Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

linausius, taip Eladija man atidave daug savo mergates isaugtu rubeliu thumbup.gif
Atsakyti
Daiset,sveikinu!Labai fainas vardas.Labai.Pažįstu tik vieną Aušrą gimusią prieš 30 metų.Šaunuoliai,kad išrinkot retą šiais laikais vardą.

Esu užsikasus iki kaklo viskuom ir mokslais ir Staskos laisvalaikiu ir hobiu ir t.t. ir panašiai. doh.gif

Sima,liūdna...Kada sužinojo?Gal jam pačiam vis dar šokas?

Linausiau,aš jau suėmiau save į rankas,tik šiandien biški vadžias atleidau,oras geras valia išgastroliavo. doh.gif

WW,kai laikaisi?Ką Fotki pasakojimų personažas?

Puuupi,nori eglės už kančias? biggrin.gif

Mort,ar tu tikra?Kai jau tavo vaikis didelis,vėl nori bemiegių naktų,pampersų,dantų dygimoir t.t.?Aš tai nia.Man patinka,kad Staska auga greit. hihihi.gif

Annomis,nu,šaunu.

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 23, 22:01)

Puuupi,nori eglės už kančias?  biggrin.gif

Aga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 23, 21:01)
Daiset,sveikinu!Labai fainas vardas.Labai.Pažįstu tik vieną Aušrą gimusią prieš 30 metų.Šaunuoliai,kad išrinkot retą  šiais laikais vardą.
............................................................................
Sima,liūdna...Kada sužinojo?Gal jam pačiam vis dar šokas?
.....................................................................

Linausiau,aš jau suėmiau save į rankas,tik šiandien biški vadžias atleidau,oras geras valia išgastroliavo. doh.gif
...............................................................
Mort,ar tu tikra?Kai jau tavo vaikis didelis,vėl nori bemiegių naktų,pampersų,dantų dygimoir t.t.?Aš tai nia.Man patinka,kad Staska auga greit. hihihi.gif

drinks_cheers.gif Pamirsau vardeli pagirti,man irgi labai grazus wub.gif
.....................................................................
vel drinks_cheers.gif
.............................................................................
Maniske tai isvis valkatele paklydele namus uzmirsus doh.gif
.......................................................................
As va irgi neperseniausiai svaigau del leliuku,o dabar pagalvoju ar man isties reikia g.gif Siandien kaip tik su drauge kalbejom,kaip jai liudna,kad jos dvyniai taip greitai auga ir kaip pasiilgsta to laiko kai leliukai buvo,o man tik kaifelis thumbup.gif kad vaikis vis didesnis ir savarankiskesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 05 23, 22:03)

000059.gif 000059.gif Imk dvi kiekvienai šakniai po vieną. biggrin.gif

Šiandien nusprendžiau,kad Staskai reikia keletos rūbelių ir išėjom į krautuves,nieko gražaus neradau.Nieko.Visi rūbai kažkokie seksovi. blink.gif Next ir HM labai nusivyliau.O berniukams kokių grožių. wub.gif Džinsus vienus radau ir fsio.Ir tai vėriau gumą,nes smunka.O nusikalėm abi. wacko.gif Dar Staska su paspirtuku buvo.Raimuk,kur tu savo gražuolę apiprekini?
Ai,dar kiepką su snapeliu paroviau už svarą. Riužavą riuuuuuužavą. lotuliukas.gif

Viskas,einu gult.Ryt kirpsiuos,bet nesifotografuosiu ir nesirodysiu. tongue.gif tongue.gif tongue.gif Nes tai trisavaitinė rutina. Vo teip.

Gal dar kam eglių norisi? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(linausius @ 2012 05 23, 22:11)

Maniske tai isvis valkatele paklydele namus uzmirsus doh.gif
.......................................................................
As va irgi neperseniausiai svaigau del leliuku,o dabar pagalvoju ar man isties reikia g.gif Siandien kaip tik su drauge kalbejom,kaip jai liudna,kad jos dvyniai taip greitai auga ir kaip pasiilgsta to laiko kai leliukai buvo,o man tik kaifelis thumbup.gif kad vaikis vis didesnis ir savarankiskesnis ax.gif

Mano po 4 metų grįžo. blink.gif blink.gif blink.gif
------------------------
Aš irgi kaifuoju,nuo to,kad auga ir savarankiškėja. wub.gif Man tai lengviau ir lengviau su ja gyvent. biggrin.gif Dar kad sirgtų mažiau,išvis tobulas vaikas būtų.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 23, 21:17)
000059.gif  000059.gif Imk dvi kiekvienai šakniai po vieną.  biggrin.gif
..............................................
Šiandien nusprendžiau,kad Staskai reikia keletos rūbelių ir išėjom į krautuves,nieko gražaus neradau.Nieko.Visi rūbai kažkokie seksoviblink.gif Next ir HM labai nusivyliau.O berniukams kokių grožių. wub.gif 
....................................................................
Mano po 4 metų grįžo. blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif
..............................................................
Man irgi atrodo,kad berniukiski rubai daug grazesni ax.gif mergaitiski dazniausiai perkrauti,barbiski,nors hm yra ir mergaitems groziu nemazai bigsmile.gif
.............................................................
blink.gif blink.gif Viliuosi,jog man pavyks greiciau parsivilioti ax.gif
Atsakyti
ot kokia tema uzkalbejot thumbup.gif

as tai labai noriu leliaus.bet...... verysad.gif nesvarbu kad maniskis auga,o jis pas mus laaaabai sunkus vaikas,bet antro ne uz ka neatsisakyciau ax.gif
Atsakyti
Edgarita,kodėl "bet..." ? Ir kuom sunkus?Nelendu dūšion,nenori,neatsakyk.

Ir vėl užsisėdėjau. doh.gif Yra galimybė SM užblokuot? g.gif biggrin.gif

Linausiau,nu nieko aš savo spagetei makaronei neradau HM. doh.gif Matyt,greitu laiku teks siudintis rūbus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 24, 00:59)
Edgarita,kodėl "bet..." ? Ir kuom sunkus?Nelendu dūšion,nenori,neatsakyk.
Ir vėl užsisėdėjau. doh.gif Yra galimybė SM užblokuot?  g.gif  biggrin.gif
Linausiau,nu nieko aš savo spagetei makaronei neradau HM. doh.gif Matyt,greitu laiku teks siudintis rūbus.  biggrin.gif

todel kad turejau persileidima daugiau nei pries metus,po jo prasidejo gimdos uzdegimai vienas po kito....dabar uztenka rankas nusiplaut po saltu vandeniu ir ryte jau is skausmo nepakylu is lovos...niekaip neprisiverciu rimtesniai konsultacijai y klinikas,nes galimybe kad uzsikimse kiasintakiai nuo pastoviu uzdegimu doh.gif

o maniskis hiperaktuvus doh.gif judrumas jo nezmoniskas doh.gif :ohva kad ir siandien nuvaziavom y parduotuve,cia jis buvo salia,cia jau jo ner,apsidarau jis jau po stovejimo aikstele duodas doh.gif plius manes jis apsoliuciai neklauso,nors ir kalbam,tariames ir atrodo viskas ok,bet iseik y zmones tai sakes iskart,toks jausmas kad pirma kart y zmones paleistas butu...va mb buna tai visai kitaip,jo gal kaip vyro,tevo ( jis pripazysta ji teciu ir tik taip vadina))prisibijo...daug kas sako cia viskas ok,jis gi vaikas...nu bet as nezinau...tas jo nezmoniskas judrumas baisu koks doh.gif tam vadinam vaiko stebejimo kambary sake kad toks hiperaktyvumas iki 7m isaugamas....tikiuos kad isaugamas....
Atsakyti
Labas rytas...

QUOTE(linausius @ 2012 05 23, 23:38)
Z.Jsaunu thumbup.gif ,aisku dar ilgai laukti,bet mes lauksim su tavim  biggrin.gif

dėkui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 05 24, 00:01)
Mort,ar tu tikra?Kai jau tavo vaikis didelis,vėl nori bemiegių naktų,pampersų,dantų dygimoir t.t.?

Aš jau pamiršau tuos vargus seniai irnesakyk.gif dabar dažniausiai tik gražias ir linksmas akimirkas atsimenu, tai matyt todėl ir atrodo, kad gerai būtų dar keli nauji wub.gif

QUOTE(Edgarita @ 2012 05 24, 01:10)
niekaip neprisiverciu rimtesniai konsultacijai y klinikas,

tai dabar tau liepsim eiti mirksiukas.gif
Žiūrėk įkalbinėjom Puuupi ir va, rezultatas akivaizdus - Puuupi nors ir nukankinta truputi, bet ...matyt šiandien jau ir džiaugiasi 4u.gif

Dietininkės neskaitykite biggrin.gif Valgau pyragą tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 05 23, 22:17)
000059.gif  000059.gif Imk dvi kiekvienai šakniai po vieną.  biggrin.gif
---------
Šiandien nusprendžiau,kad Staskai reikia keletos rūbelių ir išėjom į krautuves,nieko gražaus neradau.Nieko.Visi rūbai kažkokie seksoviblink.gif Next ir HM labai nusivyliau.O berniukams kokių grožių.

Oi kaip aciu biggrin.gif
------
g.gif tikrai teks siudintis jum cool.gif arb atiesiog siaurint visus pirktinius. Siut pati moki? As noreciau labai ismokt siut (gyvenime neteko naudotis siuvimo masina), nors pagrindus, kad kazka paprasto susiut galeciau, biskiuka pasiaurint ir pan.

Musu rubai daugiausiai is H&M arba Asdos (nuskilo, berna turiu biggrin.gif ). Next'e brangoka man, nebent ebay ka is next'o nuraunu biggrin.gif

Vakar prisinervinau biskiuka doh.gif sese parase, kad mociute ligoninej ir kad gydytojai nebeduoda jokiu vilciu (nevalgo, negeria, i nieka nereaguoja, apturejo mikroinfarkta ar mikro insulta). puse dienos be nuotaikos praslampinejau, laukiau vakaro, kada mama parasys ka. O mama pasake, kad bobulka musu piktybiskai atsisako bendraut su daktarais, mat jai sauskelnes uzdejo, nenori i jas daryt todel nevalgo ir negeria cool.gif oi ta musu bobulyte doh.gif aisku, vis tiek neramu kaip ten ji... bet vis tik yra maza viltis,kad issikapanos (nors amzius visai tam nepadeda, plius nesenai operacija apturejus, nusilpus visa). Ech...

Papildyta:
QUOTE(Mort @ 2012 05 24, 06:48)
Aš jau pamiršau tuos vargus seniai  irnesakyk.gif dabar dažniausiai tik gražias ir linksmas akimirkas atsimenu,  tai matyt todėl ir atrodo, kad gerai būtų dar keli nauji  wub.gif
tai dabar tau liepsim eiti  mirksiukas.gif
Žiūrėk įkalbinėjom Puuupi ir va, rezultatas akivaizdus - Puuupi nors ir nukankinta truputi, bet ...matyt šiandien jau ir džiaugiasi  4u.gif

Dietininkės neskaitykite  biggrin.gif    Valgau pyragą tongue.gif

As, matyt, irgi tuos vargu spamirsus biggrin.gif leliukai sukelia tik teigiamas emocijas, nors su mano mazgium tikrai nebuvo lengva...

Puuupi tikrai baisiai patenkinta savim cool.gif ir labai visom dekoja uz spyri sikinen biggrin.gif nezinau, ar cia nuo gydytojo priklauso, ar nuo nusiteikimo, bet LT man buvo baisiau eit, nei dabar cia g.gif
Atsakyti