Įkraunama...
Įkraunama...

Atsirado meilužis :)

QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 14:49)
Mjo... verdiktas isnestas, galva nukirsta.

Taip, as savo vyrui buvau istikima visada, net mintyse  flirt.gif

as nebuciau tokia uztikrinta unsure.gif
tikrai tikrai? ir forume nieks nemate kaip tu "na levo" sliopinai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 09 gegužės 2012 - 14:55
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 09, 15:50)
Sutinku, tai geriausias variantas, bet sutinku ir su Moonte, jog jausmai neprognozuojami. Gali ir šiame variante užgimti. Tad dar pridėčiau, jog geriausia geisti tokio(-ios) kurio(-ios) net negali įsivaizduoti kaip antros pusės.
Draugystė yra šventa? g.gif
Jūsų niekas niekad neišdavė?neapgavo?nenuvylė?

Man rodos raudona saule norejo pasakyti kad is jos puses draugaujant tai yra sventa kad ji neisduotu nenuviltu neskaitant to ar tai padarytu kas kitas.
Bet geriau ji pati pasakytu ka turejo omenyje.
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 09, 15:54)
Man rodos raudona saule norejo pasakyti kad is jos puses draugaujant tai yra sventa kad ji neisduotu nenuviltu neskaitant to ar tai padarytu kas kitas.
Bet geriau ji pati pasakytu ka turejo omenyje.

Hm, nu gerai, tarkim draugystė yra šventa jai, o iš kur žinot, kad kitas asmuo lygiai taip pat garbina? Išduos ir nėr šventemybės... Nieko nėra švento ar amžino.
Atsakyti
tai jei mane kazkas apgauna isduoda ar pan., as tureciau taip nusivilti, kad isbraukti draugyste is vertybiui saraso ir pradeti elgtis taip pat?

Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 09, 16:00)
Hm, nu gerai, tarkim draugystė yra šventa jai, o iš kur žinot, kad kitas asmuo lygiai taip pat garbina? Išduos ir nėr šventemybės... Nieko nėra švento ar amžino.

doh.gif
O is kur zinot kad juoda spalva is tikruju juoda...
kaip paklauset taip ir atsakiau...
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 16:02)
tai jei mane kazkas apgauna isduoda ar pan., as tureciau taip nusivilti, kad isbraukti draugyste is vertybiui saraso ir pradeti elgtis taip pat?

Va butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 09, 15:53)
as nebuciau tokia uztikrinta unsure.gif
tikrai tikrai? ir forume nieks nemate kaip tu "na levo" sliopinai? bigsmile.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 15:05)

tau juokas, o jei mano vyras suzinos, kad forume kazkas mate kaip as cia su su 'sutve" (cia tokie nepadorus istvirke zmones, kolegos po razumu biggrin.gif) duodusi, kas bus? atleis ar ne idomu? unsure.gif
cia buvo sutke, jei ka, nes kiek suprantu daug kas imama uz gryna piniga nesuprantant bajeriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 09 gegužės 2012 - 15:07
Man yra kesita ttik tiek, jei man draugyste yra sventa, tai pasirodo ir kitam ta draugyste privalo buti sventa. Kodel savo vertybes, verciau vertybiu suvokima primesti kitam?

Pvz. Gilioje vaikysteje turejau "drauge", ji buvo baisi savininke, man nebuvo galima su niekuo bendrauti t.y. draugauti, tik su ja, neduok dieve as su kuo nors pakalbedavau, ar dar ka... Scena garanuota, gal po va tokios draugsytes, visam gyvenimui turiu algergija pavyduoliams.

Tai va rodos ir draugyste, o kokia ji skirtinga.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 05 09, 15:06)
tau juokas, o jei mano vyras suzinos, kad forume kazkas mate kaip as cia su su 'sutve" (cia tokie nepadorus istvirke zmones, kolegos po razumu biggrin.gif) duodusi, kas bus? atleis ar ne idomu? unsure.gif
cia buvo sutke, jei ka, nes kiek suprantu daug kas imama uz gryna piniga nesuprantant bajeriu

jaja, es cia metom akmenis ir siaip tuoj atknisim vyru kontaktus, kad pranesti apie neistikimybe ir taip isgelbesim pasauli nuo nedorybiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 15:08)
Man yra kesita ttik tiek, jei man draugyste yra sventa, tai pasirodo ir kitam ta draugyste privalo buti sventa. Kodel savo vertybes, verciau vertybiu suvokima primesti kitam?

Pvz. Gilioje vaikysteje turejau "drauge", ji buvo baisi savininke, man nebuvo galima su niekuo bendrauti t.y. draugauti, tik su ja, neduok dieve as su kuo nors pakalbedavau, ar dar ka... Scena garanuota, gal po va tokios draugsytes, visam gyvenimui turiu algergija pavyduoliams.

kitoj temoj rasiau kaip as suprantu kas yra drauge. glaiu pakartot ir cia: drauge yra ta, kuri tave palaiko nepaisant to, kad tau nepritaria. kitos drauges rasosi kabutese ir tai yra siaip zmones, kurie padaro itaka gera ar bloga, tai nera draugyste.

na, skirtingai suvokiam.

tiesa sakant as jauciuosi taip, lyg man butu primetama radikaliai skirtinga nuomone apie morale, sazine ir bendrai vertybes, o ne kad as primetu kazkam. jei man kazkas kelia siauba, taip ir parasau, juk galima, ar ne? o kitas (MK pvz) mane izeidineja (kad ir pareiskimas "tu visai durna ar pilnatis veikia"). tai ka, jei as nuryju ir neatsakau nieko i tai - kas cia tokiu atveju?
+ tyciojimasis is morales ir dalyku, kuriuos as deklaravau kaip sventus man. net is to zodzio "sventas" yra tyciojamasi. kodel? as stengiuosi neimt sirdin. ok, vakar sirdin paemiau ir parasiau kad man meditacija, kad issivalyt. del sito irgi buvo pasityciota. kam? kas cia kam ka primeta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 09 gegužės 2012 - 15:15
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 16:02)

QUOTE(Raselelt @ 2012 05 09, 16:04)
doh.gif
O is kur zinot kad juoda spalva is tikruju juoda...
kaip paklauset taip ir atsakiau...
Papildyta:

Va butent  drinks_cheers.gif

Va atsakymas.
Man viena šventa (net nesirašo tas žodis), kitam - kita.
QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 16:08)

Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 16:13)
jaja, es cia metom akmenis ir siaip tuoj atknisim vyru kontaktus, kad pranesti apie neistikimybe ir taip isgelbesim pasauli nuo nedorybiu biggrin.gif
Papildyta:
kitoj temoj rasiau kaip as suprantu kas yra drauge. glaiu pakartot ir cia: drauge yra ta, kuri tave palaiko nepaisant to, kad tau nepritaria. kitos drauges rasosi kabutese ir tai yra siaip zmones, kurie padaro itaka gera ar bloga, tai nera draugyste.

na, skirtingai suvokiam.

tiesa sakant as jauciuosi taip, lyg man butu primetama radikaliai skirtinga nuomone apie morale, sazine ir bendrai vertybes, o ne kad as primetu kazkam. jei man kazkas kelia siauba, taip ir parasau, juk galima, ar ne? o kitas (MK pvz) mane izeidineja (kad ir pareiskimas "tu visai durna ar pilnatis veikia"). tai ka, jei as nuryju ir neatsakau nieko i tai - kas cia tokiu atveju?
+ tyciojimasis is morales ir dalyku, kuriuos as deklaravau kaip sventus man. net is to zodzio "sventas" yra tyciojamasi. kodel? as stengiuosi neimt sirdin. ok, vakar sirdin paemiau ir parasiau kad man meditacija, kad issivalyt. del sito irgi buvo pasityciota. kam? kas cia kam ka primeta?

Bet ir ta geriausia draugė negali išduoti? Ar taip galima pasitikėti kitu asmeniu 100proc? ar pati savim tiek pasitikit?

O kam taip asmeniškai priimate ir imate į širdį?

Nelabai įmatau tyčiojimusi... g.gif
Atsakyti
priimu asmeniskai, nes esu atvira.

o kaip ta drauge gali isduoti, nesuprantu? ka ji gali padaryti? cia gi ne anyta, kuri daug ka gali padaryt ir kurios deja nepasirinksi biggrin.gif (daugiau niekas nera pakroves man biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 16:08)

O man atrodo kad vertibiu niekas niekam neprimetineja. Gal labiau stangiasi parodyti kodel toks poziuris ar kitoks yra geresnis. O jau jusu teise rinktis koks poziuris jums tinkamas.

Man pavyzdziui yra nepriimtina eiti per vyru lovas
Situacija tokia:

Buvo drauge tokia. Kai ja pazinojau ji nelakste per vyru lovas, mes turejom bendru temu atrode su zmogum idomu... Baigem mokykla ir tiesiog taip tas bendravimas nutruko. Po keliu metu buvom susitikusios... ji turejo vyra ir vaika. Dar po keliu metu rajonas kuriame ji gyvena ir aplinkiniai tiesiog skamba... kad va ja pazysta ir kokiu budu teko ja pazint (lova) ir kaip graziai ja visi vadina. Kad ji pas vyrus lekdavo savo poreikiu tenkinti net sergant vaikui. O vaika numesdavo savo mamai neva iseinanti pirkti vaistu o nueinanti ne iki vaistines o iki meiluzio.
Tai sorry.... bet ir ji savo elgesi matomai pateisina. Ir jai atrodo kad ji teisingai elgiasi. O man nea. Tai sorry is draugu saraso tave metu bet nuomones apie tai kas ir kokia ta draugyste turi buti nekeiciu.

Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 09, 16:13)
Papildyta:

na, skirtingai suvokiam.

Del draugystes as manau kad abieju draugiu nuomones turetu sutapti tam kad ji tave palaikytu.
Atsakyti