QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 12:35)
Tai nereiskia jog dzin, tai reiskia, kad zmogus nesuvokia, ar nesijaucia, kad jam reikia keistis. Kad ir jus dabar su manim diskutuodama nesuvokiat, kada yra dzin, o kada yra klaidingas aplikos ir saves joje suvokimas. Veliau neretai tokie pasimeteliai, klausia: -o ko jis/ji norejojo juk viskas pas mus buvo puiku...
Man labai patinka deklaracijos, o dar labiau patiktu, kad savo universaliu recetu, kaip spresti skyrybas ir su jom susijusiais problemas, pasidalintumete su palcia visuomenes dalimi. Nes neretai deklracija kaip "reikia" ir lieka vien deklaracija, nes mes visi geriausiai zinome kaip geriausiai zarijas svetimom rankomis zarstyti, o kai ateina savu isbandymu laikas, tuomet lendame i svetimas lovas, nepasidaliname turtu, vaikais ir t.t. Kita vertus manyti jog visi zmones mato, vertina aplinka kaip mes branguciai, tad ir musu receptai jiems tinka, butu naivu. Juolabiau tuos zmones menkinti, jei jie tais receptais nesinaudoja.
Na matot jums galima klysti, o kitam ne.
As irgi patyriau skyrybu malonumus, pavyko ispresti taikai, tikiuosi jos nepaliko vaikui pedsako, dejom pastangas, bet nemanau, jog turiu teise teisti kitus, nes man pavyko tai padaryti. (Skyremes ne del neistikimybes)
Kaip matau tai nei jus manes nei as jusu nesuvoksiu nes mes skirtingai suprantame istikimybe seimoje ir melo geri/blogi.
QUOTE(tiesiog3 @ 2012 05 09, 12:37)
O va cia, kaip as sakau, net labai daznas samprotavimas moteru, kuris mane tiesiog siutina ..

ka reiskia
kuriai nors panizo tempt jusu vyra? is karto jauciasi kaltinimas "
kuriai nors" jeigu taip atsitiktu .. tai jusu vyras yra salikas, kuri kuri nori nusikabina ir nusinesa kur nori? nesuprantu kodel daznai yra kaltinama trecia/ trecias zmogus? jis jokiu izadu jums nedaves, kaltinamas turetu buti TIK jusu partneris. bet cia tikriausiai lengviau gyventi manant "tai ta k..va.. ji suviliojo, itempe i lova, o jis pats vargsiukas negalejo apsiginti" ..
kitas dalykas .. is asmenines patirties ..lauki istikimai zmogaus tris metus ir suzinai, kad jis tuos tris uzdarbiaudamas gyveno su kita .. pasistoja didelis klausimas vardan ko trys metai isvaistyti sedint vienai ir vienisai??
trecias dalykas, sutinku su Montekrista .. gal palikim auksciausiam teise smerkti i teisti .ir dar tokia gera patarle yra - niekada nesakyk niekada ..
Jus siutina toks mano samprotavimas o mane siutina toks kitu moteru sapmrotavimas
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 09, 13:41)
tik nepirskite tu isitikinu kitiems ir dar taip drastiskai
man irgi melas nepriimtinas, na bet kaip manotom zmones su tuo gyvena (cia ne autore) ir nemato nieko blogo.
o zinot kodel? nes niekas nera jiems taip padares!
kaip sakant ech ta gyvenimiska patirtis, gal ir isgalvotas dalykas, bet toks fainas, gaila, kad tai suvokiama kartais per velai, nesimokant is kitu klaidos. toks igimtas noras nusibalnoti nosi
O tai pala... eiti i pas meiluzi(-e) nieko nezinant vyrui ne melas? As cia traktuojat kaip tiesos nesakyma?
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 13:56)
pas mane ir pas Jus turbut galvelej skirtingos plokstes instaliuotos
Papildyta:
zinoma. todel as su susidomejimu klausiu Montekristos, kokios pas ja vertybes ir kas jai sventa. noriu suprasti. bet ji negali atsakyti, kodel? ar ju nera ar jos kinta nuo aplinkybiu priklausomai? kas cia per fenomenas?
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 09, 14:14)
as cia siaip pazvengsiu jei ka, truksta vitaminu pavasari