QUOTE(xxkamane @ 2012 05 09, 15:06)
tau juokas, o jei mano vyras suzinos, kad forume kazkas mate kaip as cia su su 'sutve" (cia tokie nepadorus istvirke zmones, kolegos po razumu

) duodusi, kas bus? atleis ar ne idomu?
cia buvo sutke, jei ka, nes kiek suprantu daug kas imama uz gryna piniga nesuprantant bajeriu
jaja, es cia metom akmenis ir siaip tuoj atknisim vyru kontaktus, kad pranesti apie neistikimybe ir taip isgelbesim pasauli nuo nedorybiu
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 15:08)
Man yra kesita ttik tiek, jei man draugyste yra sventa, tai pasirodo ir kitam ta draugyste privalo buti sventa. Kodel savo vertybes, verciau vertybiu suvokima primesti kitam?
Pvz. Gilioje vaikysteje turejau "drauge", ji buvo baisi savininke, man nebuvo galima su niekuo bendrauti t.y. draugauti, tik su ja, neduok dieve as su kuo nors pakalbedavau, ar dar ka... Scena garanuota, gal po va tokios draugsytes, visam gyvenimui turiu algergija pavyduoliams.
Tai va rodos ir draugyste, o kokia ji skirtinga.
kitoj temoj rasiau kaip as suprantu kas yra drauge. glaiu pakartot ir cia: drauge yra ta, kuri tave palaiko nepaisant to, kad tau nepritaria. kitos drauges rasosi kabutese ir tai yra siaip zmones, kurie padaro itaka gera ar bloga, tai nera draugyste.
na, skirtingai suvokiam.
tiesa sakant as jauciuosi taip, lyg man butu primetama radikaliai skirtinga nuomone apie morale, sazine ir bendrai vertybes, o ne kad as primetu kazkam. jei man kazkas kelia siauba, taip ir parasau, juk galima, ar ne? o kitas (MK pvz) mane izeidineja (kad ir pareiskimas "tu visai durna ar pilnatis veikia"). tai ka, jei as nuryju ir neatsakau nieko i tai - kas cia tokiu atveju?
+ tyciojimasis is morales ir dalyku, kuriuos as deklaravau kaip sventus man. net is to zodzio "sventas" yra tyciojamasi. kodel? as stengiuosi neimt sirdin. ok, vakar sirdin paemiau ir parasiau kad man meditacija, kad issivalyt. del sito irgi buvo pasityciota. kam? kas cia kam ka primeta?