QUOTE(daiset @ 2012 05 23, 15:51)
didžiuliai sveikinimai.....

istrauke man nelemtas 2 saknis
 istrauke man nelemtas 2 saknis   laukiu kol praeis nuskausminimas, tada zinosiu ar labai man negera ar ne
 laukiu kol praeis nuskausminimas, tada zinosiu ar labai man negera ar ne   MB buvo su mazgium parke, vaikas kaip tycia siurpriza iskrete, nespejo iki tuliko
 MB buvo su mazgium parke, vaikas kaip tycia siurpriza iskrete, nespejo iki tuliko   gerai,kad atsarginius sortus imeciau i tase.
 gerai,kad atsarginius sortus imeciau i tase. kazkas arba ismete, arba tiesiog pamirso
 kazkas arba ismete, arba tiesiog pamirso   tai nupirksim kelias naujas detales ir bus kaip naujas
 tai nupirksim kelias naujas detales ir bus kaip naujas   Vaikis duodasi po namus su juo dabar
 Vaikis duodasi po namus su juo dabar 
  ir dviem vyrukais barmenais. Tiesa, vakar dar furšete pusę dienos teko padirbėt su 400 svečių - tai sunkiau buvo, plius dar gi tas karštis, o šiandien - tai lafa, kai vien tik lauke. Plius, merginos buvom gal tik dvi, o visi kiti - vyrai. Tai kur beeisi, vis "labas gražuole, dar ateik mūsų aplankyt"
 ir dviem vyrukais barmenais. Tiesa, vakar dar furšete pusę dienos teko padirbėt su 400 svečių - tai sunkiau buvo, plius dar gi tas karštis, o šiandien - tai lafa, kai vien tik lauke. Plius, merginos buvom gal tik dvi, o visi kiti - vyrai. Tai kur beeisi, vis "labas gražuole, dar ateik mūsų aplankyt"   (ten daug mini bariukų po visą teritoriją išbarstyta buvo). Žodžiu, ir pajudėjau, ir užsidirbau, ir vyrų dėmesio apsčiai gavau. Jėga
  (ten daug mini bariukų po visą teritoriją išbarstyta buvo). Žodžiu, ir pajudėjau, ir užsidirbau, ir vyrų dėmesio apsčiai gavau. Jėga  

Tevukui diagnozavo plauciu emfizema ( nyksta plauciai ), o jis atsisako gydytis
 Tevukui diagnozavo plauciu emfizema ( nyksta plauciai ), o jis atsisako gydytis  

kazkas arba ismete, arba tiesiog pamirso
 kazkas arba ismete, arba tiesiog pamirso   tai nupirksim kelias naujas detales ir bus kaip naujas
 tai nupirksim kelias naujas detales ir bus kaip naujas   Vaikis duodasi po namus su juo dabar
 Vaikis duodasi po namus su juo dabar 

viliuos nieko blogo nenutiko

O Jus abi jau namuose?
 O Jus abi jau namuose?  

viliuos nieko blogo nenutiko ir vaikis nusprende,kad melynas jam visai tinka, kad nebenori zalio
 ir vaikis nusprende,kad melynas jam visai tinka, kad nebenori zalio  
  o tokio lengvo maisto nerasta namie... turiu sriubos, bet neleido karsto valgyt
 o tokio lengvo maisto nerasta namie... turiu sriubos, bet neleido karsto valgyt   teks siurbciot salta
 teks siurbciot salta

bet po Daiset naujienu,tai negaliu betylet Ruzaviausi sveikinimai
 bet po Daiset naujienu,tai negaliu betylet Ruzaviausi sveikinimai
 ,aisku dar ilgai laukti,bet mes lauksim su tavim
 ,aisku dar ilgai laukti,bet mes lauksim su tavim    

Priesingai,lenkiu galva pries tas,kurios turi valios (maniske tai kazkur,kaip pasakytu Upjora,vadalojasi)
 Priesingai,lenkiu galva pries tas,kurios turi valios (maniske tai kazkur,kaip pasakytu Upjora,vadalojasi)  Sportuoti tai patinka,bet siuo metu nelabai randu laiko
 Sportuoti tai patinka,bet siuo metu nelabai randu laiko   tai jau ir rezultatas +4kg
 tai jau ir rezultatas +4kg   nes apetitas tai zveriskas,bet nuo rytojaus (ne nuo pirmadienio) susiimsiu(kol rasiau sukirtau gabala pyrago
 nes apetitas tai zveriskas,bet nuo rytojaus (ne nuo pirmadienio) susiimsiu(kol rasiau sukirtau gabala pyrago  
   )
 ) 

kad geriau mazylei
 kad geriau mazylei