Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(raimukas84 @ 2012 05 21, 16:40)
sveikos
apie tempa kalbejot, as girdejau kad ja reik numusiet kai jau virs 38. man klientai ne netikrina  doh.gif girdo ir vsio  doh.gif
o jis ir pries tai turejo sveikatos problemu?  unsure.gif

ne jokiu schmoll.gif bet jo spaudimas gan aukstokas,tai spejam kad tas dasidejo,nuovargis,dar ji apvoge,tai nervavos zmogus doh.gif doh.gif svarbu kad viskas gerai...nes jis sako isvaziavau is degalines ir viskas,pabundu ligoninej...o per ta tarpa jis dar kitoj kolonelej sustojo,nuejo kavos ir nuvirto ten,bet sito tarpo jis visai nepamena...visa laime kad ne uz varo taip jam
Atsakyti
Annomis, kraupuma, ne kitaip, man mociute sitaip paakojo apie pokari, ateidavo nesvarbu ar stribai ar partizanai, ir isdarinedavo tai kas jiems i galva lenda, pabandyk neileisti, tai iskart, aha valdzios/partizanu neileidziat, su banditais/stribais susikukavote... ir sake baisiausios kratos, turedavai irodinet kad ne kupranugalis... o jei jau ka randa, tai vsio, ne gyvenimas...
Atsakyti
Gavau pasiūlymą padirbėt padavėja ryt ir poryt - tai sutikau, nes palyginti normaliai moka. Kad tik neiškept, nes reikės darbuotis lauko kavinėj. Būt vietoj - 8 ryto, dar prieš tai galvą išsiplaut, tai keltis teks kažkur 5.30, jei ne anksčiau doh.gif
Atsakyti
Annomis,tai mauk gult jau dabar.O tas įvykis su dukra,tai blink.gif blink.gif blink.gif .

Kažin,kaip Medėja laikosi... g.gif

Edgarita,už stresą. 4u.gif

Raimuk,net netikrinę girdo. doh.gif Aš apšalus.

Einu anksčiau drėbtis,alkis kankina,gal miegas kompensuos. laugh.gif

Čiau.
Atsakyti
Upj juk apsaugos kursai man prasidejo bigsmile.gif teorija ziauriai neydomi,toks vaizdas kad policininkus mokina.. doh.gif o mazoji zinok laukia kada mama gris,nes juk bucki reikia duoti,o per laisvas dabar irgi as reikaluose,o dar dabar mokslai tai vopse nera laiko vaikui,pasiilgstu ziauriai bet ka daryti... unsure.gif
Blyn juokas per asaras vt juk po skaityk menesio uzsimane pasneket su dukra,pokalbis vyko na sakykim max2minutes nes ji ir siaip mazai sneka,bei neatpazino vaikas su kuo kalba doh.gif ir dar jis sugebejo man velniu duoti kad matot as nemokinu vaiko sakyti zodzio TAIP..
tai drauge sveciuose kaip tik sedejo ir klause visa pokalby tai pakraupus buvo,sako geras jis tevas jai pats nieko neismokina ...ir jo net dukra neatpazysta... blink.gif
Ann nu ir nuotykis pas jus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2012 05 21, 22:25)
Gavau pasiūlymą padirbėt padavėja ryt ir poryt - tai sutikau, nes palyginti normaliai moka. Kad tik neiškept, nes reikės darbuotis lauko kavinėj. Būt vietoj - 8 ryto, dar prieš tai galvą išsiplaut, tai keltis teks kažkur 5.30, jei ne anksčiau  doh.gif

sekmes darbuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš šukuoseną praeitą savaitę šiek tiek pakeičiau, gerokai plaukus patrumpinau flirt.gif

Edgarita, gerai, kad TB viskas laimingai baigėsi 4u.gif Apturėjai stresą console.gif

BitėParazitė 4u.gif viskas bus gerai. O ką ten VT toje kitoje rado, nebesuk galvos irnesakyk.gif Manau, kad jis prarado daug daugiau nei atrado - prarado galimybę kasdien matytyti savo vaikutį, džiaugtis juo... O tu vis tai turi mirksiukas.gif

Laumėnė, kokia nuostabi tavo gimtadienio tradicija thumbup.gif Ir man patiktų taip savo gimtadienius švęsti ax.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 05 19, 22:22)
As - muzikantu motina, ne kitaip  doh.gif

wub.gif Faina!

QUOTE(Upjora @ 2012 05 21, 22:45)
Einu anksčiau drėbtis,alkis kankina,gal miegas kompensuos. laugh.gif

hihihi.gif tai gal tikėjaisi kokią keptą vištą susapnuoti, baltos mišrainės?

Keletas linksmų minčių apie moteris biggrin.gif
Moteris pasakė – moteris padare! Jeigu moteris pasakė ir nepadarė, vadinasi moteris PA-JUO-KA-VO.
Moters logika: „Geriau gražiuoju pasakyk, antraip pati prisigalvosiu – bus blogiau!"
Moters siela amžinai linkusi į prieštaravimus: tai gyvenime trūksta vyro, tai yra vyras, bet nėra gyvenimo...
Nesistenkite suprasti moters – neduok, Dieve, dar suprasite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 22 gegužės 2012 - 08:02
labas rytas.... jau planuoju ir as savo isvyka pas MB... bet dar tiek ilgai laukt.....
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2012 05 22, 09:32)
labas rytas.... jau planuoju  ir as savo isvyka pas MB... bet dar tiek ilgai laukt.....

kur cia leksi? g.gif kakza praleidau matyt doh.gif

labas rytas.....as su kavike
Atsakyti
Labas rytas!!!!!
Pas mus saulė šviečia. clap.gif yahoo.gif sokiai.gif assa.gif

Laumėne,iš pavydo pamiršau pagirti gimtadienio tradiciją.

Mort,ar tu nežinai,kad po šukuosenos pakeitimo reik kibernetinėm draugėm pasidoryt???Jei nenori rodytis,tai ir nesipasakok,kad pakeitei.Vot.O tos mintys apie moteris labai pralinksmino hihihi.gif "Neduok Dieve dar suprasi" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti