile.gif

Atsakyti
Labas rytas.

Dėl temperatūros laikymosi vaikams - tai man viena gydytoja pasakė, kad labai gerai, kai temperatūra yra, nes tai rodo, kad organizmas gamina antikūnius, kurie padeda kovoti su liga. Plius, pakilus aukštai temperatūrai žūva visokios bacilos organizme. Todėl numušinėt jos, jei nesiekia 39 ir daugiau nereikia. Ta prasme, numušinėt reikia arbatomis, kompresais, bet ne antibiotikais. Net straipsnį apie tai skaičiau (laikraštyje skirtame medikams - beje, tradicinės, o ne kokios kitokios medicinos).

Čia ne tas straipsnis, bet gal pravers
http://www.moteris.l...ie_temperatura/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annomis: 21 gegužės 2012 - 11:01
QUOTE(annomis @ 2012 05 21, 10:58)
Labas rytas.

Dėl temperatūros laikymosi vaikams - tai man viena gydytoja pasakė, kad labai gerai, kai temperatūra yra, nes tai rodo, kad organizmas gamina antikūnius, kurie padeda kovoti su liga. Plius, pakilus aukštai temperatūrai žūva visokios bacilos organizme. Todėl numušinėt jos, jei nesiekia 39 ir daugiau nereikia. Ta prasme, numušinėt reikia arbatomis, kompresais, bet ne antibiotikais. Net straipsnį apie tai skaičiau (laikraštyje skirtame medikams - beje, tradicinės, o ne kokios kitokios medicinos).

Annomis, zinok kaip kuri vaika temperatura veikia - vienam 38,5 dar dzin, o kitas jau kliedi prie tokios tempos ir siaip neturetu tokia auksta temperatura laikytis net tris paras.

Va kaip kartais baigiasi gydymas vien zolelemis:

http://www.delfi.lt/...i.d?id=58759593

Ir as, pvz, labai dziaugiuosi, kad ana kart, kai mano mazoji vos ne kliedejo, gavus antibiotiku vaikas tiesiog akyse eme ir pasveiko per kelias dienas. Beje, antibiotiku ji gavo tada pirma karta gyvenime, nu bet, pasirodo, tikrai reikejo ir suveike puikiai. As zinoma nemaitinciau vaiko nuolat vien tik vaistais, taciau kitas krastutinumas - pernelyg didelis naturalios medicinos isaukstinimas, mano galva irgi nesamone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 21, 12:24)
Annomis, zinok kaip kuri vaika temperatura veikia - vienam 38,5 dar dzin, o kitas jau kliedi prie tokios tempos ir siaip neturetu tokia auksta temperatura laikytis net tris paras.

Tai viskas o.k. - ten taip ir parašyta, kad reikia sekt vaiko būklę. Ir žinoma, yra rimtų ligų, visokių jų žaibinių formų, kurioms gydyti reikia rimtų vaistų.
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 05 21, 09:58)
Labas rytas.

Labas!
Aš kiek girdėjus iš medikų,lietuvių,ne vietinių(jais menkai tikiu irnesakyk.gif ) kad tempą mušti reikia nuo 38,5 ... g.gif O dėl antibiotikų,tai jie juk nemuša tempos,ar ne.Bet esu sutikus ne vieną mamą,kuri sako-"pakilo tempa,išrašė antibų,duodu,nes reik tempą numušti'" doh.gif Dar vien veikėja duodavo antibus pagal nuožiūrą-tris dienas,dvi. doh.gif Nesuprantu,šiais laikais,kai informacijos pilna,taip neraukti apie vaistus.Ir kai pasakau savo nuomonę,tai nepatinka,aseit smerkiu. doh.gif
Vakar sudarinėjau Staskos ligų sąrašą nes šiandien eisim pas LOR,reikės argumentuot,tai antibų vargšė gavus 4 kartus per 9 mėnesius.
Atsakyti